canım ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum fikirlerine:13:Ve bende birşey eklemek istiyorum kartla harcama yaptığımız fişleri asla atmıyoruz ve maximum harcama yapabileceğimiz limiti belirliyoruz maaşımızla indexli olmak koşuluyla elbette kredi kartı aklıllıca kullanıldığında avantajdır çünkü nakitte indirim yapılmadığı anlarda tek çekim yapılırsa para puan ile geri döner en çok benzin alımlarında işe yarıyor mesela o kampanyaları kaçırmamak gerek (ihtiyacımız varsa etbette) yoksa boşu boşuna nie 4 defa 100 tl lik akaryakıt alımı yapalımki
Puan işini bende seviyorum hatta kullandığımda oldu tatlım..tabiki gereksiz şeyler alınmadığı sürece çok karlı olabiliyo kk.ancak ben ne bulursam spete atıyorum bu sefer ama artık bırakıcam alışkanlığıda..nakit elde olması daha güzel tabi
yok tatlım yaa tam burayı okurken bir yıldırım düştüki aklım çıktıı hemen eşimin yanına koştum,yağmur başladıbu arada iyiki bugün gezmeye çıkmamışız her işte bir hayr vardır diye boşuna dememişler iş yerinden aradılar tatildi ya iptal olmuş eşim gece yine işe gidecek 3 gün gündüze gidecekti oda iptal oldu geceleri yine yalnızım yzarkenda arada bir kulaklarımı tıkıyorumm çok fena gökgürlüyor:18::18:
canım ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum fikirlerine:13:
kız ne bulursan atılır mı bak geliyo oklava:88:
yok tatlım yaa tam burayı okurken bir yıldırım düştüki aklım çıktıı hemen eşimin yanına koştum,yağmur başladıbu arada iyiki bugün gezmeye çıkmamışız her işte bir hayr vardır diye boşuna dememişler iş yerinden aradılar tatildi ya iptal olmuş eşim gece yine işe gidecek 3 gün gündüze gidecekti oda iptal oldu geceleri yine yalnızım yzarkenda arada bir kulaklarımı tıkıyorumm çok fena gökgürlüyor:18::18:
AAA kıyamam canım sana hiç bende çok korkarım gök gürlemesindennherşeyde hayır vardır dediğin gibi canım belki dahada güzel bir fırsat çıkıverir karşınıza canım benim sen hiç sıkma canını eşinde senin için çalışıyor güzel yuvanız için çalışıyor sonuçta inşallah oda ilerde emeklerinin karşılığını alır canım
canım ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum fikirlerine:13:
Teşekkür ederim canımcım
inşllh canım benimm,allah herkesin gönlüne göre versin bizim de
eceeeeeeeeeeeeeeeee senin bu fesat hemşerinin aklına neler geldi bi bilsen
kızlar aylık mutfak masrafınız ne kadar acaba??
biz eşimle ikimizde çalışıyoruz o yüzden çoğu zaman dışarıda yemek yiyoruz.ama evede alamasan olmuyo evede alıyoruz derken 600 ü geçiyo ya..
sabah tost 2 adet:7 tl
akşam yemek:16(eşimle ikimizin toplam)
ev alışverişi dışında..
canım ya bizde 2 kişi çalışıyoruz bizde çoğu zaman dışarda yiyoruz eşimle paylaşım yaptık kira elektirk kendi ihtiyaçlarım kasko vs bana su mutfak benzin ona ait ama onun kredi kartı hep 2.000 tl geliyor ben şok oluyorum yani mutfak yeme içme adam 1.000tl harcıyor ben anlamadım ya okadarda uygun yerlerde yemeğe çalışıyoruz
canım ya bizde 2 kişi çalışıyoruz bizde çoğu zaman dışarda yiyoruz eşimle paylaşım yaptık kira elektirk kendi ihtiyaçlarım kasko vs bana su mutfak benzin ona ait ama onun kredi kartı hep 2.000 tl geliyor ben şok oluyorum yani mutfak yeme içme adam 1.000tl harcıyor ben anlamadım ya okadarda uygun yerlerde yemeğe çalışıyoruz
kızlar aylık mutfak masrafınız ne kadar acaba??
biz eşimle ikimizde çalışıyoruz o yüzden çoğu zaman dışarıda yemek yiyoruz.ama evede alamasan olmuyo evede alıyoruz derken 600 ü geçiyo ya..
sabah tost 2 adet:7 tl
akşam yemek:16(eşimle ikimizin toplam)
ev alışverişi dışında..
Noldu noldu noldu noldu meraklandım eceeeeee
canım benim eve en ufak bir katkım yok desem yeridir. maaşımla ben önceden kooperatif dairesi borcu ödüyordum.
şimdi devremülk taksidi ödüyorum.
ve artık sadece kendi cep tel , ev tel ve adsl yi , arabamın kaskosunu ve benzinini ödüyorum o kadar.
bir de kredi kartı ile kendime yaptığım giysi alışverişleri olursa.
eşime yıktım kendi cep telini , elektriği, suyu mutfak masraflarını, çocukların masraflarını.bana da hediyeler vs alır
eşim çok masraflıdır benim içkisi sigarası yoktur .
ama kuruyemiş ve tatlı düşkünüdür.
evimiz kira değil aile apartmanındayız kayınpedere ait.
ayrıca kayınvalidem -kayınpederimin etrafı geniş biz ilçedeyiz. etrafında köyde yaşayan insan çok ve de öyle süte sebze meyveye yaz geldi mi neredeyse para vermeye gerek kalmaz bana taşır dururlar sağolsunlar.
evimin ekmeğini bile kayınvalidem alır hergün.
kısacası oldukça şanslıyım bunu biliyorum ve bu şansımın tüm dostlarımın ve dost niyetlilerimin başına olmasını diliyorum canlar
çok şanslısın canım.biz herşeye para veriyoruz malesef...zaten hiç akrabamızda yok burdakocişimle ikimiz bir başımızayız..
canım benim eve en ufak bir katkım yok desem yeridir. maaşımla ben önceden kooperatif dairesi borcu ödüyordum.
şimdi devremülk taksidi ödüyorum.
ve artık sadece kendi cep tel , ev tel ve adsl yi , arabamın kaskosunu ve benzinini ödüyorum o kadar.
bir de kredi kartı ile kendime yaptığım giysi alışverişleri olursa.
eşime yıktım kendi cep telini , elektriği, suyu mutfak masraflarını, çocukların masraflarını.bana da hediyeler vs alır
kendi arabasının mazotu kaskosu doğal olarak ona ait
eşim çok masraflıdır benim içkisi sigarası yoktur .
ama kuruyemiş ve tatlı düşkünüdür.
evimiz kira değil aile apartmanındayız kayınpedere ait.
ayrıca kayınvalidem -kayınpederimin etrafı geniş biz ilçedeyiz. etrafında köyde yaşayan insan çok ve de öyle süte sebze meyveye yaz geldi mi neredeyse para vermeye gerek kalmaz bana taşır dururlar sağolsunlar.
evimin ekmeğini bile kayınvalidem alır hergün.
kısacası oldukça şanslıyım bunu biliyorum ve bu şansımın tüm dostlarımın ve dost niyetlilerimin başına olmasını diliyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?