Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum fikirlerine:13:

kız ne bulursan atılır mı bak geliyo oklava

Son düzenleme:

AAA kıyamam canım sana hiç bende çok korkarım gök gürlemesindenn herşeyde hayır vardır dediğin gibi canım belki dahada güzel bir fırsat çıkıverir karşınıza canım benim sen hiç sıkma canını eşinde senin için çalışıyor güzel yuvanız için çalışıyor sonuçta inşallah oda ilerde emeklerinin karşılığını alır canım

canım ne güzel yazmışsın aynen katılıyorum fikirlerine:13:

kız ne bulursan atılır mı bak geliyo oklava :88:

heheheheh bak farmasi kızdı sana ama öğrenmiş artık ben diyorum ya lüzümsuz harcamalarını hesapla bak gör çıkan sonuçlara arkasından yas tut bak bidaha yapıyormusun hiç

canım geçmiş olsun

inşllh canım benimm,allah herkesin gönlüne göre versin bizim de

kızlar aylık mutfak masrafınız ne kadar acaba??

biz eşimle ikimizde çalışıyoruz o yüzden çoğu zaman dışarıda yemek yiyoruz.ama evede alamasan olmuyo evede alıyoruz derken 600 ü geçiyo ya..

sabah tost 2 adet:7 tl
akşam yemek:16(eşimle ikimizin toplam)

ev alışverişi dışında..

eceeeeeeeeeeeeeeeee senin bu fesat hemşerinin aklına neler geldi bi bilsen

canım ya bizde 2 kişi çalışıyoruz bizde çoğu zaman dışarda yiyoruz eşimle paylaşım yaptık kira elektirk kendi ihtiyaçlarım kasko vs bana su mutfak benzin ona ait ama onun kredi kartı hep 2.000 tl geliyor ben şok oluyorum yani mutfak yeme içme adam 1.000tl harcıyor ben anlamadım ya okadarda uygun yerlerde yemeğe çalışıyoruz

gerçekten çokmuş canım bence sen sıkı bir bütce kontrolü yapmalısın biz hanımlar genelde bu konularda beylerden daha ittiyatlıyızdır :90::90:

canım bence 2000 tl gelmesi çok normal..inan bizde hep uygun şeyler yemeğe çalışıyoruz..düşün ikimiz yemek yiyoruz ve 16 lira veriyoruz..tabi arada değişiyo..valla bizimde 1000 lirayı buluyo sanırım.çünlü ayreten evede alşveriş yapıyoruz.bu zamana kadar hiç hesaplamamıştım valla..

ama ne olursa olsun bu para biriktirmeme engel olmayacak ve biriktirecem inş..

canım benim eve en ufak bir katkım yok desem yeridir. maaşımla ben önceden kooperatif dairesi borcu ödüyordum.
şimdi devremülk taksidi ödüyorum.

ve artık sadece kendi cep tel , ev tel ve adsl yi , arabamın kaskosunu ve benzinini ödüyorum o kadar.
bir de kredi kartı ile kendime yaptığım giysi alışverişleri olursa.

eşime yıktım kendi cep telini , elektriği, suyu mutfak masraflarını, çocukların masraflarını.bana da hediyeler vs alır
kendi arabasının mazotu kaskosu doğal olarak ona ait
eşim çok masraflıdır benim içkisi sigarası yoktur .
ama kuruyemiş ve tatlı düşkünüdür.
evimiz kira değil aile apartmanındayız kayınpedere ait.
ayrıca kayınvalidem -kayınpederimin etrafı geniş biz ilçedeyiz. etrafında köyde yaşayan insan çok ve de öyle süte sebze meyveye yaz geldi mi neredeyse para vermeye gerek kalmaz bana taşır dururlar sağolsunlar.
evimin ekmeğini bile kayınvalidem alır hergün.
kısacası oldukça şanslıyım bunu biliyorum ve bu şansımın tüm dostlarımın ve dost niyetlilerimin başına olmasını diliyorum canlar

Son düzenleme:

çok şanslısın canım.biz herşeye para veriyoruz malesef...zaten hiç akrabamızda yok burdakocişimle ikimiz bir başımızayız..

Kesinlikle çok şanslısın canım sansını kendi aleyhine çevrimişsin tebrik ederim

Bu topiği daha önce farketseydim keske
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…