- 23 Mayıs 2011
- 178
- 2
- 316
Merakla bekliyoruz canım başarılarını önceki sayfalarda bir kumbara tarifi yazmıştım istersen onuda değerlendirebilirsin
Hemen inceliyorum tatlım..kumbara yapıldı,içine bozukluklar atıldı ve süslendi.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merakla bekliyoruz canım başarılarını önceki sayfalarda bir kumbara tarifi yazmıştım istersen onuda değerlendirebilirsin
Yihuhuhuuu
Benim kumbaram Aptamil kutusu.:86:
Kapağında delik açtım.Bozukları atıyorum.
Farmasiiii hoş geldiiinnnnn
Burayı takip ettiğimden beri 9 çeyrek, 7 gr altın aldım. Kumbaramda da şu an bir çeyrek parası var.:86:
Bugün 5 tanesini bozduruyorum.Malum tatil zamanı yanımızda bulunsun.:)
Zaten bunun için biriktirmiştik.
Bu arada Nisan ayında krd krt ile bilezik almıştım 6 taksit.
Alırken çok tereddüt etmiştim vade farkından dolayı ama kendini çoktan amorti etti.
Son iki taksidi kaldı.Bitince tekrar alacağım.
Hepinize bol bereketli birikimler.
süpermiş gerçekten.. bende şimdilik bi plastik bardak kullandım etrafınıda kurdeleyle süsledim içine nazar boncuğu attım :)) hehhehe
hoşbuldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitanemmmmmmmm hoşbuldummmmmm
nasılsın ne var ne yok ?
Canlar benimde şimdi Farmasi'ciğimin tabiriyle cüzdanınımın kuytuköşe bankında 170 tl var bugünde vade günüm sabahtan bankaya da uğrayamadım çıkınca bakıcam artıkın caresine ama malum para yatıramıycam hafta sonu şehir dışı bide yarın pati oğlan veterinere gidecek nolur nolmaz diye bulundurucam bakalım şimdilik.. ya kızlar benim altın konusunda cumhurriyet takıntım var aslında gramda çeyrekte aynı hesap ama ne biliyim kendime söz geçiremiyorum :18::18::18::18: sadece 1 tanecik cumhuriyetim var şimdilik diğerini hediye ettim bile çünküm :44::44: bide kızlar kredi kartıyla alsak çok mu faiz farkımız olur
Ay evet nasıl iyi hissediyorum kendimi...
Düğünden kalan altınlarım hep borca gitmişti. İçim acıya acıya bozdurmuştum.
Şimdi bunları tatilde kullanacağım.Bozdururken hiç içim acımayacak.
Nazar boncuğu fikrini sevdim aaa aklıma ne geldi bak şimdi uhuyla üzerine de yapıştırılabilir
sakın ha canım kredi kartıyla altın alma
para olarak kuytuköşebankta dursun altın parası olacak kadar biriktirince git al aksi halde lüzumsuz yere fark ödersin canım.
güzel fikir..evde ne kadar boncuk varsa yapıştırasım geldi benimde.aslında nazar boncugunu masa üzerinde gördüm içine atıverdim bereket olsun..cuma günü başladım sizin sayenizde inşallah bin bereket olur sizinde :)
İyim canım nasıl olayım okuyup okuyup kendimi gaza getiriyorum sen nasılsın sende nevar ne yok kumbiriğe atmışsın gene bişeyler bereketli olsun
ya biran önce günler geçsin param çoğalsın istiyorum
İnşallah inşallah canım güzel dilek ve temennilerin içinde çok teşekkür ederiz sana
benim bugün kumbiriğe attığım birşey yok ama
borç ödemek de kardır mantığıyla mutluyum
2700 tl den 200 tlsini ödedim bugün
bir de evden dışarı çıkmıyorum para harcamayayım diye
aramın benzini de bitmesin
iyice delirdim dermişim
aynennnnnnnnnnnnnnnnnn bendeya biran önce günler geçsin param çoğalsın istiyorum
hayırlı uğurlu olsun canım.güzel fikir..evde ne kadar boncuk varsa yapıştırasım geldi benimde.aslında nazar boncugunu masa üzerinde gördüm içine atıverdim bereket olsun..cuma günü başladım sizin sayenizde inşallah bin bereket olur sizinde :)
evet canım da altın sürekli fırlıyor ya fiyat olarak fazla alımlarda acaba karlı olabilir mi diye bir aklımın ucundan geçti tamam ozaman seni dinliycem canım kredi kartı altında cısssss kuytuköşebank'ı zengin etmeye bakıyım ben ozaman
rica ederimmmm..sevdim burayı gelişmeleri aktarıcam.birde şunu sormak istiyorum ortalama günlük belirli miktardamı atıyosun canımcım..