canım ya bizde 2 kişi çalışıyoruz bizde çoğu zaman dışarda yiyoruz eşimle paylaşım yaptık kira elektirk kendi ihtiyaçlarım kasko vs bana su mutfak benzin ona ait ama onun kredi kartı hep 2.000 tl geliyor ben şok oluyorum yani mutfak yeme içme adam 1.000tl harcıyor ben anlamadım ya okadarda uygun yerlerde yemeğe çalışıyoruz
Bu topiği daha önce farketseydim keske
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize
Ben çok yeniyim burda hatta ilk msjım :)
Arkadaşlar ne kadar güzel birikim yapıyosunuz..ben kendimi bildim bileli her ay altın alıcam diyorum ama almıyorum saçma sapan şeylere para gidiyo.ayrıca 2 aylık evliyim.şu anda çalışmıyorum.eşimin işi dolayısıyla tayinimiz çıktı kırklareliye.sanırım bende sizden biraz örnek alıp kenara para atıcam :)) inşallah yaparım..
Burayı takip ettiğimden beri 9 çeyrek, 7 gr altın aldım.Kumbaramda da şu an bir çeyrek parası var.:86:
Bugün 5 tanesini bozduruyorum.Malum tatil zamanı yanımızda bulunsun.:)
Zaten bunun için biriktirmiştik.
Bu arada Nisan ayında krd krt ile bilezik almıştım 6 taksit.
Alırken çok tereddüt etmiştim vade farkından dolayı ama kendini çoktan amorti etti.
Son iki taksidi kaldı.Bitince tekrar alacağım.
Hepinize bol bereketli birikimler.
Canlar benimde şimdi Farmasi'ciğimin tabiriyle cüzdanınımın kuytuköşe bankında 170 tl var bugünde vade günüm sabahtan bankaya da uğrayamadım çıkınca bakıcam artıkın caresine ama malum para yatıramıycam hafta sonu şehir dışı bide yarın pati oğlan veterinere gidecek nolur nolmaz diye bulundurucam bakalım şimdilik.. ya kızlar benim altın konusunda cumhurriyet takıntım var aslında gramda çeyrekte aynı hesap ama ne biliyim kendime söz geçiremiyorum :18::18::18::18: sadece 1 tanecik cumhuriyetim var şimdilik diğerini hediye ettim bile çünküm :44::44: bide kızlar kredi kartıyla alsak çok mu faiz farkımız olur
ya biran önce günler geçsin param çoğalsın istiyorum
merhaba hanımlarr
kızım henuz 2 aylık oldugu ıçın çok sık yazamıyorum
ama bugun 20 lıra koyuyorumm alkışşş bana:)))keendıme ayın 15 ıne kadar
zaman vermıştım bakalım ınşallah olcak hepınıze hayırlı bırıkımlerr
Hoşgeldiiinn aramızaa sende bir adım atmışsın senide tebrik eder başarılarının devamını dileriz buarada başlangıç için şahane bir rakam bereketli olur inşallah
eceeeeeeeeeeeeeeeee senin bu fesat hemşerinin aklına neler geldi bi bilsen
ne geldi canımm
Bu topiği daha önce farketseydim keske
Herkese selam kızlarr
Bugün 21.25 tl attım kumbaramaa, bol birikimli günler hepimize
merhaba hanımlarr
kızım henuz 2 aylık oldugu ıçın çok sık yazamıyorum
ama bugun 20 lıra koyuyorumm alkışşş bana:)))keendıme ayın 15 ıne kadar
zaman vermıştım bakalım ınşallah olcak hepınıze hayırlı bırıkımlerr
ben mutfak masrafı için 350 alıyorum eşimden
ve bunun içinden bazen kendi ihtiyaçlarımı ıvır zıvırıda alıyorum
ve para da arttıyorum
Evvet geldi meraklandım ececim nerdesin senn
ayyy kaç defa eşime dedim benim ödediklerimi sen öde senin ödediklerini ben deviralayım yoksa batacağız dedim kuruş biriktiremiyoruz ev kira çocuk küçük market alışverişinin taşıma işine karışmam ozaman dedi oda işime gelmeyince bukez evde sahanda yumurta falan yapmaya başladım adam belki anlar nekadar masraflı olduğumuzu diye ayyyy allahım ne oldu tahmin edin yumurtaya bayıldı 1 aydır her akşam yumurta istiyor zaten öyle takıntılarıda vardır
ayyy kaç defa eşime dedim benim ödediklerimi sen öde senin ödediklerini ben deviralayım yoksa batacağız dedim kuruş biriktiremiyoruz ev kira çocuk küçük market alışverişinin taşıma işine karışmam ozaman dedi oda işime gelmeyince bukez evde sahanda yumurta falan yapmaya başladım adam belki anlar nekadar masraflı olduğumuzu diye ayyyy allahım ne oldu tahmin edin yumurtaya bayıldı 1 aydır her akşam yumurta istiyor zaten öyle takıntılarıda vardır
valla burdayım caanım oyun kulubündeydimm ben bişey yapmadımmm:18:yağmur yağınca eşimin yanına koştum dedim acaba ondan aklına bişeymi geldi acaba hemşocuğumun :44:
Kızlar aklıma birşey geldi bilemiyorum giyim alışverişlerinizi nasıl yapıyorsunuz bana kalırsa giyime dünyanın parasını vermek son derece anlamsız bu durumda outlet mağazaları devreye giriyor bunları takip edip tasarrufta bulunduğunuz oluyor mu ?? :13::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?