amante ve ESEV hoşgeldiniz arkadaşlar
merhaba canım hoşgeldin.kızlar amma kaynatmışsınız haaa.her sabah topiği okuyorum, oku oku bitiremedim.
bende bu topiğin sessiz müdavimlerindenim.
buraya takılalı 3 çeyrek yaptım.
şişştt eşim duymasın.
geçen sene yaptırdığım 2 altını demiştimde :84: her ay da bir "altınların duruyo mu,bozdurmadın de mi? "
diye diye sinir etmişti beni. en sonunda kurtulmak için; :98:
ablamın yeni doğan bebeğine taktım, birinide yedim kurtuldum.
gelecek ay gram altın alıyım diyorum çünkü çeyrek alamam.
gram altın almazsam harcayacağım dan korkuyorum?
ne yapsam karar veremedim.
günaydın ve aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canım .günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese bugün herşesin günü çok güzel geçsin inşaallah
merhaba asyacım allah bağışlasın evladını. hoşgeldin aramıza.buarada kızlar bende 29 yaşındayım ankarada yaşıyorum kamuda çalışıyorum 3,5 yıllık evliyim ve 1,5 yaşında bir oğlum var
günaydınlar kızlar dün akşam kumbaram için hazırlıadığım bozukluklar çantamda kaldı ama bugün ayrıca yine hazırladım.dün 2.5 bugünde 2.5 toplam 5 tl atıcam akşama.
bereketli olsun inş.
hayırlı cumalarr canlarımmmbugün benden 5 tl
merhaba herkese hayırlı cumalar kızlar
bendeki bugünün gelişmeleri şöyle ;
2700 tl borcumun 200 tl sini ödedim .( çantamın kuytusundaki 250 tl nin 200 tl si ile ehhh biraz daha hafifledim.)
bana kalan kuytu köşebankta 50 tl
kumbişte 42 tl
cüzdanda 20 tl
Allah bereket versin.
herkese hayırlı birikimler canlar
hayırlı cumalarr canlarımmmbugün benden 5 tl
bu arada eşim sabah işten geldi bugün tatil yarın gündüze gidicek uyumak istemiyorumgündüz gece uyuyamam dedi,bende kalkar kalkmaz ağlama krizine girdim sanırım evde iyice bunaldım gündüz uyuyor eşim akşam 7 de gidiyorbende hep yalnızım sabah 4 e kadar kitap okuyorum6 aydır bursaya gitmedim eşim ısrar etti gidelim gezelim diye bende masraf olsun istemedim en azından benzinle yemek 100 tutar ne gerek var şimdi,bi taraftan da canım istedi ama tuttum kendimi,2 mühendis izinli eşim 3 gün tek başına idare edecek kıyamam yorgun da zaten onun çalışıp kazandığını savurmak istemiyorum haftaya izne çıkabilecekmiş diğerleri idare edecekmiş yoruluyorum denize gidelim dinleniriz dedi o yüzden bugün gitmemmekle ii yaptım ordaki masrafla birlikte çok olurdu
mrhaba arkadaşlar bende sizlerle birlikte para biriktirip sonrda çeyrek almak istiyorum..yaklaşık 7 senedir çalışıyorum ve kıyıda köşemde 5 kruş param yok..sadece evlenmeden önce biraz birikim yapmıştım onuda düğün arası harcadık..şimdi tekrar biriktirmrk istiyorum..birkaç kez denedim ama yapamadım..eşimin paraya ihtiacı olduğunda hep verdim.ama artık vermek yok..
dün kumrama 7 tl
bugünde 10 tl koydum..
canım kıyamam
anladığım kadarıyla senin de eşinin de başbaşa bir tatile ihtiyacınız var 1 hafta daha sabret ve de tatile çıkın.
bak bir de şöyle düşün herşeyin normali güzel tutumluluğun da öyle.
bir arkadaşımın dediği gibi paralar kazanmak için sağlığımızdan oluruz sağlığımıza kavuşmak için de kazandıklarımızı savururuz . çok da güzel bir söz hoşuma gider.
o nedenle cimri de olmayalım savurgan da .ne dersin
seni çok öpüyorum.
kızlar bugün tanıdığım 2 kuyumcuya telefon açarak altın fiyatlarını sordum (daha doğrusu bir tanıdığın altına ihtiyacı olmuş fiyat soruverdim)
birisinde küçük altın eski tarihli 129 tl
cumhuriyet eski tarihli 507-508 tL ( abla sana yapacağım fiyatlar dedi . bu arkadaştan almıştım altınlarımı.
altın , döviz alıp satma da çok sık alışveriş yaptığım, tercih ettiğim kuyumcu.)
diğeri ise küçük altın eski tarihli 128 tl
cumhuriyet altını eski tarihli 512 tl dedi.
haklısın canım eşimde aynen böyle söylüyor harcamadıktan sonra neden kazanıyoruz zaten savurgan değiliz artırıyoruzda şükür diyor ayda bir kere de gezelim sıkılıyoruz diyor ama bende eşimin ne kadar yorulduğunu gördükçe kıyamıyorum ama sıkıntıdan da patlıyorumbiraz uyuyayım madem çarşıya falan çıkıp gezelim dedi bende tamam dedim
hoşgeldin canım ne iyi ettin de böyle bir karar aldın .
eşin peki aldığı paralardan sonra sana az da olsa hiç geri verme girişiminde bulundu mu ya da dile getirdi mi?
aslında canım eşime verdiğim paralar çok büyük paralar değil..o yüzden o da bana geri verme girişiminde bulunmadı..zaten gerek yokta.Allah ondan razı olsun benim aldığım paraya karışmaz..ben kendim istersem eve harcarım,istersem kendime yani parayı ne yaptın demez..ben onun ihtiyacı olduğunu görünce dayanamayıp biiktirmeye calıştığım paraları veriyorum..kocama para vermicem derken biriktirdiğim paralra dokunmayacam anlamında söyledim canım...
kızlar amma kaynatmışsınız haaa.her sabah topiği okuyorum, oku oku bitiremedim.
bende bu topiğin sessiz müdavimlerindenim.
buraya takılalı 3 çeyrek yaptım.
şişştt eşim duymasın.
geçen sene yaptırdığım 2 altını demiştimde :84: her ay da bir "altınların duruyo mu,bozdurmadın de mi? "
diye diye sinir etmişti beni. en sonunda kurtulmak için; :98:
ablamın yeni doğan bebeğine taktım, birinide yedim kurtuldum.
gelecek ay gram altın alıyım diyorum çünkü çeyrek alamam.
gram altın almazsam harcayacağım dan korkuyorum?
ne yapsam karar veremedim.
haklısın canım eşimde aynen böyle söylüyor harcamadıktan sonra neden kazanıyoruz zaten savurgan değiliz artırıyoruzda şükür diyor ayda bir kere de gezelim sıkılıyoruz diyor ama bende eşimin ne kadar yorulduğunu gördükçe kıyamıyorum ama sıkıntıdan da patlıyorumbiraz uyuyayım madem çarşıya falan çıkıp gezelim dedi bende tamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?