• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bilgim yok sayfaları ben sık kullanılanlara ekleye ekleye gidiyorum en son yeri bulmak zor oluyor diye bir ara pc deki sık kullanılanlara tıkladığımda en son sayfamda onun adı da vardı ve banlanmıştı ,şaşırdım .:53:

Gereksiz bir tartışma sonucu olabilir umarım kısa sürede dönüş yapar :44:

Açıköğretimden iktisat okuyorum bu sene bütünlemelere 3 dersim kaldı ama sanırım onlarıda vererek 3. sınıfa geçicem :)

hay maşallah canıma benim inşallah güzelim hayırlısıyla bitirdiğini de duyarız:34::38:

Son düzenleme:
Gereksiz bir tartışma sonucu olabilir umarım kısa sürede dönüş yapar :44:

inşallah canım .
ya bir an sanki sadece burada yazıyormuşuz gibi hissettim .elbette başka forum sayfalarında da yazıyorsa dediğin gibi olabilir.
maşallah topiğimize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah canım .
ya bir an sanki sadece burada yazıyormuşuz gibi hissettim .elbette başka forum sayfalarında da yazıyorsa dediğin gibi olabilir.
maşallah topiğimize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar::nazar: geçenlerde ben yazmıştım ne kadar sıcak bir topik diye bir arkadaşın biri ismini hatırlayamıyorum üzgünüm paranın yüzü sıcaktır demişti bana ne güldürmüştü beni :1::1::1::1:

:nazar::nazar::nazar::nazar: geçenlerde ben yazmıştım ne kadar sıcak bir topik diye bir arkadaşın biri ismini hatırlayamıyorum üzgünüm paranın yüzü sıcaktır demişti bana ne güldürmüştü beni :1::1::1::1:

ilahi demek öyle belki arkadaş haklı ama ben başka topiklerde de bu sıcaklığı bulabiliyorum. hele ki konu kilo verme olunca :1::1:

herkese iyi akşamlar şimdilik sağlıkla ve de hoşçakalın :16:

bende tanitayim kendimi neden olsa bu topicigin mudavinlerindenim:34:

yasim 26
:27:
bu temmuz 5 yillik evli olacagim insallah:69:ev
hanimi ve ogrenciyim dil ogreniyorum
:35:ama hamileligimden dolayi biraktim okulu
ve 5 aylik hamileyim 2.hamileligim ama ilk bebegim diyorum uzulerek:43:
nevsehirliyim su anda dunyanin en pahali ulkelerinden birinde yasamaktayim :59:ve bu pahalilikta ne biriktirirsem kar diyerek sizleri takip etmekteyim.:32:

bugun 20 sterlin ayiridim kenara 20 daha ekleyip 40 sterlin yapacagim ve haftasonuda bankadaki hesabima yatiracagim:21:ama bu haftasonu kizim icinde alisveris yapacagim indirimler varda:17:belkide o parayi harcarim ben:30:

bende tanitayim kendimi neden olsa bu topicigin mudavinlerindenim:34:

yasim 26
:27:
bu temmuz 5 yillik evli olacagim insallah:69:ev
hanimi ve ogrenciyim dil ogreniyorum
:35:ama hamileligimden dolayi biraktim okulu
ve 5 aylik hamileyim 2.hamileligim ama ilk bebegim diyorum uzulerek:43:
nevsehirliyim su anda dunyanin en pahali ulkelerinden birinde yasamaktayim :59:ve bu pahalilikta ne biriktirirsem kar diyerek sizleri takip etmekteyim.:32:

bugun 20 sterlin ayiridim kenara 20 daha ekleyip 40 sterlin yapacagim ve haftasonuda bankadaki hesabima yatiracagim:21:ama bu haftasonu kizim icinde alisveris yapacagim indirimler varda:17:belkide o parayi harcarim ben:30:

merhaba canım ve öncelikle çok geçmiş olsun
umarım bu bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olur.
yeterki sağlık olsun harcarsan da bebeğin için harcamış olacaksın sıkıntı yok yani ama enişte beye aldırabilirsen çok hoş olur :34: paran da sana kalmış olur sadece bir öneri.:38:

Son düzenleme:
insallah canim busefer yavrumu hayirlisiyla alirim kucagima.

aslinda herseyi esim aliyor ben kendime para biriktiririm:60:ama bazen yanlis basima carsiya ciktigimda benim harcliktan gider para:52:

benim elimede para pek geçmez
araba aldık maaşın çoğu ona gidiyor.alışverişleride eşim yapar
yalnız bana ait taksitler var onlardan eksilenleri atıyorum kumbaraya
eşime söylemiyorum çünkü elime zaten fazla bişey geçmiyor
ben şimdiye kadar 200 dolar yaptım
ama artık biriktirdiklerimi altın yapacağım oda sizin sayenizde özendirdiniz beni
şimdilik kumbarada 26 tl var.

kizlar masallah herkes cok guzel ekonomi yapmis,bende 6aydir dikkat ediyorum harcadiklarima kenara 3, 5 atarken gecen gun kumbaramda 200euro birikmis 100unu anneme verdim:69:,acaba ceyrek altin ne kadar yurtdisindayim gelince alicam:44:

ama artık biriktirdiklerimi altın yapacağım oda sizin sayenizde özendirdiniz beni

bereketli olsun inş

:46::46::46:

kizlar masallah herkes cok guzel ekonomi yapmis,bende 6aydir dikkat ediyorum harcadiklarima kenara 3, 5 atarken gecen gun kumbaramda 200euro birikmis 100unu anneme verdim:69:,acaba ceyrek altin ne kadar yurtdisindayim gelince alicam:44:

evet aynen böyle işte 3 5 ler küçümsenmeyecek rakamlara ulaşınca zevkine doyum olmuyor birikimin :66:

130 civarı galiba kelebeklerim ama birkaç gün içinde alan arkadaşlar daha aydınlatıcı rakam verirler..

bereketli olsun canım .:38:
ne güzel bir yol bulmuşsun birikim yapmak için .dediğin gibi taksit ödeyip de taksiti bitenler aynen devam ederlerse çok süper birikimler olacaktır .:34:

merhaba canım bereketli olsun . şu an çeyrek altın 130-134 arasında satılıyor.:38:

kızlar amma kaynatmışsınız haaa.her sabah topiği okuyorum, oku oku bitiremedim.:68:
bende bu topiğin sessiz müdavimlerindenim.
buraya takılalı 3 çeyrek yaptım.
şişştt eşim duymasın.
geçen sene yaptırdığım 2 altını demiştimde :84: her ay da bir "altınların duruyo mu,bozdurmadın de mi? " :67:
diye diye sinir etmişti beni. en sonunda kurtulmak için; :98:
ablamın yeni doğan bebeğine taktım, birinide yedim kurtuldum.
gelecek ay gram altın alıyım diyorum çünkü çeyrek alamam.
gram altın almazsam harcayacağım dan korkuyorum?
ne yapsam karar veremedim.

günayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydıııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese bugün herşesin günü çok güzel geçsin inşaallah

Back