Valla paraları ne yapıyom ben ya..kocişede çok vermiyorum..nasıl bitiyo anlamıyorummm:26::26:
dışarı bir çıkıp parayı bozdurunca üstüne bişiy kalmıyor ki
eve gelince sorduğum soru ben bu parayı nerde harcadım.
dışarı bir çıkıp parayı bozdurunca üstüne bişiy kalmıyor ki
eve gelince sorduğum soru ben bu parayı nerde harcadım.
bu arada eşim sabah işten geldi bugün tatil yarın gündüze gidicek uyumak istemiyorumgündüz gece uyuyamam dedi,bende kalkar kalkmaz ağlama krizine girdim sanırım evde iyice bunaldım gündüz uyuyor eşim akşam 7 de gidiyorbende hep yalnızım sabah 4 e kadar kitap okuyorum6 aydır bursaya gitmedim eşim ısrar etti gidelim gezelim diye bende masraf olsun istemedim en azından benzinle yemek 100 tutar ne gerek var şimdi,bi taraftan da canım istedi ama tuttum kendimi,2 mühendis izinli eşim 3 gün tek başına idare edecek kıyamam yorgun da zaten onun çalışıp kazandığını savurmak istemiyorum haftaya izne çıkabilecekmiş diğerleri idare edecekmiş yoruluyorum denize gidelim dinleniriz dedi o yüzden bugün gitmemmekle ii yaptım ordaki masrafla birlikte çok olurdu
bence aklına yatmışken gram altını hemen al
yoksa şuna lazım buna lazım diye harcanıp gidiyor
Çok haklısın en iyisi gram almak.
ilahi demek öyle belki arkadaş haklı ama ben başka topiklerde de bu sıcaklığı bulabiliyorum. hele ki konu kilo verme olunca
merhaba herkese hayırlı cumalar kızlar
bendeki bugünün gelişmeleri şöyle ;
2700 tl borcumun 200 tl sini ödedim .( çantamın kuytusundaki 250 tl nin 200 tl si ile ehhh biraz daha hafifledim.)
bana kalan kuytu köşebankta 50 tl
kumbişte 42 tl
cüzdanda 20 tl
Allah bereket versin.
herkese hayırlı birikimler canlar
bu arada eşim sabah işten geldi bugün tatil yarın gündüze gidicek uyumak istemiyorumgündüz gece uyuyamam dedi,bende kalkar kalkmaz ağlama krizine girdim sanırım evde iyice bunaldım gündüz uyuyor eşim akşam 7 de gidiyorbende hep yalnızım sabah 4 e kadar kitap okuyorum6 aydır bursaya gitmedim eşim ısrar etti gidelim gezelim diye bende masraf olsun istemedim en azından benzinle yemek 100 tutar ne gerek var şimdi,bi taraftan da canım istedi ama tuttum kendimi,2 mühendis izinli eşim 3 gün tek başına idare edecek kıyamam yorgun da zaten onun çalışıp kazandığını savurmak istemiyorum haftaya izne çıkabilecekmiş diğerleri idare edecekmiş yoruluyorum denize gidelim dinleniriz dedi o yüzden bugün gitmemmekle ii yaptım ordaki masrafla birlikte çok olurdu
Ben çok yeniyim burda hatta ilk msjım :)
Arkadaşlar ne kadar güzel birikim yapıyosunuz..ben kendimi bildim bileli her ay altın alıcam diyorum ama almıyorum saçma sapan şeylere para gidiyo.ayrıca 2 aylık evliyim.şu anda çalışmıyorum.eşimin işi dolayısıyla tayinimiz çıktı kırklareliye.sanırım bende sizden biraz örnek alıp kenara para atıcam :)) inşallah yaparım..
Canım teşekkür ederim..:) ilk dikkatimi burası çekti..inşallah biriktiricezz..hemen kumbara yapıcam
aminnnnnnnnnn Allah razı olsun canım benimKuytuköşe bankAllah bereket versin fıstıkım
Ben çok yeniyim burda hatta ilk msjım :)
Arkadaşlar ne kadar güzel birikim yapıyosunuz..ben kendimi bildim bileli her ay altın alıcam diyorum ama almıyorum saçma sapan şeylere para gidiyo.ayrıca 2 aylık evliyim.şu anda çalışmıyorum.eşimin işi dolayısıyla tayinimiz çıktı kırklareliye.sanırım bende sizden biraz örnek alıp kenara para atıcam :)) inşallah yaparım..
Bide hemen süsle onu olurmu insanın hepten içini doldurası geliyorda
Öylemiiii..tamam hemen süslerim kırmızı kurdelem vardı kullanıyım baribiriktirip sonucu size söylicem kızlar
Burayı takip ettiğimden beri 9 çeyrek, 7 gr altın aldım.Kumbaramda da şu an bir çeyrek parası var.:86:
Bugün 5 tanesini bozduruyorum.Malum tatil zamanı yanımızda bulunsun.:)
Zaten bunun için biriktirmiştik.
Bu arada Nisan ayında krd krt ile bilezik almıştım 6 taksit.
Alırken çok tereddüt etmiştim vade farkından dolayı ama kendini çoktan amorti etti.
Son iki taksidi kaldı.Bitince tekrar alacağım.
Hepinize bol bereketli birikimler.
Canım teşekkür ederim..:) ilk dikkatimi burası çekti..inşallah biriktiricezz..hemen kumbara yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?