Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

dışarı bir çıkıp parayı bozdurunca üstüne bişiy kalmıyor ki
eve gelince sorduğum soru ben bu parayı nerde harcadım.

evet aynen öyle sonbahar

ben geçen ay bu paracıklar harcamadığım halde nereye gidiyor diye herşeyi not ediyim dedim

hiç ipe sapa gelmeyen şeylere birsürü paramın gittiğini gördüm..

eşim bana tatile gidelim diyecek yok diyecem haa.
bence bu kadar kasmayın kendinizi.
birikim güzel şey ama dozunda.
bu insanın kazandığını savurmak değil bence. insanın buna da ihtiyacı var.
ne için kazanıyoruz dimi ama

selam kızlar,
bol kazançlı ve birikmli sağlıklı günler herkese.
bende bu ay cumartesi günleri çalışarak fazla mesai yaptım.Üzeinide tamamlayıp bir cumhuriyet almayı düşünüyorum..
Kendi özel ihtiyaçlarımı kısıyorum ama olsun yatırım gerek, çocuklar büyüyor onların geleceği için şart..

Kuytuköşe bank Allah bereket versin fıstıkım

Canım arada kendinize de zaman ayırmanın ikiniz içinde çok faydalı olacağını düşünüyorum tamam eşine kıyamıyorsun boşver masraf olsun birdaha 25 yaşında olmayacaksın ki ilerde yaş ilerlediğinde zaten emin ol içinden gelmeyecek o yüzden genede az bütceyle yapabileceğinizin en iyisini yapın derim ben

Ben çok yeniyim burda hatta ilk msjım :)

Arkadaşlar ne kadar güzel birikim yapıyosunuz..ben kendimi bildim bileli her ay altın alıcam diyorum ama almıyorum saçma sapan şeylere para gidiyo.ayrıca 2 aylık evliyim.şu anda çalışmıyorum.eşimin işi dolayısıyla tayinimiz çıktı kırklareliye.sanırım bende sizden biraz örnek alıp kenara para atıcam :)) inşallah yaparım..

Hoşgeldin canııımcım ilk mesajını çok çok doğru yere atmışsın :79::81::81::81:

Canım teşekkür ederim..:) ilk dikkatimi burası çekti..inşallah biriktiricezz..hemen kumbara yapıcam

Kuytuköşe bank Allah bereket versin fıstıkım
aminnnnnnnnnn Allah razı olsun canım benim
evet ya kuytu köşebank

hoşgeldin canım birikim yapmak için doğru adrestesin

Burayı takip ettiğimden beri 9 çeyrek, 7 gr altın aldım. Kumbaramda da şu an bir çeyrek parası var.:86:
Bugün 5 tanesini bozduruyorum.Malum tatil zamanı yanımızda bulunsun.:)
Zaten bunun için biriktirmiştik.
Bu arada Nisan ayında krd krt ile bilezik almıştım 6 taksit.
Alırken çok tereddüt etmiştim vade farkından dolayı ama kendini çoktan amorti etti.
Son iki taksidi kaldı.Bitince tekrar alacağım.
Hepinize bol bereketli birikimler.

Yihuhuhuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…