çok güzel
peki ne okuyorsun bölüm olarak ?
bilgim yok sayfaları ben sık kullanılanlara ekleye ekleye gidiyorum en son yeri bulmak zor oluyor diye bir ara pc deki sık kullanılanlara tıkladığımda en son sayfamda onun adı da vardı ve banlanmıştı ,şaşırdım .
Açıköğretimden iktisat okuyorum bu sene bütünlemelere 3 dersim kaldı ama sanırım onlarıda vererek 3. sınıfa geçicem :)
Gereksiz bir tartışma sonucu olabilir umarım kısa sürede dönüş yapar :44:
inşallah canım .
ya bir an sanki sadece burada yazıyormuşuz gibi hissettim .elbette başka forum sayfalarında da yazıyorsa dediğin gibi olabilir.
maşallah topiğimize nazar değmesin
hay maşallah canıma benim inşallah güzelim hayırlısıyla bitirdiğini de duyarız
geçenlerde ben yazmıştım ne kadar sıcak bir topik diye bir arkadaşın biri ismini hatırlayamıyorum üzgünüm paranın yüzü sıcaktır demişti bana ne güldürmüştü beni
kızlar bende para biriktirmek istiyorum...ama bir türlü yapamıyorum.elimdeki parayı hemen harcıyorum..en iyisi para biriktirdikten sonra ay sonu çeyrek alamak..
bende tanitayim kendimi neden olsa bu topicigin mudavinlerindenim
yasim 26
bu temmuz 5 yillik evli olacagim insallahev
hanimi ve ogrenciyim dil ogreniyorumama hamileligimden dolayi biraktim okulu
ve 5 aylik hamileyim 2.hamileligim ama ilk bebegim diyorum uzulerek
nevsehirliyim su anda dunyanin en pahali ulkelerinden birinde yasamaktayimve bu pahalilikta ne biriktirirsem kar diyerek sizleri takip etmekteyim.
bugun 20 sterlin ayiridim kenara 20 daha ekleyip 40 sterlin yapacagim ve haftasonuda bankadaki hesabima yatiracagimama bu haftasonu kizim icinde alisveris yapacagim indirimler varda belkide o parayi harcarim ben
benim elimede para pek geçmez
araba aldık maaşın çoğu ona gidiyor.alışverişleride eşim yapar
yalnız bana ait taksitler var onlardan eksilenleri atıyorum kumbaraya
eşime söylemiyorum çünkü elime zaten fazla bişey geçmiyor
ben şimdiye kadar 200 dolar yaptım
ama artık biriktirdiklerimi altın yapacağım oda sizin sayenizde özendirdiniz beni
şimdilik kumbarada 26 tl var.
kizlar masallah herkes cok guzel ekonomi yapmis,bende 6aydir dikkat ediyorum harcadiklarima kenara 3, 5 atarken gecen gun kumbaramda 200euro birikmis 100unu anneme verdim,acaba ceyrek altin ne kadar yurtdisindayim gelince alicam:44:
bereketli olsun canım .benim elimede para pek geçmez
araba aldık maaşın çoğu ona gidiyor.alışverişleride eşim yapar
yalnız bana ait taksitler var onlardan eksilenleri atıyorum kumbaraya
eşime söylemiyorum çünkü elime zaten fazla bişey geçmiyor
ben şimdiye kadar 200 dolar yaptım
ama artık biriktirdiklerimi altın yapacağım oda sizin sayenizde özendirdiniz beni
şimdilik kumbarada 26 tl var.
kizlar masallah herkes cok guzel ekonomi yapmis,bende 6aydir dikkat ediyorum harcadiklarima kenara 3, 5 atarken gecen gun kumbaramda 200euro birikmis 100unu anneme verdim,acaba ceyrek altin ne kadar yurtdisindayim gelince alicam:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?