• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bende 25 yaşındayım,evliyim,uşaklıyım ama balıkesirde yaşıyorum,hemşireyim güzelde puan aldım kpss den ama balıkesir dışı yazamadığım için beklemedeyim:6:
inşallah herşey dilediğin gibi olur hemşommmmmmmmmmmm:38:
Bende yazdım biyerler kadrom olmadığı için nasip artık :43:

canım senin de gönlünce olması dileğiyle herşeyin canım benim :70:

mutluluklar caanımmmm ne güzelll allah daim etsin inşlh:nazar:

evet canım nasip ben 2 dir tercih yapmadım hiç,kasımda balıkesir olursa nasibimizde yazarım inşlh:70:

İnşallah inşallah nasipleniriz hepimiz ben yakın yerleri yazdım artık çünkü geçen tercihlerde sadece 2 yer yazabilmiştim onlarada 2 şer kişimi ne almışlardı oda bana tutmadı zaten herşeyin hayırlısı canım ama senin mesleğin çok güzel hemde geçerli inşallah herşey gönlüne göre olur :16::16:

inşallah herşey dilediğin gibi olur hemşommmmmmmmmmmm:38:

canım senin de gönlünce olması dileğiyle herşeyin canım benim :70:
caanım benim inşllhh,allah hepimizin gönlüne göre versin..
İnşallah inşallah nasipleniriz hepimiz ben yakın yerleri yazdım artık çünkü geçen tercihlerde sadece 2 yer yazabilmiştim onlarada 2 şer kişimi ne almışlardı oda bana tutmadı zaten herşeyin hayırlısı canım ama senin mesleğin çok güzel hemde geçerli inşallah herşey gönlüne göre olur :16::16:

inşllh caanım sende istediğin yere atanırsınihayırlısıyla atanırız inşllh:71:

Son düzenleme:
kızlar bu arada prometheus rumuzlu arkadaş kapsama alanı dışında :43::43:

kızlar bende para biriktirmek istiyorum...ama bir türlü yapamıyorum.elimdeki parayı hemen harcıyorum..en iyisi para biriktirdikten sonra ay sonu çeyrek alamak..

Ne oldu ki bilgin var mı farmasicim ???
Banlandı herhalde ..

bilgim yok sayfaları ben sık kullanılanlara ekleye ekleye gidiyorum en son yeri bulmak zor oluyor diye bir ara pc deki sık kullanılanlara tıkladığımda en son sayfamda onun adı da vardı ve banlanmıştı ,şaşırdım .:53:

çok güzeller harikulade mutluluğunuz sonsuza kadar daim olsun canım
dış mekanlar gerçek mi ?süperlerrrr bayıldım .

çok çok teşk.ederimm. aminn
gerçek canım t.dağın çeşitli yerlerinde çekildi

para birikince hemen harcamak istiyorsan çeyrek al cnm
kızlar birde gr altınlar var
onlarda 77 tlmiş sanırım.
ama minicik onlar beni tatmin etmio nedense

Back