• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

benide eklermisiniz listeye 40 tl var ay sonuna kadar altın parası biriktiremem belki ama diğer ay alırım belki

katrem benim kumbaramda 50 tl vardı bugünde 5 tl daha koydum oldu 55. sen oraya 80 yazmışsın daha 80 olmadıki benim :sm_confused: :uhm: :tomato:

Beni de ekleyin benide :) dayanamadım bende gircem kağıt paraları sağlık sorunları için bozuk paraları kumbara da biriktircem benim katrem hızlı ilerlemez ama şu sağlık sorunlarım bitince bayağı para atarım...

Kıyıda köşede bir kumbaram vardı onu çıkardım içine bugün cebimden çıkan bozukları ekledim şu an kumbaram da 5 tl var :)))

bu ayda çeyrek olayını ben de bayadır yapıyorum ama kumbarayla daha iyi olur bence de çünkü hedef kumbaradakiyle çeyrek almaksa o zaman birirkir ama kumbaranın bi hedefi olmayınca ben yapamıyorum sıkılıyorum..güzel fikir

Kumbaram da 5 tl vardı bugün de 4 tl attım toplam = 9 tl :))

8 çeyreğim vardı biriktirdiğim bu da 9 olucak inş. ama sanırım benim çeyrek ekim 5-6 sına atlıyabilir kociş destek çıkmassa:))kaydirigubbakcemile

güzel fikirmiş ben de hemen dahil olmak istiyorum bu guruba beni de ekleyin kızlar ben de 5 tl attım kumbaraya hadi bakalım

Back