• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

yorumlarınızı okuduktan sonra bende bırıkım yapmaya karar verdım.
Aslında gün de bırıkım yapıyorum ama gün paramı güne girmeden önce tatil için niyetlenmiştim.
Bugünden itibarende alabılırsem eger her cuma 20 euro dusunuyorum kenarda birkaç kurusum(eurom) :) olsun ne olur ne olmaz...

mart ayını bir çeyrekle kapamış bulunuyorum :65: toplam 2 çeyrek, 1 yarımım oldu :46:

nisan ayı hepimiz için bereketli olsun inşallah :13:

mart ayını bir çeyrekle kapamış bulunuyorum :65: toplam 2 çeyrek, 1 yarımım oldu :46:

nisan ayı hepimiz için bereketli olsun inşallah :13:

maşallah canım. :nazar:
darısı bana ve bu uğurda paralarını feda eden fedakar arkadaşlarımıza.:82:

Bende katılıyorum kızlar aranıza banada yer açın bakalım eşimle ortak bi kumbaramız var ondan gizli bitane daha kumbara almak istiyorum çünkü o kumbara kırılmadan açılmıyor kendime her ay açılabilecek bi kumbara alıp saklamam lazım bugün 1 nisan bugünden itibaren başlayacağım kısmetse

tüm birikim konularında okuduğum kadarıyla herkes altın almaktan yana.
herkesin ilk tercihi gibi çünkü bozdurma gibi bir lüksü yok.yani elinizdeki para gibi hadi şunu alıyım bunu alıyım yapmıyorsunuz acıyor çünkü insan.
hayırlı olsun mart ayını birikimle kapayan tüm arakadaşlar.
ben her zmanki gibi elimdeki parada birilerinde borçta olduğu için yine kafadan hesaplarla aranızdayım sadece.
ama biliyorum ve inanaıyorum ki 'olacak olacak...'
:27::27:

uzun bir aradan sora nisan ayı itibari ile aranıza dönüorum kızlar dün 4 tl attım bugün de 5 tl atıorum kumbaraya :62:

kızlar artık listemiz yok demii gönülüü bi arkdaş tablo yapsak..çok daha iy olmazmı

hem kim ne biriktirmiş kendi bririkimlerimizi unutmayz
hemde şevk olur hepimize.:52:

arkadaslar ben yapabilirm.. ama haftaya cuma cumartesi yapabilirim ancak,eger baska bir gönüllü cıkmazsa..

Back