• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bendende iki çeyrek bu ay, bayadır saymıyordum 200 tl birikmiş üstünü tamamlayıp alıcam

:5:Malesef var olan çeyreklerimi de teker teker bozduruyorum . Bu sınavlara yatırdığım paracıklar yedi ömrümü :26: Sadece 1 tane çeyreğim kaldı onu da bozdurursam sıfır olacak ama inşallah yakın zamanda yerine koyacağım .

ben de bu ay kumbaramdan cıkanı bırıne soz verdım vermek ıcın
kendıme aıt bır yatırımım olmayacak bu ay ama nedense mutluyum bır baskasına verecegım ıcın

buğün bendenn 10 tll.....martı kaptmamıza az kaldı kızlarrr,,,,

ama ben geçen aydan 2 çeyrek bozdurmuştum biliyosunuz bu ay bakalım ne olurrr

hayırlı birikimler

selam kızalr bu ay ne uzun yav böyle şubat ayı sanki kısacık geçti gibi:)
hayırlısı bakalım ben hala sallanmaktayım ,bi ohh be yükselişe geçtim diyemiyorum.....

Kızlar bu aralar altın alan varmı? Almayı düşünüyorum da ama toplu alacağım uygun zaman mı acaba?:26:

ben 2-3 gün önce aldım eski tarih 118den, bir kaç hafta önce 122 iydi. bilmiyorum daha düşer mi yoksa çıkar mı?

ay maşallah ya :) cok heveslendim..hiç para biriktiremeyen bi ögrenci olarak mantıklı geldi..kısıtlı harçlıklarımla aranızdayım:1:

80 civarı birikimim vardı kumbirikte üstünede harçlıklarımı koydum.25 te kociş harçlık verdi bugun eski tarihli bir çeyrek aldım. allah bereketini versin...117 ytl kumbirik boşaldı yarından itibaren 1 , 2ytl atarım.. yanlız bozuk paralar 30 tl olmuştu... biriktirmek güzelmiş:))))...

bu ay hiç biriktiremedim sanıyordum 111 liram olmuşşşşşş :64: 9 lira ekledim mi bu ay da bir çeyrek atmış bulunuyorum :65:

bende oglumun kumbarasını actırdım 82 tl birikmiş üzerıne bende ekledim ve hesabına attım bu ay:)

Son düzenleme:
Kızlar bu aralar altın alan varmı? Almayı düşünüyorum da ama toplu alacağım uygun zaman mı acaba?:26:

bu ay yine 50 tl birikmiş :64:

gün parası çıktı :65:

nisanda yeni başlangıçlarla aranızdayım :82:

bu ay hiç biriktiremedim sanıyordum 111 liram olmuşşşşşş :64: 9 lira ekledim mi bu ay da bir çeyrek atmış bulunuyorum :65:
hayırlı birikmler olsun

derencim naber canımm bi kaç ğün bekle düşebilir bende öyle alcam

ben kumbaramı actım
bu ay kı bırıkımımden bır kısıye soz vermıstım vermek ıcın ona aksama verıcem
ama maasımdan ayırdıgım kısmı yıne dovız olarak tutucam
sanırım bır daha kı bırıkımımı altına cevırebılırım

Ayın son gününde kumbaramdan çıkan parayla 3 tane gr altın aldım.
Nisanda devam...:64:

Back