• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlarr meleseff ben buğün 2 çeyregimi bozdurmak zorunda kaldım saglık proplemi yüzünden ...

hayırlısı olsun bakalım:59:

geçmiş olsun canım :25:

ama zaten bu zor günler için biriktiriyoruz üzülme :34:

sağlığımız yerinde olsun da hep yaparız :16:

Herkese Merhaba,

Forumu sürekli takip ediyorum ama henüz bir başlangıç yapamadım :(
Bekarım, evlilik durumlarım falan da yakın zamanda olmayacak.
Şimdi bile biriktiremiyorum evlenince nasıl idareli olucam bilmiyorum.
Of ya çok gereksiz para harcıyorum of :(

evlenince daha idareli oluyorsun canım merak etme:34:
ben de bekarken o kadar sene çalıştım hep yemişim :57:
evlilik aklımı başıma getirdi..
ileriyide düşünüp daha tutumlu oluyo insan :34:

olsun melis sağlık daha önemli,hayırdır kim hasta ne oldu geçmiş olsun..ya çeyreğin olmasaydı işte birikim bu yüzden güzel ve önemli..

allah sağlık versin de yine biriktirirsiniz geçmiş olsun

salı günü sonunda altınımı aldım şubat ayı benim için bir yarım altın anlamına geldiiii :65:
liste yapıldı mı arkadaşlar? yoktum takip edemedim

geçmiş olsun canım :25:

ama zaten bu zor günler için biriktiriyoruz üzülme :34:

sağlığımız yerinde olsun da hep yaparız :16:

kıızlarrrr hepinize teşşekür derimm desteginiz içinn.....:16:

dogrusunzz öyle saglık olsunn....da tek bozduralım artık...hayırlısı olsun.....:97:

Bir liste var mı hala bilmiyorum ama ben de katılmak istiyorum.
Zaten kıyıda bir kumbaram vardı ama her gün atmıyordum.
Şimdi daha istikrarlı olur umarım.
Ay başından beri 168 lira biriktirmişim bu ay.
Bugün 2gr altın aldım 144 lira gitti.
Kumbaramın son hali 25 lira.
Önceden de yazıyordum ama artık burdan takip ederim...:3:

kızlar bu başlığı yeni gördüm.maalaesef çift maaş olmamıza rağmen borçlardan para biriktiremeyenlerdeniz.:50:araba borcu taksitler vs.eşimde pek bir tutumsuz:69:bende size katılmak istiyorum fakat bir sorum var çeyrek yerine gram altın almak daha mı mantıklı.alım satım yaparken çeyrek de çok oynama oluyor:66:

kızlar bu başlığı yeni gördüm.maalaesef çift maaş olmamıza rağmen borçlardan para biriktiremeyenlerdeniz.:50:araba borcu taksitler vs.eşimde pek bir tutumsuz:69:bende size katılmak istiyorum fakat bir sorum var çeyrek yerine gram altın almak daha mı mantıklı.alım satım yaparken çeyrek de çok oynama oluyor:66:

Evet bana kuyumcum böyle yapmamı önermişti. Gram altında alış satış farkı olmuyor. Ben gram altın alıyorum.

bırıkımler bereketlı olsun ınsa allah :nazar:

zaten herkes ıhtıyaclarına gore degerlendırıyor bırıkımlerını
mesela bana dovız olarak gereklı oldugu ıcın bır sure altına yatırmıyorum
ama ısteyen bankada altın hesabı olarak
ısteyen ceyrek, yarım ve ya ata olarak degerlendırıyor
hatta bır arkadas zıynet esyası olarak bılezık almıstı sanırım

maksat bırbırımıze vesıle olarak bırıkım yapmak
yatırım aracı ıstedıgımızı secebılıyoruz

ben bu ay iki çeyrek aldım.çeyreğin biri harçlığım..kumbarada da 60 tl var onuda butunlayıp bi tane daha alcam.. herkesin birikimi bereketli olsun hanımlar.... iyiki rastladım sizlere sizin sayenizde 5 çeyreğim var 2 ayda....

slm bayanlar bende dün gördüm burayı ırıkmış param vardı öylesine duruyordu hemen gıttım bugun bi ceyrek yaptım

eski tarıh 117 yenı taıh 120 benimde 145 tl vardı hemen 120 tl aldım iyiki burayı buldum bundan sonra bende sizler sayesınde bırıkımd ebulunacagım

altın hesapı nasıl oluyor arkadaşlar bi fikrim yokta

paraı altın hesapınamı yatırıyorsun peki en az ne kadar yatırabılıoruzzzzz

altın hesabı olan biri olarak aydınlatayım canım...
bankaya gittim altın hesabı açtırcam dedim,elimdeki para ne kadarsa adam işte şu kadar geliyor dedi açtı hesabı.
sonra sana internet şifresi veriyor.
takip edebilmen için ,sonra günlük ordan bakıyorsun.
gr altın ne kadarsa sanırım o kadar alabilirsin.
şu anda 72 civarında seyrediyor.
yani ilk açılımı öyle yapabilirsin.

bende öğrenciyim hem özel ders veriyorum ve ailemden para almamaya çalışıyorum.. özel derslere güven olmuyor artıyor azalıyor .. kredi kartım ile altın alıyorum bende biri bitti, cebimde kar kaldı hemde limitim olmadıgı için gereksiz harcama yapmadım bu ay 2. yi aldım.aslında cok daha fazla biriktirebilirdim ama hem kardeşime destek oldum hem anneme çamaşır makinesi ve ütü aldım geçen dönem. bu ay kumbara başlayacagım, her ay 1 gram alsam benim için süper olur.. benide baslangıç olarak 2 çeyrek ile
birde aslında kafam karışık öğrenci oldugum için cok acil harcamalarım olabiliyor acaba dolar fln mı alsam, altın bozdurunca hepsi gidebilir... ne yapsam bilemedim.. birde dolar borcumuz var anneme destek olmus olurum aslında dolar cok daha iyi gibi ??

slm bayanlar bende dün gördüm burayı ırıkmış param vardı öylesine duruyordu hemen gıttım bugun bi ceyrek yaptım

eski tarıh 117 yenı taıh 120 benimde 145 tl vardı hemen 120 tl aldım iyiki burayı buldum bundan sonra bende sizler sayesınde bırıkımd ebulunacagım

altın hesapı nasıl oluyor arkadaşlar bi fikrim yokta

paraı altın hesapınamı yatırıyorsun peki en az ne kadar yatırabılıoruzzzzz

yatırım için eski tarihli almak daha iyiymiş kuyumcu öyle dedi ...bilginize

hiç beklenmedik 1 defalık bir özel dersim oldu onunla 1 gr altın ve 20 dolar almaya karar verdimmm :65:
bozukluk kalırsa da kumbara başlangcı yaparımmmm :64:

oglumun kumbarası var zırrat bakasında aldık 2 ay falan oldu tüm bozukluklar oraya atılıyor hafta actırmayı düşünüyorum eşimde actırma daha diyor bakalım ne cıkacakkkkk

burayı bulduktan sonra 1 ceyrek yaptım kendi paramla

iyi bereketli birikimler olsun.........

Back