• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

slm kızlar bı ara bende bu topığe çok takılıyodum
çok şukur bırıkım yaptım epeyce bura sayesınde
ve benden sıze bı tavsıye paranız oldukça alın
beklemenın pek bı anlamı yok bence duşer dıye
ben eylulde başladım almaya o zaman 98 di çeyrekler
şımdı 125 kı o zamanda acaba beklesemmı dıyodum
ıyıkıde beklememışım hem elımdekını harcardım hemde
kararsızlıktan alamazdım heralde ve bıde çookk teşekkur ederım
topiği açan lıste yapan arkıdeşlere sayenızde epeyce kemer
sıktım ve sıkmaya devam edıyorum:66::66:bol bırıkımlı gunler dılıyorum arkadaşlar

evet katılıyorum, ben de gittim aldım yine beklemedim.
hiç para biriktiremeyen ben bu topik sayesinde biriktirmeye başladım çok mutluyum:)
başta topiği açan arkadaş olmak üzere herkese teşekkürler :71:

merhaba kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza ben cok güzel para biriktiririm ama genelde de baska bişi harcardım ama bu sefer biriktirdiklerimi harcamıcam bende altın alıcam :):) bakiim şimdi kıyıda kösede ne kadarım varmış :66:

hoş geldin canım :6:

çok güzel para biriktirmenin püf noktalarını bizimlede paylaşır mısın :64:

Ya arkadaşlar bende bu topiğe katılmak istiyorum.Ama çok sıkılgan bir yapım var.Ben çalışan bir insanım ama biriktirerek ayda bir çeyrek alrın yapmak zevkli olur herhalde dimi.

Kızlar yarım altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?Hangisini yatırım yapmak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim :16:

kızlar çeyrek 125 mi olmuş :53::53:
bende yarın ebir gün gideyim 100 liracığıma eccik ekleyip bi çeyrek alayım diyodum :27:

Ya arkadaşlar bende bu topiğe katılmak istiyorum.Ama çok sıkılgan bir yapım var.Ben çalışan bir insanım ama biriktirerek ayda bir çeyrek alrın yapmak zevkli olur herhalde dimi.

sıkılma canım gell sen deee:16:

birbirimizze destek oluyoruz..

sonunda zengin olucaz inş..

gerçekten çok zevkli her al biçeyrek at köşeye..

kızlarr meleseff ben buğün 2 çeyregimi bozdurmak zorunda kaldım saglık proplemi yüzünden ...

hayırlısı olsun bakalım:59:

kızlarr meleseff ben buğün 2 çeyregimi bozdurmak zorunda kaldım saglık proplemi yüzünden ...

olsun melis sağlık daha önemli,hayırdır kim hasta ne oldu geçmiş olsun..ya çeyreğin olmasaydı işte birikim bu yüzden güzel ve önemli..

yavas yavas ama ıyı gıdıyor bırıkımlerım
altın almadım yıne ve onumuzdekı ay da almayacagım
dovız olarak tutuyorum cunku bana o sekılde lazım olacak yakın zamanda

Herkese Merhaba,

Forumu sürekli takip ediyorum ama henüz bir başlangıç yapamadım :(
Bekarım, evlilik durumlarım falan da yakın zamanda olmayacak.
Şimdi bile biriktiremiyorum evlenince nasıl idareli olucam bilmiyorum.
Of ya çok gereksiz para harcıyorum of :(

allah sağlık versin de yine biriktirirsiniz geçmiş olsun

salı günü sonunda altınımı aldım şubat ayı benim için bir yarım altın anlamına geldiiii :65:
liste yapıldı mı arkadaşlar? yoktum takip edemedim

Son düzenleme:
Yaaa benim de para biriktirmem lazım. Geçen yıl fazla sıktırmadan biriktirmeye çalıştım. Fena değil gibi geçen seneki hasılat . Ama benim hedefim çoookk büyük. :25: Bakalım ulaşabilecek miyim.:27:

bu ara yazamıyorum para atıyorum ama miktarını toplubildirecem

bu arada 4gündür altın düşüyor 118çeyrek:24:

ben baktım biriktiremiyorum:37: anneme 100 tl verdim:23: bu ayki toplam hasılatım 100 tl oluyo yani ben daha biriktiremem param anca idare eder beni:51:

Kızlar yarım altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?Hangisini yatırım yapmak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim :16:

ben bu ay yarım aldım 235 liraya
aslında çeyrek biriktirmek bana daha mantıklı geliyor alışta satışta bir fark yok aslında ama acil ihtiyaç halinde 100 liralık ihtiyaç için 200liralık altını bozdurup parayı harcama riski var onun için ihtiyaç kadar bozdurabilmek için çeyrek alınmalı diye düşünüyorum

Back