Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

evet katılıyorum, ben de gittim aldım yine beklemedim.
hiç para biriktiremeyen ben bu topik sayesinde biriktirmeye başladım çok mutluyum:)
başta topiği açan arkadaş olmak üzere herkese teşekkürler

hoş geldin canım

çok güzel para biriktirmenin püf noktalarını bizimlede paylaşır mısın

Ya arkadaşlar bende bu topiğe katılmak istiyorum.Ama çok sıkılgan bir yapım var.Ben çalışan bir insanım ama biriktirerek ayda bir çeyrek alrın yapmak zevkli olur herhalde dimi.

Kızlar yarım altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?Hangisini yatırım yapmak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim

kızlar çeyrek 125 mi olmuş
bende yarın ebir gün gideyim 100 liracığıma eccik ekleyip bi çeyrek alayım diyodum

Ya arkadaşlar bende bu topiğe katılmak istiyorum.Ama çok sıkılgan bir yapım var.Ben çalışan bir insanım ama biriktirerek ayda bir çeyrek alrın yapmak zevkli olur herhalde dimi.

sıkılma canım gell sen deee

birbirimizze destek oluyoruz..

sonunda zengin olucaz inş..

gerçekten çok zevkli her al biçeyrek at köşeye..

kızlarr meleseff ben buğün 2 çeyregimi bozdurmak zorunda kaldım saglık proplemi yüzünden ...

hayırlısı olsun bakalım

kızlarr meleseff ben buğün 2 çeyregimi bozdurmak zorunda kaldım saglık proplemi yüzünden ...

hayırlısı olsun bakalım

olsun melis sağlık daha önemli,hayırdır kim hasta ne oldu geçmiş olsun..ya çeyreğin olmasaydı işte birikim bu yüzden güzel ve önemli..

yavas yavas ama ıyı gıdıyor bırıkımlerım
altın almadım yıne ve onumuzdekı ay da almayacagım
dovız olarak tutuyorum cunku bana o sekılde lazım olacak yakın zamanda

Herkese Merhaba,

Forumu sürekli takip ediyorum ama henüz bir başlangıç yapamadım
Bekarım, evlilik durumlarım falan da yakın zamanda olmayacak.
Şimdi bile biriktiremiyorum evlenince nasıl idareli olucam bilmiyorum.
Of ya çok gereksiz para harcıyorum of

hayırlısı olsun bakalım

allah sağlık versin de yine biriktirirsiniz geçmiş olsun

salı günü sonunda altınımı aldım şubat ayı benim için bir yarım altın anlamına geldiiii
liste yapıldı mı arkadaşlar? yoktum takip edemedim

Son düzenleme:
Yaaa benim de para biriktirmem lazım. Geçen yıl fazla sıktırmadan biriktirmeye çalıştım. Fena değil gibi geçen seneki hasılat . Ama benim hedefim çoookk büyük. Bakalım ulaşabilecek miyim.

bu ara yazamıyorum para atıyorum ama miktarını toplubildirecem

bu arada 4gündür altın düşüyor 118çeyrek

ben baktım biriktiremiyorum anneme 100 tl verdim bu ayki toplam hasılatım 100 tl oluyo yani ben daha biriktiremem param anca idare eder beni

Kızlar yarım altın ve çeyrek altın fiyatı ne kadar?Hangisini yatırım yapmak daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim

ben bu ay yarım aldım 235 liraya
aslında çeyrek biriktirmek bana daha mantıklı geliyor alışta satışta bir fark yok aslında ama acil ihtiyaç halinde 100 liralık ihtiyaç için 200liralık altını bozdurup parayı harcama riski var onun için ihtiyaç kadar bozdurabilmek için çeyrek alınmalı diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…