brovaacnmbenim bu ay ki gün param birikmiş 50 tl
bu bana yeter zaten
diğer bozuklar gelecek aya devretsin :81:
çeyrekmii inamıyorumm120 ' ye mi çıkmış inanmıyorum ya:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
brovaacnmbenim bu ay ki gün param birikmiş 50 tl
bu bana yeter zaten
diğer bozuklar gelecek aya devretsin :81:
çeyrekmii inamıyorumm120 ' ye mi çıkmış inanmıyorum ya:26:
bozcam dedim ama bozamadım valla.
ya hergün biraz daha çıkıyor.
bunu nasıl ayarlıyorlar acba bu piyasayı takip edenler...
pöfff
hepinize merhaba bu topiği çok beğendim artık bende altın almaya karar verdım kocişten gizli biriktirdiğim parayla ona süpriz yaptım çok sevindi o paraya cumartesi günü 2 gram altın aldık şimdi yine biriktiriyorum ..daha 1.5 yıllık evliyiz eksiğimiz çok inş birikirde eksikleerimizi alırız .bende buraya kumbaraya attığım paraları yazarım..sağolsun annem dün 100 lira vermişti belki bugun dışarı çıkamam ama çıkınca 1 gram daha almayı düşünüyorum ALLAH HEPİMİZE DOLU DOLU KUMBARALAR NASİP ETSİN
kızlar bana şu anda altın almak iiyi bi fikir ginbi gelmiyo çünkü çok pahalı oldu:26:
Cnm hoşgeldin Birikim işini alışkanlık haline getirince çok keyifli oluyor . Ben bu ay altın alamadım .:26: Kardeşimin dershane taksidini ödedim . Altın alamadığım için de çok huzursuzum her gün yükseliyor Bu şekilde 2 ay daha sıkıntıdayım . 2 aydan sonra inşallah aylık 3 çeyrek almayı düşünüyorum . Aradaki açığı kapatmış olurum
başladık tabii lahanacımm hadi senide beklşiyoruz canımmohh kızlar şubatı kapatıp marta başlamışlar bile.
bol bol birikimleriniz olsun inşşş.
ben aylığımı almadan ayarlama yapamıyorum.
bu aralarda biraz para sıkıntısı var sarkabilir.
hemen yazarım ama ayarlamalardan sonra inş...
yazmalıı çeyreklerr çok yükseldi..ama satrkende çok bi düşüş olmyorr işte...:97:yeni arkadaşlar hoşgelmişler
hepberaber zengin olmaya devam
ben de iki aydır çeyrek paramı ayırıyorum belki düşer diye amma velakin daha da yükseliyor