• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bozcam dedim ama bozamadım valla.
ya hergün biraz daha çıkıyor.
bunu nasıl ayarlıyorlar acba bu piyasayı takip edenler...
pöfff

ben kumbarama atmıyorum artık atarsam geri almak zorunda kalabilirim:53: ayın 10unda elimde kalan paranın üstüne ekleyip alacağım inşallah:66:

bu ay alamıyorum :50:
biraz eksiğim var ama ilerleyen günlerde tamamlayıp martta 2 tane almayı planlıyorum.
umarım başarabilirim :61:

hepinize merhaba bu topiği çok beğendim artık bende altın almaya karar verdım kocişten gizli biriktirdiğim parayla ona süpriz yaptım çok sevindi o paraya cumartesi günü 2 gram altın aldık şimdi yine biriktiriyorum ..daha 1.5 yıllık evliyiz eksiğimiz çok inş birikirde eksikleerimizi alırız .bende buraya kumbaraya attığım paraları yazarım..sağolsun annem dün 100 lira vermişti belki bugun dışarı çıkamam ama çıkınca 1 gram daha almayı düşünüyorum :21: ALLAH HEPİMİZE DOLU DOLU KUMBARALAR NASİP ETSİN :nazar:

ohh kızlar şubatı kapatıp marta başlamışlar bile.
bol bol birikimleriniz olsun inşşş.
ben aylığımı almadan ayarlama yapamıyorum.
bu aralarda biraz para sıkıntısı var sarkabilir.
hemen yazarım ama ayarlamalardan sonra inş...

hepinize merhaba bu topiği çok beğendim artık bende altın almaya karar verdım kocişten gizli biriktirdiğim parayla ona süpriz yaptım çok sevindi o paraya cumartesi günü 2 gram altın aldık şimdi yine biriktiriyorum ..daha 1.5 yıllık evliyiz eksiğimiz çok inş birikirde eksikleerimizi alırız .bende buraya kumbaraya attığım paraları yazarım..sağolsun annem dün 100 lira vermişti belki bugun dışarı çıkamam ama çıkınca 1 gram daha almayı düşünüyorum :21: ALLAH HEPİMİZE DOLU DOLU KUMBARALAR NASİP ETSİN :nazar:

Cnm hoşgeldin :16: Birikim işini alışkanlık haline getirince çok keyifli oluyor . Ben bu ay altın alamadım .:26: Kardeşimin dershane taksidini ödedim . Altın alamadığım için de çok huzursuzum her gün yükseliyor :25: Bu şekilde 2 ay daha sıkıntıdayım . 2 aydan sonra inşallah aylık 3 çeyrek almayı düşünüyorum . Aradaki açığı kapatmış olurum :1:

kızlar bana şu anda altın almak iiyi bi fikir ginbi gelmiyo çünkü çok pahalı oldu:26:

Cnm hoşgeldin :16: Birikim işini alışkanlık haline getirince çok keyifli oluyor . Ben bu ay altın alamadım .:26: Kardeşimin dershane taksidini ödedim . Altın alamadığım için de çok huzursuzum her gün yükseliyor :25: Bu şekilde 2 ay daha sıkıntıdayım . 2 aydan sonra inşallah aylık 3 çeyrek almayı düşünüyorum . Aradaki açığı kapatmış olurum :1:

hoşbulduk canım dediğin gibi çok keyifli oluyor hemde insanın bı güvencesi oluyor ..bende bu aralar sıkıntıdayım ama az az köşeye atarsak yine bişeyler çıkar ortaya diye düşünüyorumm :3:

meraba kızlar inş bu bölüm bana yararlı ve yardımcı olur. bu zamana kadar ne kadar biriktirmek istesemde bir türlü olmuyo. taksitlerim olduğu için para biriktirmede zorlanıyorum. ama bu sefer başarıcam inşallah :34: hadi hayırlısı

konuyu şimdi okudum ve aklıma yattı
7 aylık evliyim.
düğündeki çeyrekleri satıp araba aldık
yerine koymak gerek değil mi:32::32::32::32:
bugünden itibaren bende sizinle beraberim
bana çok faydası olacağına inanıyorum

yeni arkadaşlar hoşgelmişler :10::10:

hepberaber zengin olmaya devam :64::64:

ben de iki aydır çeyrek paramı ayırıyorum belki düşer diye amma velakin daha da yükseliyor :60:

ohh kızlar şubatı kapatıp marta başlamışlar bile.
bol bol birikimleriniz olsun inşşş.
ben aylığımı almadan ayarlama yapamıyorum.
bu aralarda biraz para sıkıntısı var sarkabilir.
hemen yazarım ama ayarlamalardan sonra inş...
başladık tabii lahanacımm hadi senide beklşiyoruz canımm:12:
yeni arkadaşlar hoşgelmişler :10::10:

hepberaber zengin olmaya devam :64::64:

ben de iki aydır çeyrek paramı ayırıyorum belki düşer diye amma velakin daha da yükseliyor :60:
yazmalıı çeyreklerr çok yükseldi..ama satrkende çok bi düşüş olmyorr işte...:97:

Back