Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

arkadaşlar gecen gün bir arkadaş bu forumda nisan- mayıs ayları gibi altın fiyatlarının düşeceğini yazmış, beklemeli ne dersiniz?

başladık tabii lahanacımm hadi senide beklşiyoruz canımm

yazmalıı çeyreklerr çok yükseldi..ama satrkende çok bi düşüş olmyorr işte...:97:

evet haklısın canım ..

arkadaşlar gecen gün bir arkadaş bu forumda nisan- mayıs ayları gibi altın fiyatlarının düşeceğini yazmış, beklemeli ne dersiniz?

ben beklemedeyim bakalım inş düşer

altın çok pahalııı çeyrek 123 TL Cumhuriyet altını 494 TL zorlıycakk

[yeni gelen arkdaşalrda hoşgelmişlerrr

deren sen naptın canım şubat ayı içinn

Cnm altın alamadım malesef . Kardeşimin dershane taksitini ödedim. Ama 100 tl her ay gün parası veriyorum . Sadece 100 tl ayırmış oldum Altın almayı çok istedim de bu ay olmadı :26:

düşeceğini söylemişler ama ben hiç sanmıyom bakalım hayırlısı

altın 126 tl ben bu ay almayacağım kızlar param dursun kumbaramda

şubat ayını 117,70 birikimle kapattım (önceki aydan ne devretmişti hatırlamıyorum) henüz almadım ama üstünü tamamlayıp salı günü alıcam çeyreğimi

mart birikimine başladım 25 liram var

Son düzenleme:
evet altın fiyatları giderek yükseliyor Cumhuriyet Altını 500 TL oldu

evet haklısın canım ..

ben beklemedeyim bakalım inş düşer
bencedee öyle yazmalım

Cnm altın alamadım malesef . Kardeşimin dershane taksitini ödedim. Ama 100 tl her ay gün parası veriyorum . Sadece 100 tl ayırmış oldum Altın almayı çok istedim de bu ay olmadı :26:
olsunn daha hayırlı bi iş yamısısn kardeşine yardım etmisin ben sevindim öyle yaptıgına tebrik ederim senii canımm

altın 126 tl ben bu ay almayacağım kızlar param dursun kumbaramda
en mantıklısı bu olurr balım

bende aldım maaşı ödemelerimi yaptım.ayın onbeinde bi kart ödemem var ne kadar olduğunu tam bilmediğim onu öğrenince tam olarak ortaya çıkacak ne kadar ayırabilecğim.
keşke hiç borç olmasada tüm maaşı koyabilsek.
ama malesef imkansız:)

Kızlar napıyoruz altın alsak mı almasak mı, almayınca da harcanıyor ya, ayrıca altın artık hiç düşmüyor sanki, hep düşcek dediler bekledik ama tersine hep yükseldi. gerçi bu iyi birşey elimizdekiler için:)

slm kızlar bı ara bende bu topığe çok takılıyodum
çok şukur bırıkım yaptım epeyce bura sayesınde
ve benden sıze bı tavsıye paranız oldukça alın
beklemenın pek bı anlamı yok bence duşer dıye
ben eylulde başladım almaya o zaman 98 di çeyrekler
şımdı 125 kı o zamanda acaba beklesemmı dıyodum
ıyıkıde beklememışım hem elımdekını harcardım hemde
kararsızlıktan alamazdım heralde ve bıde çookk teşekkur ederım
topiği açan lıste yapan arkıdeşlere sayenızde epeyce kemer
sıktım ve sıkmaya devam edıyorumbol bırıkımlı gunler dılıyorum arkadaşlar

merhaba kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza ben cok güzel para biriktiririm ama genelde de baska bişi harcardım ama bu sefer biriktirdiklerimi harcamıcam bende altın alıcam :):) bakiim şimdi kıyıda kösede ne kadarım varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…