bir ayda sadece 30 tl mi birikir yaa
biriktirdiğim paraları daha ulaşamayacağım yere koymam lazım
yine de süper
benim sonumda sana benzicek gibi fazla atamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir ayda sadece 30 tl mi birikir yaa
biriktirdiğim paraları daha ulaşamayacağım yere koymam lazım
pardon 115 imiş
saol drenimmm seninde topik arkdaşımKesen daha bol olsun canım .
maşşalhhh canımm bol olsunheytttttttttttttttt.
baktım şimcik altın gramı 71 olmuş.
elimde olan grmımı bozsammı bozmasammı bilemedim.
yarını bekliycem bakalım yarında böyle mi olcak.
birkaç gündür hiç atamıyorum yaaa bugün 5 lira yarın maaşı alınca kumbaramı açıp eksik kalan tutarı ekleyerek bu ay da bir çeyrek almayı umuyorum
bende fazla atamıyorum ama ayın 10 unda elime geçen para ile birleştirip çeyrek almayı planlıyorum inşallah yaparız
bu benim ilk olucak alırsam hem
ben siftahı geçen ay yaptım darısı başına :13: kumbara niyetine kullandığım bir kutu var şimdi paralarımın arasında kese içinde altınım da var
darısı başıma ama saklaması zor ondan korkuyorum sadece:26:
keseyle veya bir kağıda falan sarıp kumbaraya atabilirsin gözünün önünde olmazsa bozdurma ihtimali düşer... en azından bende öyle oluyor :44:
bizim işyerinde 24 saat güvenlik var odalarımız da kilitleniyor biz çıkınca e zaten dolaplarımız da kilitli... eve götürmüyorum ben :82:
en iyisi valla:26:benim işim zor bi alet varmış evde dolandırıyormuşun sonra o alet ışık mı saçıyomuş ses mi çıkarıyomuş altın olduğu yerde o yüzden biraz düşünceliyimhırsızdan korkuyorum
hııı dedektör kullanıyor artık hırsızlar da tam teşekküllü o yüzden buzlukta etlerin arasında yatan çeyrekleri yarımları bile bulabiliyorlarmış... bir noktadan sonra allaha emanet hırsıza kilit olmuyor çünkü ama ben muhtemelen balkondaki dolaplara falan koyardım açık alanda dedektörle çalışma fırsatı olmaz sanırım (umarım okuyan hırsız-hırsız yakını yoktur da yol göstermiş olmam!!!)
altın fırıl fırıl fırlamış arkadaşlar çeyrek 120bugün itibariylebizlere kolay gele:18:
altın fırıl fırıl fırlamış arkadaşlar çeyrek 120bugün itibariylebizlere kolay gele:18: