• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

heytttttttttttttttt.
baktım şimcik altın gramı 71 olmuş.
elimde olan grmımı bozsammı bozmasammı bilemedim.
yarını bekliycem bakalım yarında böyle mi olcak.

amcam altın piyasasını takip ede ede zengin oldu 9 daire aldı :D bende öğrenci harçlığımdan para biriktiriyorum ve asla eskisi gibi fuzuli alışveriş yapmıyorum.Şimdi benimde hedefim cumhuriyet altını altın hakkındaki beklentileri de yazayım:

nisan-mayıs 2011 gibi düşüşte olacak
yükselerek 2012 ortalarında tavan yapacak

birkaç gündür hiç atamıyorum yaaa :14: bugün 5 lira yarın maaşı alınca kumbaramı açıp eksik kalan tutarı ekleyerek bu ay da bir çeyrek almayı umuyorum :65:

birkaç gündür hiç atamıyorum yaaa :14: bugün 5 lira yarın maaşı alınca kumbaramı açıp eksik kalan tutarı ekleyerek bu ay da bir çeyrek almayı umuyorum :65:

bende fazla atamıyorum ama ayın 10 unda elime geçen para ile birleştirip çeyrek almayı planlıyorum inşallah yaparız:66::66::66::66:

bu benim ilk olucak alırsam hem:66:

bende fazla atamıyorum ama ayın 10 unda elime geçen para ile birleştirip çeyrek almayı planlıyorum inşallah yaparız:66::66::66::66:

bu benim ilk olucak alırsam hem:66:

ben siftahı geçen ay yaptım darısı başına :13: kumbara niyetine kullandığım bir kutu var şimdi paralarımın arasında kese içinde altınım da var :51:

:65::65:darısı başıma ama saklaması zor ondan korkuyorum sadece:26:

keseyle veya bir kağıda falan sarıp kumbaraya atabilirsin :34: gözünün önünde olmazsa bozdurma ihtimali düşer... en azından bende öyle oluyor :44:
bizim işyerinde 24 saat güvenlik var odalarımız da kilitleniyor biz çıkınca e zaten dolaplarımız da kilitli... eve götürmüyorum ben :82:

keseyle veya bir kağıda falan sarıp kumbaraya atabilirsin :34: gözünün önünde olmazsa bozdurma ihtimali düşer... en azından bende öyle oluyor :44:
bizim işyerinde 24 saat güvenlik var odalarımız da kilitleniyor biz çıkınca e zaten dolaplarımız da kilitli... eve götürmüyorum ben :82:

en iyisi valla:26:benim işim zor bi alet varmış evde dolandırıyormuşun sonra o alet ışık mı saçıyomuş ses mi çıkarıyomuş altın olduğu yerde o yüzden biraz düşünceliyim:5::5::5:hırsızdan korkuyorum:5::5:

en iyisi valla:26:benim işim zor bi alet varmış evde dolandırıyormuşun sonra o alet ışık mı saçıyomuş ses mi çıkarıyomuş altın olduğu yerde o yüzden biraz düşünceliyim:5::5::5:hırsızdan korkuyorum:5::5:

hııı dedektör kullanıyor artık hırsızlar da tam teşekküllü :57: o yüzden buzlukta etlerin arasında yatan çeyrekleri yarımları bile bulabiliyorlarmış... bir noktadan sonra allaha emanet hırsıza kilit olmuyor çünkü ama ben muhtemelen balkondaki dolaplara falan koyardım açık alanda dedektörle çalışma fırsatı olmaz sanırım (umarım okuyan hırsız-hırsız yakını yoktur da yol göstermiş olmam!!!)

hııı dedektör kullanıyor artık hırsızlar da tam teşekküllü :57: o yüzden buzlukta etlerin arasında yatan çeyrekleri yarımları bile bulabiliyorlarmış... bir noktadan sonra allaha emanet hırsıza kilit olmuyor çünkü ama ben muhtemelen balkondaki dolaplara falan koyardım açık alanda dedektörle çalışma fırsatı olmaz sanırım (umarım okuyan hırsız-hırsız yakını yoktur da yol göstermiş olmam!!!)

:18::18:inşallah yoktur öle biri okumaz yada:18::18:

allaha emaanet gerçekten:93: bi alsam ben onu sütyenimde bile saklarım:9::9::9:hiç yanımdan ayrmam:9:

altın fırıl fırıl fırlamış arkadaşlar çeyrek 120bugün itibariylebizlere kolay gele:18:

Back