• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

selam kızlar :71:

yeni ay daha bereketli geçsin inşallah :nazar:

bugun 4 tl atıyorum devamı gelir inşallah :34:

kızancıklarım size zahmet bana eziyet,
şöle yapalım en iyisi son ricam sizden özelden yazmanıza gerek yok bana geçen ayda içinde ,yani geçen buraya eklediğimiz tablomuzda içinde olmak üzere bu ay ki birikimide ona ekelyip tüm genel toplamınızı yazar mısnız yani derenin söylediği gibi canlarım.

kafamı patlatacaksınız biliyorum ama son ricam genel toplam olarak güncelleniz..

şöle yapalım en iyisi son ricam sizden özelden yazmanıza gerek yok bana geçen ayda içinde ,yani geçen buraya eklediğimiz tablomuzda içinde olmak üzere bu ay ki birikimide ona ekelyip tüm genel toplamınızı yazar mısnız yani derenin söylediği gibi canlarım.

kafamı patlatacaksınız biliyorum ama son ricam genel toplam olarak güncelleniz..

Ben söyledim ama yine yazayım cnm arada kaynamasın :25:

deren1907 : 4 çeyrek 20 tl .:nazar:

bıgecım haber verdığın ıçın saol bu topığı
bende başlamak ıstıyorum ama bı tarıh var mı hemen bugun başlayabılıyor muyum bu ayın sonunda mı altın alıcazzz
ben fatma bu arada arkadaşlar bılgılendırırsenız sevınırım

30 kasımda başladım 70 liram var :46:

haber verdığın ıçın saol bu topığı
bende başlamak ıstıyorum ama bı tarıh var mı hemen bugun başlayabılıyor muyum bu ayın sonunda mı altın alıcazzz
ben fatma bu arada arkadaşlar bılgılendırırsenız sevınırım

hemen bugün başlayabiliyorsun fatmacım... amaç ay sonunda 1 çeyrek altın alabilmek, kendine bir kumbara yapıp günlük ne atabiliyorsan atacaksın ama ay sonuna o kadar para birikmemiş olursa ertesi ayın sonunda alırsın maksat az da olsa kenara para atabilmek

Hera : 5 çeyrek - 1000 tl para.

aslında 990 dı ama küsaratı sevmediğim için 10 tl daha ekledim düz hesap olsun :1:

slm kızlar yenı gelen arkadaşımız hoşgeldın.
benımde 1çeyrek,1cumhuriyet altınım var.250lira birde.bu toplam

Ama önceki biriktirdiklerimle beraber 8.670 tl yapıyor.

masallah:nazar: canım ya insallah bızımde bu kadar olur.ne kadar sürede oldu bu kadar?gercı bende baslayalı yenı oldu.1haftaya kadar elıme ne gecse deli gıbı alışverış yapardım.şimdı bırıktıkçe para harcamak istemıyorum.eşimde şaşırıyor bu halime çok da hoşuna gidiyor.

masallah:nazar: canım ya insallah bızımde bu kadar olur.ne kadar sürede oldu bu kadar?gercı bende baslayalı yenı oldu.1haftaya kadar elıme ne gecse deli gıbı alışverış yapardım.şimdı bırıktıkçe para harcamak istemıyorum.eşimde şaşırıyor bu halime çok da hoşuna gidiyor.

Cnm 2009 un Ağustos ayından bu yana biriktiriyorum.son 2.5 aydır da bu topikteyim ve çok daha fazla biriktirmeye başladım burası sayesinde.bende çok para harcardim onceden ama şimdi bisey alicaksam bile kaç kere düşünüyorum.burası keyifle para biriktirmeme çok yardımcı oldu.buradaki tüm arkadaslar birbirine destek oluyor eee bu sayede birikimlerde süper. Bu arada sende hiç fena degilsin cnm gayet iyi biriktirmissin kocaman bı maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canım.gerçekten öyle burası.kadınların gücü budur ya.istersek başaramayacağımız biişey yok.Allah paralarımızı.altınlarımızı artırsın inşallah.hepimize maşallah:nazar::nazar::nazar:

Back