derencim senin geçen ay 3 ad 50 tl idi .
yani bu ayda 1 ad 20 mi biriktirdin yoksa bu ay 4 altın 20 tlmi yaptın bana ayazar mısın...
Cnm genel toplamı yazmayacakmıyız ? Genel toplamda 4 çeyrek 20 tl var bende .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derencim senin geçen ay 3 ad 50 tl idi .
yani bu ayda 1 ad 20 mi biriktirdin yoksa bu ay 4 altın 20 tlmi yaptın bana ayazar mısın...
kızancıklarım size zahmet bana eziyet,
şöle yapalım en iyisi son ricam sizden özelden yazmanıza gerek yok bana geçen ayda içinde ,yani geçen buraya eklediğimiz tablomuzda içinde olmak üzere bu ay ki birikimide ona ekelyip tüm genel toplamınızı yazar mısnız yani derenin söylediği gibi canlarım.
kafamı patlatacaksınız biliyorum ama son ricam genel toplam olarak güncelleniz..
Ben söyledim ama yine yazayım cnm arada kaynamasın
deren1907 : 4 çeyrek 20 tl .
şöle yapalım en iyisi son ricam sizden özelden yazmanıza gerek yok bana geçen ayda içinde ,yani geçen buraya eklediğimiz tablomuzda içinde olmak üzere bu ay ki birikimide ona ekelyip tüm genel toplamınızı yazar mısnız yani derenin söylediği gibi canlarım.
kafamı patlatacaksınız biliyorum ama son ricam genel toplam olarak güncelleniz..
haber verdığın ıçın saol bu topığı
bende başlamak ıstıyorum ama bı tarıh var mı hemen bugun başlayabılıyor muyum bu ayın sonunda mı altın alıcazzz
ben fatma bu arada arkadaşlar bılgılendırırsenız sevınırım
Ama önceki biriktirdiklerimle beraber 8.670 tl yapıyor.
masallah canım ya insallah bızımde bu kadar olur.ne kadar sürede oldu bu kadar?gercı bende baslayalı yenı oldu.1haftaya kadar elıme ne gecse deli gıbı alışverış yapardım.şimdı bırıktıkçe para harcamak istemıyorum.eşimde şaşırıyor bu halime çok da hoşuna gidiyor.