• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

merhaba canlarım dün kumbirişe 50 tl attım unutmuşum yazmayı.bu arada annem için çeyrek altın fiyatlarını öğrenmiştim hemen sizinlede paylaşayım eski tarihli 106 yeni tarihli 108 tl.

slm hanımlar 7 lira kazandım bugün borsadan,ilk karım bu benim.çok sevindim yahu:66:
1 lirada bakkaldan arttı.minik adımlarla ilerliyorum.

ya kızlar bısey sorucam sızın avatar fotograflarının uzerınde eskisi gıbı tarıh ve mesajın yazıldıgı saat yazıyormu?telefondan gırdıgımde goruyorum ama bılgısayardan gırınce goremıyorum.alakasız bı soru oldu ama kusura bakmayın lutfen.sıtenın yenı halınden mı kaynaklandı dıye merak ettım...

Altın tavan yapmadan haftaya 1 tane daha alsam 101 tl den :23: Süper olacak ama altın uçuşa geçmiş bile:44:

ooo kızlar yeniş gelenler hoşgeldiniztopic şenlenmiş bereketlenmişşşş
ben bugün 5 tl attım kocişten aldım yolda yürüyoduk alışveri,şe gittmiştik şimdi verirsen 5tl evde verirsen 10 tl dedim sıkıştırdım hemen verdi:19: 5 tl yi kaptım:86:
durupdururken pskolojik baskıyla kaptım parayı yazık ne oldu neden verdi anlamadı heheheeee:52::65::32:

Maşallah çok iyi:):46:

bu hafta hıç para harcamıycam tabı gozden çıkardım:))
bende şu altın ıyce yukselmeden alıyım dıyorum ama yukselır
3 tane çeyrek param olur pazartesı gunune kadar ayy aslında gozumde
şoyle buyuk altın almak var ama beklersem dahada yukselebılır.bende pazartesı almayı duşunuyorum

oh kızlar biriktirin çeyrekleri
of bende sgara içmeseme yapıcamda yapamıyorum
bende kartmla taksitle bilezik alıyorum mecbu ger ay ödüyorum onu
şuana kadar 2 tane yaptım taksitim bitsin alıcam 3. işlallah
napım bende bu yolu buldum para bende durduğu zaman gıdıklıyor beni

ayy çok hoşsun gıdıklıyoooo:90:
olsun oda br yöntem birikim için zafere giden yıolda herşey mübahtır mı ne işte öyle bi söz vardıya hani
o hesap işte ister kartla ister keş ister taksit farketmez
yap sen genede

oh kızlar biriktirin çeyrekleri
of bende sgara içmeseme yapıcamda yapamıyorum
bende kartmla taksitle bilezik alıyorum mecbu ger ay ödüyorum onu
şuana kadar 2 tane yaptım taksitim bitsin alıcam 3. işlallah
napım bende bu yolu buldum para bende durduğu zaman gıdıklıyor beni

benim başka taksitlerim olmasa bende yapardım.
tebrik ediyorum sonuçta oda bir birikim yöntemi...

günaydınnnn :16:

22.5 lirayla bugunun açılışını yaptık :66:

herkese bereketli günler...

Back