• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

sakın bozdurma jennıfer, eğer acil ihtiyacın yoksa sakın bozdurma çünkü emin olki çıkacak, amane zamn çıkar işte bunu bilemiyoruz..
sende en tavan yaptığı zamn almışsın, şans işte..

evet malesef en yüksek olduğu zamanlar yaptım 200 e varır dye amamalesef düştü şuan ihtiyacım yok ama ocağa doğru olucak ve bozuurcam sizce çıkarmı inermi ozaman kadar?

elimde kalan küçük paralarla euro dolar almaya başladım kızlar
30 euro 10 dolarım oldu şimdilik:52::52:
altın hesabımda bu ay pek artış olmayacak eşim iş değiştiriyor. bu ay tek maaşımız olacak gibi duruyor:59::59:

heyooooo ben geldim yarın nöbetim var 3 e kadar evdeyim perşembede sabah gelirim eve:8:kumbarama 2.65 tl attım:1:aslında maaşım lduğu gibi duruyor 10 gün sonra daha çok gelecek,cumartesi nöbetimin parası ne zaman yatar bilmem onları saymayayım:1:pazara hiç çıkmadım 1 aydır yol parasına fazlasını veriyorum zaten bundan sonra yine haftalık çekip eşimle bölüşüp markette lazım olursa yada yolda gidip gelirken lazımsa kullanırım kalanını kumbaraya atalım diyorum,pazara yetişemiyorum zaten onu saymıyorum:44:

ehehe zengin oldun desene :64::64:

hiç zannetmiyorum yazmalı

altın bence yılbaşından sonra yavaş yavaş artacak gibi

ancak bernanke parasal genişleme yaparsa altın fırlarmış teorik olarakta doğruymuş

ekonomistler söylüyordu.

zaten şu an dolara talep var ,altına yok gibi.:80::80::80::80:

bakalım zeynep neler olacak hepimiz için hayırlısı olsun da :34:

kızlar bende altının çok yüksek olduğu zamanlarda altın yaptım 182den çeyrek aldığımı biliyorum şuanda düştü ve çok üzüldüm sizce dahada düşmeden bozzdurmalımıyım?yoksa çıkmasını beklemeliyim ama ya dahada düşer ve çıkmazsa diye endişelerim var sizce neyapmalıyım?:26::26:

ocağa kadar vaktim var demişsin
bu düşüşün bir çıkışı daha olacağı söyleniyor acele etme derim ben ama karar tabiki senin..

Günaydın kızlar

Ben sabah 100'den 37 gram altın aldım, sabah saatınde daha düşük oldugu ıcın işe gelır gelmez hemen baktım kaç diye, umarım en azından 105e kadar cıkar da 103,104den alan arkadaslar zarar etmez, ben de 105 olmasını bekleyıp bozdurup sonra düşünce almayı düşünüyorum

herkese günaydın. bu ay kenara 500 tl koydum. altın almak içimden gelmedi . o yüzden öylece kenarda duruyor. yeni birikimler için maaşı bekliyorum artık . herkese bol bol birikimler...

ececik kolay gelsin sana

allah kazancına ,bizlerinkinede bereket versin
amin canımm aminn inşlh:nazar:
ehehe zengin oldun desene :64::64:
hihihiii evet hiç maaşım olmadığı için kendimi zengin hissediyorum dokunmaya kıyamıyorum:1::1::38:
Günaydın kızlar

Ben sabah 100'den 37 gram altın aldım, sabah saatınde daha düşük oldugu ıcın işe gelır gelmez hemen baktım kaç diye, umarım en azından 105e kadar cıkar da 103,104den alan arkadaslar zarar etmez, ben de 105 olmasını bekleyıp bozdurup sonra düşünce almayı düşünüyorum
bereketli olsun canımm ben maaşımı neye yatırsam bilmiyorum araba değiştirirken eşime vermezsem altın alırım belki:44:
günaydın bacılar....

:54::54::54:
günaydınnn canıımmmm:39:

arkadaşlar bana yardım edin :):):):):) şuan altın satsam kaç paradan alıyorlar bilen var mı şimdiiden tşkler:1:

ama ihtiyacımız var çok acil dün eşim ankara yaklaşık 10 kuyumcuya sormuş 92 demişler hep :)

canım ben bankadan baktım, kuyumcular ne kadar fark koymuslar öyle, eğer bılezık degılse ceyrek ya da yarım altınsa döviz bürolarına da sorun derim

canım ben bankadan baktım, kuyumcular ne kadar fark koymuslar öyle, eğer bılezık degılse ceyrek ya da yarım altınsa döviz bürolarına da sorun derim

bilezik canım ya başka bir ilçede sorduk yine aynı :):):):) birikim yaparken banka daha mantıklı sanırım

merhaba arkadaşlar....
etrafınızda duyduğunuz veya birebir şahit olduğunuz kuruş kuruş,bozukluk vs. biriktirip ev,araba,yazlık,bahçeli ev :) sahibi olan kişiler var mı? paylaşırsanız sevinirim...
bu arada dün kumbaraya 12.5 tl. girdi :)) dedemiz sağolsun :)

bakkala gittim 4 tl arttı hemen kumbarama attım yazık bomboş kalmış kaç zamandır azcık besliyim:1::1:

Back
X