Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?
- Konu Sahibi katrem
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlar 96.727 den 4 gr altın daha aldım Allahın izniyle
28 gr altınımız oldu
Bereketli olsun cnm bende 2 gram almayı düşünüyorum haftayada bi çeyrek alıcam
kızlar az önce 5 gr.altın aldım 96 küsürden
inşallah hayırlısı olur.
Bereketli olsunn
Son düzenleme:
kızlar 96.727 den 4 gr altın daha aldım Allahın izniyle
28 gr altınımız oldu
inşallah hayırlısı olur.
bereketli olsun hanımlarr
inşallah hayırlısı olur.
sanırım aynı saatlerde aldık
bereketli olsun inş
Bereketli olsun cnm bende 2 gram almayı düşünüyorum haftayada bi çeyrek alıcam
bereketli olsun hanımlarr
teşekkürler kızlar
ben arada açıp bakmıyorum kumbaraya...sayenizde eylül ayında başladım...:) bir ay biriktirip ay sonunda sürpriz yapıyorum kendime :) ekim ayı kumbara açılışı 31 ekim de olacak :) bakalım ne kadar birikecek... baba,dede herkesten tırtıklıyor benim afacanlar...annelerine yardım ediyorlar... :)
saol canımsüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Allah bereket versin bitanem
saol canım ıns sız daha fazlalarını kazanırsınız biz 95.29 dan aldık 98.85 ten sattık ben bıraz daha duracaktım esım ıstemedı 1 gun sonra satsaydık kar 3000 olcaktı ama bunada şükür allah bereket versınarcak kaçtan almıştınız canım ?
allah bereket versin
inşallah bizde senin gibi kazanırız .
canım haklısın bunlardan bırıde benım agustosta bayram tatılınde evden fırsat bulup gıremedım arkasına tatıle gıttık zaten eylulde de yapıcaktım son gun geldım sıteye baktım sen lısteyı yapmıssın dedım ugrastırmayım tekrardan benı de sılseydın keske sılebılrısın yanı bu ay ıns yapıcam bıldırım bende sneın gıbı ekım ayından umutluyum bakalım banka promosyonu gıyım yardımı ve gün parası gelcıek ekstra ama kurban bayramıda var tabı arada o iş bozdu bıraz da yapıcaz bıseyler bılezık alıcam ınsallahkızlar yukarıdaki listenin en sağında 1 2 devam yok şeklinde ibareler görüyorsunuz
bunlar şu anlama gelmektedir ;
2 : ağustos ve eylül ayında bildirim yapanlar
1 : ağustos ya da eylül ayından sadece 1 tanesinde bildirim yapanları
devam : tatil vs gibi nedenlerle ağustos ve eylülde bildirim yapmamasına rağmen aramızda olanlar
yok : 2 ay boyunca bildirim yapmayanlar
tablodan ismini kendi isteğiyle sildirenler de oldu.
ben 2 ay hiçbir mazaret göstermeksizin bildirim yapmayan arkadaşların silinip silinmemesi konusunda görüşlerinizi almaya karar verdim.
liste hazırlanırken 2 ay üstüste bildirim yapmayan arkadaşları listeden çıkaracağımı daha önceden yazmıştım.
benim fikrim listeden çıkarmak girmek isteyen tekrar listeye dahil olmak istediğini bildirsin girsin.
yoksa liste böyle çok düzensiz görünüyor ne dersiniz?
[/QUOTE]maaşallah,bereketli olsun ...
umarım yükselir ya şu anda çok fazla olmasada altınım bende kayıptayıö.en azından aldığımızın üstüne çıksa.
ellerine sağlık
tsk ederım canım
kızlar 96.727 den 4 gr altın daha aldım Allahın izniyle
28 gr altınımız oldu
inşallah hayırlısı olur.
hayırlı ve bereketli olsun kızlar
ben arada açıp bakmıyorum kumbaraya...sayenizde eylül ayında başladım...:) bir ay biriktirip ay sonunda sürpriz yapıyorum kendime :) ekim ayı kumbara açılışı 31 ekim de olacak :) bakalım ne kadar birikecek... baba,dede herkesten tırtıklıyor benim afacanlar...annelerine yardım ediyorlar... :)
bereketli olsun canım..
damlaya damlaya göl olacak merak etme inş..
Bugün altın alanlardan biride benim sanırım. Gerçi 1 grcık aldım ama olsun :) Hepinizim birikimleri hayırlı olsun arkadaşlar... Damlaya damlaya koca bir göl olacak inş. Öpüldünüz hepiniz
bereketli olsun canım
merhaba arkadaşlar....
etrafınızda duyduğunuz veya birebir şahit olduğunuz kuruş kuruş,bozukluk vs. biriktirip ev,araba,yazlık,bahçeli ev :) sahibi olan kişiler var mı? paylaşırsanız sevinirim...
bu arada dün kumbaraya 12.5 tl. girdi :)) dedemiz sağolsun :)
canım benim çok sevdiğim bir ablam var.. sürücü kursunda tanışmıştık, halen görüşürüz.. Fatma ablam 38 yaşında ,3 çocuk annesi bir ev hanımı.. önce para biriktirip ev almışlar, biraz kredide çekmişdik diyor.. sonra kızım anasınıfına giderken başlamış biriktirmeye, kuruş kuruş biriktirdim diyor.. pazara çıkarmış 20 lira verirdi eşim 15 harcar 5 ini kenara atardım, Dişimden tırnağımla artırıp biriktirdim diyr.. günlere girmiş hep, eşim gün paralarıma hiç dokunmazdı bende olan paralarla dolar, altın alırdım diyor.Bütün parasını dolara ve altına yatırmışş... Kızı şimdi üniversiteye başladı fatma ablanın 45,000 tl parası var.. altının ve doların yükselişide bu kadar olmasında en büyük etken tabi, şimdi eşide üzerine ekleyip bir ev daha alamyı planlıyorlar..Damlaya damlaya göl oluyor işte.. bende o anlattıkça heveslenmiştim zaten.. der hep kuruşta olsa at kenara..
canım benim çok sevdiğim bir ablam var.. sürücü kursunda tanışmıştık, halen görüşürüz.. Fatma ablam 38 yaşında ,3 çocuk annesi bir ev hanımı.. önce para biriktirip ev almışlar, biraz kredide çekmişdik diyor.. sonra kızım anasınıfına giderken başlamış biriktirmeye, kuruş kuruş biriktirdim diyor.. pazara çıkarmış 20 lira verirdi eşim 15 harcar 5 ini kenara atardım, Dişimden tırnağımla artırıp biriktirdim diyr.. günlere girmiş hep, eşim gün paralarıma hiç dokunmazdı bende olan paralarla dolar, altın alırdım diyor.Bütün parasını dolara ve altına yatırmışş... Kızı şimdi üniversiteye başladı fatma ablanın 45,000 tl parası var.. altının ve doların yükselişide bu kadar olmasında en büyük etken tabi, şimdi eşide üzerine ekleyip bir ev daha alamyı planlıyorlar..Damlaya damlaya göl oluyor işte.. bende o anlattıkça heveslenmiştim zaten.. der hep kuruşta olsa at kenara..
bir konu daaha var unutmuşum yazmayı, fatma abla eşinden gizli biriktimiş o kdar parayı, erkeklerin haberi oluncaa para bir şekilde harcanıyor.. en güzeli bu işi habersiz yapmak..Adam parayı duyunca sevindirik olmuş zaten..piyangodan çıkmış gibi