• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Günaydın kızlar hepinize bol bereketli bir gün Farmasi bencede 2 ay üst üste bildirim yapmayanları silmek en mantıklısı yoksa liste uzayıp gider sonra tekrar girmek isteyen olursa eklersin Yeni liste güzel olmuş eline sağlık bende çil çil altınları görünce ne kadar imrendim anlatamam.

evet canım sanırım bu fikri çoğumuz benimsedi :13::13::13::13:
çil çil altınlarımızın olması dileğiyleeee:34::38:

kızlar altın yükselişe geçti
gram fiyatı 101 tl yi geçti
onsu 1675 civarında
haydi hayırlısı onsun 1800-1900 lere koşması
gram fiyatının 108-110 -115 tl leri bulması ve yeniden geri dönmesi dileğiyle AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:9::9:

kızlar altın yükselişe geçti
gram fiyatı 101 tl yi geçti
onsu 1675 civarında
haydi hayırlısı onsun 1800-1900 lere koşması
gram fiyatının 108-110 -115 tl leri bulması ve yeniden geri dönmesi dileğiyle AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:9::9:

aminn aminnn Allah herkesin birikimlerini bereketlendirsin

kızlar altın yükselmiş.. hafta başına daha düşer diye düşünüyordum ne yapsamki beklesemmi, yoksa alsammı.. dahda artarmı düşer mi?? sizin fikriniz ne yönde.. eşimin bir kuyumcu arkadaşı dahada düşeceğini söylemiş ama benim altın aldığım kuyumcuda yılbaşına 200 bulur dedi..
bu arada c.tesi 960 tlye aldığım altın şmidi 1050 tl tutuyor
2 günde 90 tl kar oldu..

Merhaba

Bence bıraz beklemede kalmak lazım, bu ara ya çok düşecek ya çok yükselecek

Günaydın birikimciler :16:

bu hafta birden fırladı altın :14:
Gram almayı düşünüyodum ama şimdilik rafa kaldırdım :16:
Önümüzdeki haftalarda düşer inş. bizde yararlanabiliriz.,
Ayrıca anlamadıgım dolarda yükselmekte, geçen hafta dolar yükselirken altın düşüyodu..
İyice kafam karıştı:91:

Günaydın birikimciler :16:

bu hafta birden fırladı altın :14:
Gram almayı düşünüyodum ama şimdilik rafa kaldırdım :16:
Önümüzdeki haftalarda düşer inş. bizde yararlanabiliriz.,
Ayrıca anlamadıgım dolarda yükselmekte, geçen hafta dolar yükselirken altın düşüyodu..
İyice kafam karıştı:91:

canım geçen hafta dolar yükseliyordu ama altının ons fiyatı yerlerde sürünüyordu . borsalar yeşilde geziyordu vs.
bu hafta ons fiyatı da yükseliyor dolarla birleşince gram fiyatı doğal olarak yükseliyor hele ons fiyatı şöyle 1800 olsun dolar da 1.89 tl de kalsın altının gramı 109 tl yi geçer.:34:

merhaba arkadaslar altın düştüğünde yazmıstım banakdakı paramızın bı kısmını altın hesabına devredıp altın almıstık ılk yükselişte satmadık bugünkü yükselişte sattık ve 1800 küsür kar ettik:nazar::65::66::64: ınsallah boyle kazanımların devamını getırebılırız darısı ve daha ıyısı sızlere ınsallah :34:

maaşallah,bereketli olsun ...

kızlar altın yükselmiş.. hafta başına daha düşer diye düşünüyordum ne yapsamki beklesemmi, yoksa alsammı.. dahda artarmı düşer mi?? sizin fikriniz ne yönde.. eşimin bir kuyumcu arkadaşı dahada düşeceğini söylemiş ama benim altın aldığım kuyumcuda yılbaşına 200 bulur dedi..
bu arada c.tesi 960 tlye aldığım altın şmidi 1050 tl tutuyor
2 günde 90 tl kar oldu..

umarım yükselir ya şu anda çok fazla olmasada altınım bende kayıptayıö.en azından aldığımızın üstüne çıksa.

nihayet yeni listeyi düzenleyebildim kızlar işte yukarıdaki görüntü çıktı ortaya :34:

ellerine sağlık

[/QUOTE]

o düşükken elimizde bi para olacaktı ki.. ama nasip denilen bu işte

canım geçen hafta dolar yükseliyordu ama altının ons fiyatı yerlerde sürünüyordu . borsalar yeşilde geziyordu vs.
bu hafta ons fiyatı da yükseliyor dolarla birleşince gram fiyatı doğal olarak yükseliyor hele ons fiyatı şöyle 1800 olsun dolar da 1.89 tl de kalsın altının gramı 109 tl yi geçer.:34:

O zaman şuan almak daha ii değil mi cnm ?

şu an bence düşebilir de
ekonomistler düşer diyor ama
kuyumcular yükselir diyor

ben 103 ten almıştım beklemedeyim

Son düzenleme:
O zaman şuan almak daha ii değil mi cnm ?

Yalnız dolar düşerse gr fiyat da düşer.
Onsa göre tl olarak yüksek şu an altın.
Örneğin en son 101 olduğunda ons 1769 dolar 1.77 değerindeymiş.
Ons başında yüz dolar fark var neredeyse.
Dolara müdehale edip düşürseler ons 1700 civarına çıkar.
Euro dolar karşısında eriyor.
Avrupa bunadan hoşlanmamıştır tahminim.

Son düzenleme:
mrb bayanlar sarıkız uçmuş yine:8: ben avansa kadar birikim filan yapamıcam.. ayın 15 -20 arası avans aldığımda alabilcem ancak.. :58: şansıma kesin o tarihlerde tavan yapar:27:

Merhaba arkadaşlar... Bu hafta para lazım olucak 20 gr kadar bozdurucam diye üzülüyordum. Çok şükür başka şekilde hallettim işimi. Bozdurmadım altınlarımı :) 1 gr daha aldım dün :32: öpüyorum hepinizi a.s.

Merhaba arkadaşlar... Bu hafta para lazım olucak 20 gr kadar bozdurucam diye üzülüyordum. Çok şükür başka şekilde hallettim işimi. Bozdurmadım altınlarımı :) 1 gr daha aldım dün :32: öpüyorum hepinizi a.s.

bereketli olsun inşallah canım..

ne güzel canım daha üstüne gr almışsın bereketli olsun :nazar:

Yalnız dolar düşerse gr fiyat da düşer.
Onsa göre tl olarak yüksek şu an altın.
Örneğin en son 101 olduğunda ons 1769 dolar 1.77 değerindeymiş.
Ons başında yüz dolar fark var neredeyse.
Dolara müdehale edip düşürseler ons 1700 civarına çıkar.
Euro dolar karşısında eriyor.
Avrupa bunadan hoşlanmamıştır tahminim.

Anladım cnm beklemede kalalım ozaman biraz :16:

şu an bankada 101 634 gözüküyor

sanırım almıcam ben çıkarsa da düşmesini beklerim :)

nasip bakalım bi 4 gr alcaktım fazlada değil :37:

Anladım cnm beklemede kalalım ozaman biraz :16:

Altın son düşüşüyle beni fena ters köşe yaptı.
Şu anda yorumlarıma ben bile güvenemiyorum.
Sadece gözden kaçmasın diye belirttim.
Bu arada sürekli söylediğim şeyi tekrarlayacağım:
Eğer aldıktan sonra uzun vade yani en az 6 ay bekleyecekseniz hiçbir alım yüksek değildir.
İlla ki kâr getirir.
Ama al sat yapacaksanız durum farklı.
Kararınız sonrası pişmanlık duyarsanız çok üzülürüm.

Back
X