- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hoşbulduk canımMaşallah hoşgeldin aramıza
Benim adım Hatice İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım 9 senedir evliyim çocuğum yokHoşbulduk canım
İsmim Tuba canım memnun oldumBenim adım Hatice İzmir'de yaşıyorum memurum 28 yaşındayım 9 senedir evliyim çocuğum yok
Hoşgeldin :) Bende 30 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim. Bebek için inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin sizin için. Sağlıklı, sıhhatli bir evlât nasip eder inşallahİyi akşamlar bende varım hanımlar zaten yalnızım burası çok iyi bı site ictren samimi Doğal insanlar ..
Daha önce de eski uyeydim ama gmail ve şifre aklmda yok malesf yenisini açtım
31 yaşındayım 9 senedir evliyim çocuk yok tüp bebek tedavisi ne baslicaz inşallah
Ev hanımıyım
Eşimin babanesi babasi ve engelli kardeşiyle birlikte yaşıyoruz
Kocaeli'de yaşıyorum
Amin canim çok teşekkür ederimHoşgeldin :) Bende 30 yaşındayım, 2,5 yıllık evliyim. Bebek için inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin sizin için. Sağlıklı, sıhhatli bir evlât nasip eder inşallah
Hayırlı akşamlar. Anca gördüm bugün buraya bakamadım pek. Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?İyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
İnşallahAmin canim çok teşekkür ederimhayirlsiiysa nasip olur inşallah
Hoşbulduk canım
Hayırlı akşamlar. Anca gördüm bugün buraya bakamadım pek. Çok şükür iyiyiz, sen nasılsın?
Hadi bakalım :) İyi seyirler. Bende kardeşimi yolcu ettim eve geçiyoruz.İyim çok şükür evlerdeyiz yarın iş var banyo flan anca yattım TV bakıyorum
Hayırlı yolculuklar olsun kazasız belasızHadi bakalım :) İyi seyirler. Bende kardeşimi yolcu ettim eve geçiyoruz.
Sağolasın, inşallahHayırlı yolculuklar olsun kazasız belasız
Maşallah hoşgeldin aramızaMrba kızlar ben Sümeyye 22 yaşındayım Erzurumluyum 15 aylık Evliyim Antalya da yaşıyorum
Merhaba, hoşgeldin. Antalya merkez mi?Mrba kızlar ben Sümeyye 22 yaşındayım Erzurumluyum 15 aylık Evliyim Antalya da yaşıyorum
Hoş buldumMaşallah hoşgeldin aramıza
Hoş buldum Yok serikteyimMerhaba, hoşgeldin. Antalya merkez mi?
Hmm, tamam bakalım. HayırlısıHoş buldum Yok serikteyim
Sen nerelisinHmm, tamam bakalım. Hayırlısı