Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Aslında artvini ben çok beğeniyorum
İzmiri zaten övmeye kelimeler yetmiyor
Dönüş görünmüyor mu İzmir'e ?
Eşim memur değil ama kendi kurum içi sınavları kazanırsa izmire transfer olucak. İkimizinde tüm akrabaları orada. Çooook gitmek istiyoruzzzz.

Teşekkürler, iyiyim çok şükür. Malum haftasonu :) Evdeyiz, kızımla ilgileniyorum. Sen nasılsın ne yapıyorsun?
Bende bugün evdeym temizlik yapcaktim ama avcumun içini kestim onla uğraştım zor durdurdum kanamasını birazdan kalkıp temizlik yapcam

Eklentiler

• IMG-20211127-WA0007.jpeg
    77,8 KB · Görüntüleme: 48
Bende bugün evdeym temizlik yapcaktim ama avcumun içini kestim onla uğraştım zor durdurdum kanamasını birazdan kalkıp temizlik yapcam
Ayy çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. İnsanın bazen sakarlığı mı tutuyor nedir bazen bende kesiyorum böyle. Nasıl yaptığımı anlayamıyorum bile. Sen nasıl kestin?

Ayy çok geçmiş olsun, dikkat et kendine. İnsanın bazen sakarlığı mı tutuyor nedir bazen bende kesiyorum böyle. Nasıl yaptığımı anlayamıyorum bile. Sen nasıl kestin?
Vallahi kuzum nasıl oldu anlamadım ya küçük bir kumbara vardı onu biz açmıştık Demir ya onu ellerken kapatayım dedi avucumun içine bir ne girdi ee ne yapcan artık sakarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…