- 9 Şubat 2021
- 444
- 466
- 25
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah'ım daha iyi etsin inşallahkurban olduğum Rabbim Kucağında sağlıkla çıkmayı, evlerine dönmeyi nasip etsin
Geçmiş olsun canım dikkat edinBiraz rahatsızlık vardı aynıyım yine benMiniğim de hafif üşütmüş. Genel olarak iyiyiz ama çok şükür, ciddi bir şey yok. Sen nasılsın?
Teşekkür ederim canım, sağolasınGeçmiş olsun canım dikkat edin
Allah şifalar versin inşallah canım bende iyim bu hafta bitsinde tatil yapıyım diye bakıyorumBiraz rahatsızlık vardı aynıyım yine benMiniğim de hafif üşütmüş. Genel olarak iyiyiz ama çok şükür, ciddi bir şey yok. Sen nasılsın?
Canım Antalya çok felaket aşırı yağmur var kıyafetleri ona göre getirAllah şifalar versin inşallah canım bende iyim bu hafta bitsinde tatil yapıyım diye bakıyorum
O kuzum benim sağ ol söylediğin için Ben bakmamıştım pazartesiden itibaren nasıl olacak kiCanım Antalya çok felaket aşırı yağmur var kıyafetleri ona göre getir
Parçalı bulutlu açık gösteriyor canım sen yine de temkinli gelO kuzum benim sağ ol söylediğin için Ben bakmamıştım pazartesiden itibaren nasıl olacak ki
Coook soğuk varmı kuzu en kalın bişeyler alayımParçalı bulutlu açık gösteriyor canım sen yine de temkinli gel
Yok be o kadar da değilCoook soğuk varmı kuzu en kalın bişeyler alayım
Bakalım hayırlısıYok be o kadar da değilhava açarsa güzel sıcak oluyo
Sağol canımAllah şifalar versin inşallah canım bende iyim bu hafta bitsinde tatil yapıyım diye bakıyorum
Hele şükür canım bı denk gelemedik senle sen gecebenim gibi gececiler neredeyine bir kore dizisi açacağım uykuya dalana kadar :)
Günaydın, hayırlı cumalarGünaydınlar herkese hayırlı cumalar
Bende dün akşam annemleri yolcu ettim. 10 gündür bendelerdi. Alışmışım tuhaf hissediyorum bugün.
İnsan alışıyor canım ya bende öle bir sebeb yok sadece fazlasıyla yorgunum kafam , bedenim , kalbim hep yorgunBende dün akşam annemleri yolcu ettim. 10 gündür bendelerdi. Alışmışım tuhaf hissediyorum bugün.Allah can sağlığı versin ne edelim Sen söyle bakalım neden böylesin bugün?