- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hayırlı gecelerHayırlı Akşamlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı gecelerHayırlı Akşamlar
Hayırlı öğlenler hayırlı kandiller Rabbim üç aylarımızı hayırlı etsin İyi değilim ya sen nasılsınGünaydın canlarım nasılsınız
Amin Cümlemizin inşallah canım hayirdir ne oldu kuzumHayırlı öğlenler hayırlı kandiller Rabbim üç aylarımızı hayırlı etsin İyi değilim ya sen nasılsın
Yengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasınAmin Cümlemizin inşallah canım hayirdir ne oldu kuzum
Allah'ım bağışlasın canım kardeşim korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz üzüldüm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahYengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah'ım bağışlasın canım kardeşim korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz üzüldüm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Rabbim büyüktür, Allah'ın izniyle kurtulurlar inşallah Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin RabbimYengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Doğum oldu dua edin Rabbim yavrumuzu bize bağışlasınRabbim büyüktür, Allah'ın izniyle kurtulurlar inşallah Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Ayy inşallah canım Âmin çok çok ÂminDoğum oldu dua edin Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın
Ayy inşallah canım Âmin çok çok Âmin
Teşekkürler canım. Hayırlı KandillerGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
Yengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüşKuzum yengendennhaber varmı nasıl durumu bebek nasıl Balim25
Çok şükür Allah'ım kucağında almayı nasip etsin inşallahYengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüş
Aminn İnşallah Allah razı olsunÇok şükür Allah'ım kucağında almayı nasip etsin inşallah
Biraz rahatsızlık vardı aynıyım yine ben Miniğim de hafif üşütmüş. Genel olarak iyiyiz ama çok şükür, ciddi bir şey yok. Sen nasılsın?Nasilsiniiz canlar
Allah'ım daha iyi etsin inşallah kurban olduğum Rabbim Kucağında sağlıkla çıkmayı, evlerine dönmeyi nasip etsinYengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüş