- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Ah keşke şu an makineye çalıştırabilirsem malasef bu evi tutduk mecbur en burda bulaşık Makinesi koyacak yer yok gerizali ki adam yatak odasını mutfağa çevirmiş priz bile yok bir tane inada buzdolabı koydukMakineye diz hemen mutfaktan kaç yoksa çok iş çıkar
Sağlık olsun mutfağı bırak öylece canın isteyince yaparsınAh keşke şu an makineye çalıştırabilirsem malasef bu evi tutduk mecbur en burda bulaşık Makinesi koyacak yer yok gerizali ki adam yatak odasını mutfağa çevirmiş priz bile yok bir tane inada buzdolabı koyduk
aynen öyle cnm yaa evin içi bile soğuk buz gbi sularda yaa lojmana yazıldım inşallah güzel haber gelirde hemen çıkarız bu evdenSağlık olsun mutfağı bırak öylece canın isteyince yaparsın
O kadar haklısın kiMakineye diz hemen mutfaktan kaç yoksa çok iş çıkar
Çok şükür iyiyim, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Annemlerle çocukla falan nasıl geçiyor günler anlamıyorum bu aralarGünaydın canlarım bugün çok geç alabildim elime telefonu nasılsınız bakalım
Oooo mis gibi ne güzel bende evde tek baismaas TV bakıyorum birazdan kitap okuyacağımÇok iyiyim, teşekkür ederim. Sen nasılsın? Annemlerle çocukla falan nasıl geçiyor günler anlamıyorum bu aralarBen sabahtır bayaa iş yaptım ya şimdi oturdum, kahve içiyoruz
Hayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallahaynen öyle cnm yaa evin içi bile soğuk buz gbi sularda yaa lojmana yazıldım inşallah güzel haber gelirde hemen çıkarız bu evden
İnşallah bakalım canimmmHayırlısı olsun. Allah gönlünüze göre versin inşallah
Kitap okumak en iyisiOooo mis gibi ne güzel bende evde tek baismaas TV bakıyorum birazdan kitap okuyacağım
Okursun başladığını miKitap okumak en iyisiBenimde okunmayı bekleyen kitaplarım var, ilk fırsatta onlara başlayacağım.
Aynen, bir başlasam kimse tutamayacakOkursun başladığını mi
Oyyy kiyamamm cimcimeye bakAynen, bir başlasam kimse tutamayacakO derece özledim kitap okumayı Benim kız elime kitap alınca kendi kitabını getiriyor oku oku diyor. Elime aldığım gibi bırakmak zorunda kalıyorum
İnşallah canımaynen öyle cnm yaa evin içi bile soğuk buz gbi sularda yaa lojmana yazıldım inşallah güzel haber gelirde hemen çıkarız bu evden
Napim annemler bende, o da biraz üşütmüş. Hava değişimi etkiliyor illa. Dün ben biraz rahatsızdım, çok şükür bugün iyiyim sıkıntı yok. Sen napıyosun nasılsın?Kızçeler Ne yapıyorsunuz bakalım
Geçmiş olsun canım benimNapim annemler bende, o da biraz üşütmüş. Hava değişimi etkiliyor illa. Dün ben biraz rahatsızdım, çok şükür bugün iyiyim sıkıntı yok. Sen napıyosun nasılsın?
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım benimdikkat et kendine bende iyim sukur canım Haluk Levent geldi bizim savcimizin yanına da ona kahve yaptım özel işten çıkıyorum hazırlanıyorum
Bizim bassavmizin yakını oluyor sürekli gelirSağolasın canımÖyle mi? Neden gelmiş ki
Tahmin etmiştim yakını mı acaba diyeBizim bassavmizin yakını oluyor sürekli gelir