-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Hayırlı gecelerHayırlı Akşamlar
Hayırlı öğlenler hayırlı kandiller Rabbim üç aylarımızı hayırlı etsinGünaydın canlarımnasılsınız
Amin Cümlemizin inşallah canım hayirdir ne oldu kuzumHayırlı öğlenler hayırlı kandiller Rabbim üç aylarımızı hayırlı etsinİyi değilim ya sen nasılsın
Yengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasınAmin Cümlemizin inşallah canım hayirdir ne oldu kuzum
Allah'ım bağışlasın canım kardeşim korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz üzüldüm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahYengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Amin canım inşallah Allah razı olsunAllah'ım bağışlasın canım kardeşim korkmayın Allah'ın izniyle bişey olmaz üzüldüm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Yengem 23 haftalık hamile açılması varmış sancısı başlamış vajinal serklaj olacak inşallah yavrumuza birşey olmaz çok kötüyüm bu süreçleri bende 2 defa yaşadım Rabbim hiç kimseye yaşatmasın
Doğum oldu dua edin Rabbim yavrumuzu bize bağışlasınRabbim büyüktür, Allah'ın izniyle kurtulurlar inşallah Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Ayy inşallah canımDoğum oldu dua edin Rabbim yavrumuzu bize bağışlasın
Teşekkürler canım. Hayırlı KandillerGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı kandiller
Yengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüşKuzum yengendennhaber varmı nasıl durumu bebek nasılBalim25
Çok şükür Allah'ım kucağında almayı nasip etsin inşallahYengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüş
Aminn İnşallahÇok şükür Allah'ım kucağında almayı nasip etsin inşallah
Biraz rahatsızlık vardı aynıyım yine benNasilsiniiz canlar
Allah'ım daha iyi etsin inşallahYengem iyi şükür kızımız yoğun bakımda ama iyiymiş çok şükür annesi gitmiş görmüş