- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
hoş buldummmGünaydınlar Noisy Girl hoşgeldin aramıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş buldummmGünaydınlar Noisy Girl hoşgeldin aramıza
Mrba Hoş geldinizMerhabalar günaydınlar
Ben de 40 yaşındayım 6 aylık evliyim. İstanbul'da ikamet ediyorum ve uzuun yıllardır çalışıyorum
TV izliyorum canım sen napıyosunNe yapıyorsunuz bakalım nasılsınız
Ohhh mis gibi bende işteyim garip ne yapsınTV izliyorum canım sen napıyosun
Annem ve kardeşim bendeler Yaprak saracaz annemle Diyorum sen geldin iş yapıyoruz hep evde İkimizde duramıyoruz ki illa bir şey buluyoruz ana kızNe yapıyorsunuz bakalım nasılsınız
Merhaba hoş buldumMrba Hoş geldiniz
Kıyamam sanaaOhhh mis gibi bende işteyim garip ne yapsın
Kolay gelsin balım. Bizde annemle aynı sizin gibiyiz ya dolma börek yaparız yada temizlik yaparızAnnem ve kardeşim bendeler Yaprak saracaz annemle Diyorum sen geldin iş yapıyoruz hep evde İkimizde duramıyoruz ki illa bir şey buluyoruz ana kız
Ne kadar güzel yaaa ben çok severim hep birlikte olmayıAnnem ve kardeşim bendeler Yaprak saracaz annemle Diyorum sen geldin iş yapıyoruz hep evde İkimizde duramıyoruz ki illa bir şey buluyoruz ana kız
akşama size yemeğe geliyor olsam keşke çok severim sarmayıAnnem ve kardeşim bendeler Yaprak saracaz annemle Diyorum sen geldin iş yapıyoruz hep evde İkimizde duramıyoruz ki illa bir şey buluyoruz ana kız
Ahaha Demek hep aynıyızKolay gelsin balım. Bizde annemle aynı sizin gibiyiz ya dolma börek yaparız yada temizlik yaparız
Gurbete gelin gittim, senede 3-4 kez bir araya gelebiliyoruz. Onda da anacıma iş yaptırıyorumNe kadar güzel yaaa ben çok severim hep birlikte olmayı
Yaaaa Buyur gelakşama size yemeğe geliyor olsam keşke çok severim sarmayı
yakın olsa affetmem.Yaaaa Buyuryakın
yakın olsa affetmem.
Olsun ne güzel ya en azından gelebilmek insanın. VarGurbete gelin gittim, senede 3-4 kez bir araya gelebiliyoruz. Onda da anacıma iş yaptırıyorum
Haklısın güzelim Rabbim de herşeyin en güzelini en hayırlısını senin gönlüne göre versinOlsun ne güzel ya en azından gelebilmek insanın. Var
evet canım kolay deil gerçekten dolmuşlarla falan da ...Kzum vallahi zor oluyor çalışınca yani aslında uzak değil de ulaşır sıkıntıya dolmuşlar almıyor normalde 8.35 işe başlıyorum ama maalesef altıda çıkmak zorundayım evden