- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Günaydın Allah esirgesinGünaydııınnn Yollar çok fena Allah esirgesin dikkat edin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın Allah esirgesinGünaydııınnn Yollar çok fena Allah esirgesin dikkat edin canım
Kuzu hadi hayırlı haberlerle gel haber ver mutlaka bekliyoruz canım benimSamsundan randevu aldık canim millet tatile gider biz hastaneye
Aha bir temizlikçi daha yalnız değilim:) okul açıkken sabah 5te kalkmaya alışmışım en geç 8bucukta uyanıyorum haftasonlari da temizlik çamaşır pöfGünaydın canlarım benim nasılsınız anca kalktım vallahi şimdi limonlu suyu mu içiyorum sonra temizliğe başlayacağım kahvaltı yapacağım ondan sonra tabii ki de
Aha kuzu hafta içi yapabildiğim kadar yapıyorum ama bazen yapamıyordum hafta sonu bırakıyorum şimdi de komple kaldıracağım sileceğim süpüreceğim çamaşır atacağım asacağım asacayacağım toz alacağım çok iş var ondan sonra kalkıp AVM'ye gitmem lazım burada Optimum var oraya ayakkabı vermiştik o ayakkabı iadesi ne almamız lazım hHummeldanAha bir temizlikçi daha yalnız değilim:) okul açıkken sabah 5te kalkmaya alışmışım en geç 8bucukta uyanıyorum haftasonlari da temizlik çamaşır pöf
Abboow bir dünya işin var canim Allah kolaylık versin temizlenince de miş gibi oluyor ya ev tüm yorgunluğa değiyorAha kuzu hafta içi yapabildiğim kadar yapıyorum ama bazen yapamıyordum hafta sonu bırakıyorum şimdi de komple kaldıracağım sileceğim süpüreceğim çamaşır atacağım asacağım asacayacağım toz alacağım çok iş var ondan sonra kalkıp AVM'ye gitmem lazım burada Optimum var oraya ayakkabı vermiştik o ayakkabı iadesi ne almamız lazım hHummeldan
Evet ya öyle de işte kışın sevmiyorum ben temizlik yapmayı çok soğuk çünküAbboow bir dünya işin var canim Allah kolaylık versin temizlenince de miş gibi oluyor ya ev tüm yorgunluğa değiyor
Yemeğimi erkenden hazırladım BuradayımAktif olamayan kızlar yazmayanlar neredesiniz bakalım gelin bakalım sohbet edelim
Oh mis gibi ben ne yemeğim patates yemeğim vardı azıcık onun yanına mercimek çorbası yaptım buzluktan tavuk çıkardım onu yapacağım ve bitti temizliğim de bitti şimdi keyif kahvesi içiyorumYemeğimi erkenden hazırladım Buradayım
Afiyet olsun bende bi 10 dk önce kahvemi içtim gelseydin beraber içseydik şimdi de elişi yapıcamOh mis gibi ben ne yemeğim patates yemeğim vardı azıcık onun yanına mercimek çorbası yaptım buzluktan tavuk çıkardım onu yapacağım ve bitti temizliğim de bitti şimdi keyif kahvesi içiyorum
Oh afiyet bal şeker olsun kolay gelsin bakalım hiç anlamıyorum ya yapamıyorum yani daha önce yurttayken yapmaya çalıştım anca at görebilirim ondan sonra zaten hep iş iş iş hep çalıştığım için şimdi de zamanım yok anca eve yetişiyorumAfiyet olsun bende bi 10 dk önce kahvemi içtim gelseydin beraber içseydik şimdi de elişi yapıcam
Tşk ederim bende sürekli evde olduğum için bişelerle uğraşmasam kafayı yerim kafam dağılıyo bişe düşünmüyom o yüzden biri bitmeden başka ne yapsam diye düşünüyormOh afiyet bal şeker olsun kolay gelsin bakalım hiç anlamıyorum ya yapamıyorum yani daha önce yurttayken yapmaya çalıştım anca at görebilirim ondan sonra zaten hep iş iş iş hep çalıştığım için şimdi de zamanım yok anca eve yetişiyorum
Vallahi billahi böyle olanlara hayranım oh ne güzel en güzeli vakit geçirmek istiyor öyleTşk ederim bende sürekli evde olduğum için bişelerle uğraşmasam kafayı yerim kafam dağılıyo bişe düşünmüyom o yüzden biri bitmeden başka ne yapsam diye düşünüyorm
Bazen o kadar da güzel olmuyoVallahi billahi böyle olanlara hayranım oh ne güzel en güzeli vakit geçirmek istiyor öyle
Niye kız öyle diyorsun maşallah ne güzel yaparsın sen şimdiBazen o kadar da güzel olmuyo
Güzel oluyo da yanlış olunca da sinir bozucu oluyo. İşleme yapıyom bi yeri yanlış gitti mi full yanlış oluyoNiye kız öyle diyorsun maşallah ne güzel yaparsın sen şimdi
neden transferler olmadı canım ...hayırlısı ile kavuşuruz bebişlerimize ya.. ben de bauramdan sonra 3. tüp bebek için başlayacağım tedaviyeKan çekti sanirim beni bu topige Ecemhasan35677 ben de Zonguldakliyim:)
8 yıllık evli 5kez transfer bile olamayan tup bebek denemesi yapmış yorulmuş 31yasinda biriyim.Ruh yasimi sormayın:)
Öğretmenim,kitap okumaya ve temizlik yapmaya verdim kendimi çocuk olmayınca.
Beni de aranıza alırsanız sevinirim :) :)
bilmesin de bildikçe kafanı şişiriyorlar herkes çok akıllı bir biz akılsızız gibi konuşıyorlar gizleyin ben de bu 3. denememi söylemeyeceğimHoş buldum 28 Yaşındayım. Tüp bebek tedavisi denedik içim çok dolu.. Etrafta kimse bilmiyor.Dertleşecek kimse yok zaten insanın en yakını bile anlamıyor.. Öyle işte :) Siz hangi şehirden siniz yaş kaç ?