Haydi gelin tanışalım arkadaş olalım 🤗

Kızçeler Ne yapıyorsunuz bakalım ben geldim eve dışarıda öyle bir yağmur yağıyor ki son anda girebildim her yere kar yağar bize yağmur yağıyor millet karı sefasını sürüyor biz soğuğunun cefasını çekiyoruz 🤦😏
İstanbul’da kar başladı baya, bütün hafta karlı gösteriyor. Yoksa kuru soğuk hiç güzel değil gerçekten 😅 ama allah dışarda yaşayanlara ve sokak hayvanlarına yardım etsin onlar aklıma geliyor hep. 😔

İzmir’de yaşayan arkadaşlar yahu bu ev fiyatları ne? İstanbul ile yarışıyor ya. 😒 Bir de biz hiç bilmiyoruz İzmir’i kimsemizde yok. Nerden ev tutmalı? Eşimin işi bayraklı körfezde olacak. Yeni bir ev olsun istiyorum ancak merkezde eski evler bile dünya parası. Çiğli falan uzak mı olur nasıldır? Hadi bana ev bulalım. 😂

Ay akşam oldu ama ben de söyleyeyim 😅 ben bugün yemek yapmadım. Poğaça, tatlı, börek yedik çayla. Gün tabağı 😂

Batı Karadeniz turu yapmıştık, Zonguldak çok güzel bir şehir gerçekten. Tekrar gitmek isterim. 😇
Severiz yaa olur arada öyle 😋 Ayy Karadeniz aşığıyım been Türkiye’nin cenneti 😍😍 Miss gibi hava,nem, huzur yaa 🌲🌲

Ecemhasan35677 Ecemhasan35677 Kız öyle deme tamam kar yapıyor da akşam -14 dereceyi gördük 🥶🥶 Uzun yıllardır böyle kar görmedik 😍 Yemek hazır, çay demledim eşimi bekliyorum gökyüzü kızıllaştı yine kar yağacak belli ☃️❄️
Mis gibi biz yıllardır burada kar görünmüyoruz afiyet olsun şimdiden

Ay akşam oldu ama ben de söyleyeyim 😅 ben bugün yemek yapmadım. Poğaça, tatlı, börek yedik çayla. Gün tabağı 😂

Batı Karadeniz turu yapmıştık, Zonguldak çok güzel bir şehir gerçekten. Tekrar gitmek isterim. 😇
Oh olsun böyle bugünlük afiyet bal şeker olsun git git Bir daha gel çok güzeldir Zonguldak tüm memleketler ayrı bu güzeldir ayrı ayrı

İzmir’de yaşayan arkadaşlar yahu bu ev fiyatları ne? İstanbul ile yarışıyor ya. 😒 Bir de biz hiç bilmiyoruz İzmir’i kimsemizde yok. Nerden ev tutmalı? Eşimin işi bayraklı körfezde olacak. Yeni bir ev olsun istiyorum ancak merkezde eski evler bile dünya parası. Çiğli falan uzak mı olur nasıldır? Hadi bana ev bulalım. 😂
Canım ev fiyatları burada ne kadardan başlıyo beş para etmez bir TL başlıyor kötü doğal gazlı olmuyor ama sen yeni ev istiyorsun uç köşelerde yani çiğli'ye falan taraflarında 1500 milyar civarı ama merkezi Gaziemir olsun Karşıyaka Alsancak olsun oralar biraz pahalı oluyor

Canım ev fiyatları burada ne kadardan başlıyo beş para etmez bir TL başlıyor kötü doğal gazlı olmuyor ama sen yeni ev istiyorsun uç köşelerde yani çiğli'ye falan taraflarında 1500 milyar civarı ama merkezi Gaziemir olsun Karşıyaka Alsancak olsun oralar biraz pahalı oluyor
Evet aynen öyle sürekli bakıyorum uygulamalardan ama bakalım. 😌

Benim derdimi dinleyen benim için üzülen benimle beraber sevinen urada tanıdığın meleğim bir tanecik arkadaşım yoldaşım iyi ki burada seni tanımışım Fatmazell Fatmazell 🥰😍
Yaaa canım haticemm benimmm bende iyi ki seni tanımışım sen herşeyin en iyisini ve güzeline layıksın üzülmeyeceksin tabii üzülsende yanındayım sevinsende🤗🥰💕🌸

Günaydın herkese soğuk bir Malatya sabahından kar gitti derken yeniden gelecekmis uzun yola çıkacaktık bilmiyorum ne olacak 😬 sabah eşimi ise gönderdim şimdi de yatakta tembellik yapıyorum sonrasında temizlik beni bekler 😁

Günaydın herkese soğuk bir Malatya sabahından kar gitti derken yeniden gelecekmis uzun yola çıkacaktık bilmiyorum ne olacak 😬 sabah eşimi ise gönderdim şimdi de yatakta tembellik yapıyorum sonrasında temizlik beni bekler 😁
Oh mis gibi vallahi ben ne sabah işe gönderdim bugün çalışmıyorum hafta sonu evdeyim anca kalktım vallahi ne güzel uyumuşum

X