- 11 Kasım 2021
- 795
- 1.361
-
- Konu Sahibi Ecemhasan35677
Ahhhh kuzum benim ben kimsesizim aslında annem 3yasindaykdn olmuş hatırlamıyorum babam ise ben iki aylıkken terk etmiş ablam abilerim kardeşlerim istemediler başka anneden olduğum için yuvada yurtta büyüdüm ama çok şükür iyki buyumusum iş sahibi oldum hiç üzülme herşey imtihan sende bunları atlatırsın geçmeyecek hiç birşey yok senden önemli degil hiç bir şey unutma ilk önce can sonra canan sen iyi olmsan eğer cananda olmazbenim de uyku sorunum var aynı senin gibi canım ben de 3 4 ediyorum ama işte senin bir de çalışman dahada yorucu ben çok uğraştım atanmak için ama artık vazgeçtim yaş oldu 37 tüm kpss kitaplarını dağıttım artık dedim hayırlısı ile sağlıcakla bebeğim olsa onunla ilgilenmek en güzel çalışma olacak bana...
atanamadım para kazanmadım diye de eşimin ailesinden çok laf yedim babam yoktu annem de geçen sene vefatetti şimdi bana görümcem falan kimsesizsin dior bir erkek kardeşim var çok şükür o daevleniyor eşim ALLAH tan bana karşı iyi o da iyi olmasa düşünemiyorum ALLAH hayırlı sağlıklı seven sayan evlatlarla bzi sevindirsin inşallah amin
Hoşgeldin :)Merhabaaaa bende 24 yaşındayım ve 1 buçuk yıllık evliyim
TAniyalim seni canım nerelisin kaç yaşındasın evlimisinHoşbuldum
Evet evliyim erzurumluyum 24 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evleneli biraz inişli çıkışlı bir aile yaşantım var ama idare ediyoruz çok şükürTAniyalim seni canım nerelisin kaç yaşındasın evlimisin
Çok şükür Allah iyilik versin canımEvet evliyim erzurumluyum 24 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evleneli biraz inişli çıkışlı bir aile yaşantım var ama idare ediyoruz çok şükür
Hoş geldin Erzurumun NeresiiiEvet evliyim erzurumluyum 24 yaşındayım 1 buçuk yıl oldu evleneli biraz inişli çıkışlı bir aile yaşantım var ama idare ediyoruz çok şükür
Bende seni taniyayim istersen kendini tanıtır mısınAmin cümlemize
Bende merkezden Ama şuan Antalya da yaşıyorum 1 buçuk sene oldu erzurumdan çıkalı memleketim burnumda tütüyoDadaşım Pazaryolu
Bende Erzurum'da yaşamıyorumBende merkezden Ama şuan Antalya da yaşıyorum 1 buçuk sene oldu erzurumdan çıkalı memleketim burnumda tütüyo
Nerede yaşıyorsun balımBende Erzurum'da yaşamıyorum
Hoş geldinmerhaba herkese bende geldim sohbete :)
İstanbul canimNerede yaşıyorsun balım
Hoşgeldin aramızamerhaba herkese bende geldim sohbete :)