- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.961
Günaydın canımGönaydinlar :)
Oh maşallah inşallah istedigin kiloya ulaşırsın kuzmHayirli mutlu sabahlar kizlar...dünki günün emegini aldim ve 1.2 kilo eksideyim....61 kilodan 59.8 kiloyu gördüm...tabi bol su ve yeşilcayimi icmeyide ihmal etmedim en önemlisi...
İyi geceler canım dinlen. Uyumazsan geçmez baş ağrın
Şükür iyiyiz yatakdaim halen sen napiyon gülümGünaydin kizlarrr
Nasilsiniz bugün?
Bende iyimŞükür iyiyiz yatakdaim halen sen napiyon gülüm
Afiyet olsun canim ben bulanacak diye bisi yapmiyom kendime: (Bende iyim
Simdi yogurdun icine meyve kestim onu yiyorum
Bisey yemeden olmaz kiAfiyet olsun canim ben bulanacak diye bisi yapmiyom kendime: (
Ne yesem sastim artik ekmek bulandiriyor kokusu bile yemek yemiyom çorbada iciyom sonra geri bulaniyor ne yapacam bilemedim uzak olmazsa fırınlar simit alcam sıcak adama demeyi unutuyomBisey yemeden olmaz kiüzülüyorum senin icin bak
Sabah sabah yenmez ama haslanmis patates yesen mideyi bastiriyor ya bulantini önler belkiNe yesem sastim artik ekmek bulandiriyor kokusu bile yemek yemiyom çorbada iciyom sonra geri bulaniyor ne yapacam bilemedim uzak olmazsa fırınlar simit alcam sıcak adama demeyi unutuyom
Onu denedim farketmiyor canım portakal yedim şimdiSabah sabah yenmez ama haslanmis patates yesen mideyi bastiriyor ya bulantini önler belki
Günaydın kızlaaar.Şükür iyiyiz yatakdaim halen sen napiyon gülüm
Afiyet olsun yarasin insallahOnu denedim farketmiyor canım portakal yedim şimdi
Hangisi daha agir basiyor cnm? Ona göre gitİş yerinden aradılar. Mesai yapar mısın bugün. Çok aniii oldu bir yanım git diyor bir yanım yat
Bende koltuk keyifiGünaydın kızlaaar.
Bendd yataktayım keyif yapıyorum
Hangisi daha agir basiyor cnm? Ona göre git
Yat diyen yanım kazandı.
Tahmin etmistimmm
Eşim askerde kuzum. kredi ödüyorum.bi nevi mecburum.bazen benmi alınıyorum diyorum. çünkü kadın çirkef herkese aynı. bana aşırı iyi olmasını bekleyemem zaten. Karar aldım artık takmicam.he he diip geçecem.Bole biryerde durmamalisin bebeğin için dinleelisin canım sonun iyi olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?