• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diyetin adi 5 günde 5 kilo ..burda var topiği..
1.gün sadece haslanmis patstes
2.gün sebze...haslanmis sebze veya herhangi sebze yemegide olabilir
3 gün....et yeniliyor
4. Gün meyve
5.gün yumurta.....

Ama patstesi sade hic tavsiye etmem..cok mide bulandiriyor..birdahakisefere salatasini yapcam patates gününde...
Bende başlayacam yarın. Deneyelim bakalım umarım 5 kilo cidden gider ya

Hayirli mutlu sabahlar kizlar...dünki günün emegini aldim ve 1.2 kilo eksideyim....61 kilodan 59.8 kiloyu gördüm...:21:tabi bol su ve yeşilcayimi icmeyide ihmal etmedim en önemlisi...

Doktora gittin mi canim ? Stresten uzak durmalisin inşallah birsey yoktur canım merak etme pembe bi kanama önemli birsey yoktür bence.
Gitmedim arıcam bugün gel derse gidecem. Çünkü anlık oldu geçti. düşük yapmadım hiç oyüzden nasıl kanama olur bilmiyorum ve panik oldum oyuzden galiba

Kuzum insallh bisi olmaz kaç haftalık suan benimde olmuştu ve bisi olmadi eğer kanama devam etmiyorsa bebeğin için strest yapma faydasi olmuyor bende strest yapmistim ama yerlesme kanamasi olabilir sen uzulme ve yat dinlen doktora basvur tehlike olmasin yorma kendini canım icini ferah tut
Kıskanç lanet bir patronum var aşkım. Nasıl stresten uzak durabilirim. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri eziyet ediyor resmen. Çıkış saatlerimi bile uzatıyor gıcıklığına:KK61:Ne biçim insanlar var anlamıyorum.

Kıskanç lanet bir patronum var aşkım. Nasıl stresten uzak durabilirim. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri eziyet ediyor resmen. Çıkış saatlerimi bile uzatıyor gıcıklığına:KK61:Ne biçim insanlar var anlamıyorum.
Bole biryerde durmamalisin bebeğin için dinleelisin canım sonun iyi olmaz

Back