• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bende bulaşık yikadim camlari açtım havalansin diye oglenleri güneşli kacgundur çamaşır attim uzandım domates yedim sadece

Bende açtım camları burda bir güneş var. Evi topladım süpürdüm toz aldım sildim. Banyo tuvaleti temizledim. Yoğurdumu mayaladım. Şimdi yemeğimi bitirip mutfağın temizlicem

Ben 72 kilodan 59 kiloya indim...2 kilodan sonra hedef kiloma ulaşacağim inşallah...13 kilo verdim su ana kadar

Çok güzel ya neler yaptın zayıflamak için ?
Kalori sayimi ile kilo verdim..playstorda kalori sayici programlar var...YAZIO veya fetsecret...ben yazio yu kullaniyorum...orda boyunu kilonu hedef kilonu veriyorsun kalori sinirini hesapliyor...sonra günlük yediklerini yaziyorum hesapliyo...ve tabi saglikli besinler tüketiyorum....cok su ve yesil cay iciyorum...saat aksam en gec 17-18 arasi yemek yiyorum....ondan sonrasi sadece su ve bitkisel caylar

Böyle özel diyet falan yapmam aslinda...ama son günlerde biraz fazla kacirdim...cuma zayiflama yarişmasindayim ben...cumaya kadar dengrlemek zorundayim yoksa takima zarar vermiş olurum aldigim kilo veya gramlan...istersen sende katil bizim takima..kilo vermekte daha azimli basarili olursun...üzerinde. sorumluluk oldugu icin daha iyi kilo verirsin

Kalori sayimi ile kilo verdim..playstorda kalori sayici programlar var...YAZIO veya fetsecret...ben yazio yu kullaniyorum...orda boyunu kilonu hedef kilonu veriyorsun kalori sinirini hesapliyor...sonra günlük yediklerini yaziyorum hesapliyo...ve tabi saglikli besinler tüketiyorum....cok su ve yesil cay iciyorum...saat aksam en gec 17-18 arasi yemek yiyorum....ondan sonrasi sadece su ve bitkisel caylar
Çok iyimiş bakim playstordan. Sağol canımm

Allhin izniyle bisey olmaz cnm burda hep okudum hamileyken kilo verenler bile olmus yemek yiyemedikleri icin demekki buda bir surec ins hayirlisiyla gecicek

Yemek isi btti yedik simdi tv zamani.. yarinda doktor kontrolum var test yaptirmjstik esimede banada onlari almaya gidicrm.bakalim.ins bisey cikmazsa calismaya devam

Back