- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.921
Bende ne oldu bilmiyorum.ama şoyle de bisey var kimse mutsuz oldugu hayati yasamamaliGecmesin hayatimdan sesizcene ciksin gitsin artik insllah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ne oldu bilmiyorum.ama şoyle de bisey var kimse mutsuz oldugu hayati yasamamaliGecmesin hayatimdan sesizcene ciksin gitsin artik insllah.
Ne olmadi diyeceksin kuzum.Konudan uzağım çok özel değilse ne oldu ki ?
Tamam canım ben orda bakayım belkise bakmışımdır da nick hatırlayamıyorum maalesefNe olmadi diyeceksin kuzum.
Kisaca siddetli gecimsizlik.
Uzun olarak 2 .konuma bakabilirsin canim . Kimseyi baymayim burda simdi
Suan maddi durumum olmadigi icin katlaniyorum ilk firsta evden kovup, yayilacagim.Bende ne oldu bilmiyorum.ama şoyle de bisey var kimse mutsuz oldugu hayati yasamamali
Kovcan mi ?
Dayanamiyorum artik sanirim.sen neden kovuyorsun canim?
Işe yariyosa basliyim hemenBen bütün gün patates yedim midem bulandi...öhggg....diyet yapiyorumda
Ins bir an once kendini toparlayip mutlu oldugun hayati yasarsn cnmSuan maddi durumum olmadigi icin katlaniyorum ilk firsta evden kovup, yayilacagim.
AminIns bir an once kendini toparlayip mutlu oldugun hayati yasarsn cnm
Ne olmadi diyeceksin kuzum.
Kisaca siddetli gecimsizlik.
Uzun olarak 2 .konuma bakabilirsin canim . Kimseyi baymayim burda simdi
Amin canim. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..Her sıkıntının sonunda ferahlık vardır
Herşey olacağına varır inşallah feraha ulaşırsin kuzum
Afiyet olsun balim yarar insallh yola devam bozmak yokBen bütün gün patates yedim midem bulandi...öhggg....diyet yapiyorumda
Okudum canım. Sen çok güçlü bir kadınsın. Nolursa olsun üstesinden gelirsin ve dimdik duracağına eminim. Umarım tez zamanda senin ve kızın için herşey yoluna girer. Mücadeleyi bırakma. Kızın için mücadele et. İnşallah herşey gönlünce istediğin gibi ilerlerAmin
Amin
Amin :)
Inşallah mutsuz kadinlar biran önce huzur bulsun yeter inşallah atlatcan bunlari rabbim görüyorAmin canim. Dualarinizi esirgemeyin kizlar..
Ay canım yaaBen bütün gün patates yedim midem bulandi...öhggg....diyet yapiyorumda
Insalah gücümü yeni yeni kesfediyorum diyeyim. Okadar ezilmisimki esligin verdigi yük altinda. Simdi hersey güzel olucak insalah.Okudum canım. Sen çok güçlü bir kadınsın. Nolursa olsun üstesinden gelirsin ve dimdik duracağına eminim. Umarım tez zamanda senin ve kızın için herşey yoluna girer. Mücadeleyi bırakma. Kızın için mücadele et. İnşallah herşey gönlünce istediğin gibi ilerler
Diyetin adi 5 günde 5 kilo ..burda var topiği..Işe yariyosa basliyim hemen
Yok sakın ezilme. Bir kadınlar her zaman çooook güçlüyüzInsalah gücümü yeni yeni kesfediyorum diyeyim. Okadar ezilmisimki esligin verdigi yük altinda. Simdi hersey güzel olucak insalah.
Yok sakın ezilme. Bir kadınlar her zaman çooook güçlüyüz