• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim askerde kuzum. kredi ödüyorum.bi nevi mecburum.bazen benmi alınıyorum diyorum. çünkü kadın çirkef herkese aynı. bana aşırı iyi olmasını bekleyemem zaten. Karar aldım artık takmicam.he he diip geçecem.
Öle yap çünkü bende leke geldi stresten sonra korktum pisman oldum deymez bebegimi kaybedemem uzmesine izin verme kimsenin

Biz cok yemek seceriz yesillik hic yemegiz oyuzden brokoli aldim.ama mercimek corbasina koyucam.bare oyle yiyelim.diye:KK48: kendimede karnibahar yapicam tek yedigim sebze..
Ellerine saglikk

Mercimek corbasinda güzel oluyor mu brokoli? Hic yemedim merak ettim :)

Bende bugün pizza yapmayi düsünüyorum ama hamurum hep sert oldugu icin cesaret edemiyorum :hamarat:

Ellerine saglikk

Mercimek corbasinda güzel oluyor mu brokoli? Hic yemedim merak ettim :)

Bende bugün pizza yapmayi düsünüyorum ama hamurum hep sert oldugu icin cesaret edemiyorum :hamarat:
Hic tadida rengide olmuyor normal.mercimek.corbasi.. esim azcik bile tad alsa yemez cunku resmen yok ediyorum:KK48:
Ohh pizzada iyi fikir ellerine saglik.. ben minik.pizzalari daha cok seviyorum milföy hamuruna yapiyorum super oluyor

Arkadaslar yanlis hatirlamiyorsam eskiden topuklerin altina kimin burda oldugunu gösteren bisey vardi. Simdi yok.

Öyle hüzel oluyordu bence

Hic tadida rengide olmuyor normal.mercimek.corbasi.. esim azcik bile tad alsa yemez cunku resmen yok ediyorum:KK48:
Ohh pizzada iyi fikir ellerine saglik.. ben minik.pizzalari daha cok seviyorum milföy hamuruna yapiyorum super oluyor
Iyimis ozaman brokoliyi herkes sevmiyor bari coluk cocuga öyle yediririz ilerde :KK53:
Hamuru yogurdum simdi nayalanmasini bekliyorum bakalim insallah sert olmaz :sopa:

Bende marketten geliyorum süt aldım yoğurt mayalıyacağım. Diyette başladım yoğurt kürü eltimle beraber başladık :halay:
Hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersin.

Kac kilo vermek istiyorsun?

Senin diyet nasil..yogurt hurma diyetimi yoksa:rolleyes:

Yok koz normal diyet haşlanmış patates yumurta akşamları uyumadan 4 saat önce bir kase yoğurdun içine zencefil tarçın zerdeçal koyuyorsun her akşam bir kase yanında normal diyet sağlıklı beslenme.

Iyimis ozaman brokoliyi herkes sevmiyor bari coluk cocuga öyle yediririz ilerde :KK53:
Hamuru yogurdum simdi nayalanmasini bekliyorum bakalim insallah sert olmaz :sopa:

Hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersin.

Kac kilo vermek istiyorsun?
10 kilo:halay: 62 kilom hedef 52

Back