- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.981
Aynrn bol bol dinlen canımZaten uykumdan uyandırdılar
Birde günümden etmesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynrn bol bol dinlen canımZaten uykumdan uyandırdılar
Birde günümden etmesinler
Öle yap çünkü bende leke geldi stresten sonra korktum pisman oldum deymez bebegimi kaybedemem uzmesine izin verme kimseninEşim askerde kuzum. kredi ödüyorum.bi nevi mecburum.bazen benmi alınıyorum diyorum. çünkü kadın çirkef herkese aynı. bana aşırı iyi olmasını bekleyemem zaten. Karar aldım artık takmicam.he he diip geçecem.
Menüde ne var bugün?Bende pazara gittim geldimm azcik dinleneyim yemege baslarim
Türk kahvesi icmek isteyen varsa el kaldirsinnn
Ellerine saglikkBiz cok yemek seceriz yesillik hic yemegiz oyuzden brokoli aldim.ama mercimek corbasina koyucam.bare oyle yiyelim.diye kendimede karnibahar yapicam tek yedigim sebze..
Nasil olsun? Orta?
Hic tadida rengide olmuyor normal.mercimek.corbasi.. esim azcik bile tad alsa yemez cunku resmen yok ediyorumEllerine saglikk
Mercimek corbasinda güzel oluyor mu brokoli? Hic yemedim merak ettim :)
Bende bugün pizza yapmayi düsünüyorum ama hamurum hep sert oldugu icin cesaret edemiyorum
Orta canmNasil olsun? Orta?
Sagol canim..bakalim diyetin bitisinde toplam kac kilo gidecekGünaydın canım
Oh maşallah inşallah istedigin kiloya ulaşırsın kuzm
Senin diyet nasil..yogurt hurma diyetimi yoksaBende marketten geliyorum süt aldım yoğurt mayalıyacağım. Diyette başladım yoğurt kürü eltimle beraber başladık
Iyimis ozaman brokoliyi herkes sevmiyor bari coluk cocuga öyle yediririz ilerdeHic tadida rengide olmuyor normal.mercimek.corbasi.. esim azcik bile tad alsa yemez cunku resmen yok ediyorum
Ohh pizzada iyi fikir ellerine saglik.. ben minik.pizzalari daha cok seviyorum milföy hamuruna yapiyorum super oluyor
Hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersin.Bende marketten geliyorum süt aldım yoğurt mayalıyacağım. Diyette başladım yoğurt kürü eltimle beraber başladık
Senin diyet nasil..yogurt hurma diyetimi yoksa
10 kilo 62 kilom hedef 52Iyimis ozaman brokoliyi herkes sevmiyor bari coluk cocuga öyle yediririz ilerde
Hamuru yogurdum simdi nayalanmasini bekliyorum bakalim insallah sert olmaz
Hadi bakalim insallah istedigin kiloya inersin.
Kac kilo vermek istiyorsun?