- 8 Eylül 2015
- 3.271
- 10.769
- 208
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.941
Bende başlayacam yarın. Deneyelim bakalım umarım 5 kilo cidden gider yaDiyetin adi 5 günde 5 kilo ..burda var topiği..
1.gün sadece haslanmis patstes
2.gün sebze...haslanmis sebze veya herhangi sebze yemegide olabilir
3 gün....et yeniliyor
4. Gün meyve
5.gün yumurta.....
Ama patstesi sade hic tavsiye etmem..cok mide bulandiriyor..birdahakisefere salatasini yapcam patates gününde...
5 kilo gitmesede 3 kiloya yakin gidiyor genelde ..ama diyet sonrasi dikkat edilmese verilen kilolar geri geliyoBende başlayacam yarın. Deneyelim bakalım umarım 5 kilo cidden gider ya
Deneyeceğim hergün buraya yazacağım. Umarım pes etmeem çok kilo aldım ya5 kilo gitmesede 3 kiloya yakin gidiyor genelde ..ama diyet sonrasi dikkat edilmese verilen kilolar geri geliyo
İyi geceleerBen kacar canlar allah rahatlik versinnn
Kolay gelsin canım iyi geceleerHerkeze iyi geceler kızlar benim kız uyandı
Ben kacar canlar allah rahatlik versinnn
İyi geceler kızlar ❤Herkeze iyi geceler kızlar benim kız uyandı
Iyi olur birlikten güc dogarDeneyeceğim hergün buraya yazacağım. Umarım pes etmeem çok kilo aldım ya
Gitmedim arıcam bugün gel derse gidecem. Çünkü anlık oldu geçti. düşük yapmadım hiç oyüzden nasıl kanama olur bilmiyorum ve panik oldum oyuzden galibaDoktora gittin mi canim ? Stresten uzak durmalisin inşallah birsey yoktur canım merak etme pembe bi kanama önemli birsey yoktür bence.
Kıskanç lanet bir patronum var aşkım. Nasıl stresten uzak durabilirim. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri eziyet ediyor resmen. Çıkış saatlerimi bile uzatıyor gıcıklığınaKuzum insallh bisi olmaz kaç haftalık suan benimde olmuştu ve bisi olmadi eğer kanama devam etmiyorsa bebeğin için strest yapma faydasi olmuyor bende strest yapmistim ama yerlesme kanamasi olabilir sen uzulme ve yat dinlen doktora basvur tehlike olmasin yorma kendini canım icini ferah tut
Bole biryerde durmamalisin bebeğin için dinleelisin canım sonun iyi olmazKıskanç lanet bir patronum var aşkım. Nasıl stresten uzak durabilirim. Hamile olduğumu öğrendiğinden beri eziyet ediyor resmen. Çıkış saatlerimi bile uzatıyor gıcıklığınaNe biçim insanlar var anlamıyorum.
Bende uyuyordumm:)))Gunaydinnnn. Oglen olmus ya iyi uyudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?