- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Aminn çok tesekkur ederim selamini eksik etme beklerim canımKuzum topık mı actın hayırlı olsun buralarda pek olamıyorum evde tadılat var fırsat buldukca gelırım :) bırde hayırlı ugurlu oldun hamıle olmussun sımdı ımzanı grunce ogrenmıs oldum saglıcakla kucagına al ınsallah cok sevındım
İyiyim canım ,hayırlı olsunFreyza__ nasılsın canim
Teşekkür ederim arkadaşlar uyumus galiba sende uyumadin bari eccuk sohbet edek dedimİyiyim canım ,hayırlı olsun
Geyik olacak ya ondan ahaha gece kusuyum yani napim canım uyku tutmadi muahbbet edelim dedim azicikSabah programı gibi başlık
İyiyim canım ben uyumam bu saatte
Etiket için teşekkürler.. @Tatlianne20
Sen nasılsın ?
Yok canım uyumadım :)DELIveCesur uyuyamadin mı sende Kuzm gece bekcimiz:))
Geyik olacak ya ondan ahaha gece kusuyum yani napim canım uyku tutmadi muahbbet edelim dedim azicik
Bende yataktan yazıyorum :))eşim nöbetçi uyku tutmadı.Geziyorum öyle.Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.Teşekkür ederim arkadaşlar uyumus galiba sende uyumadin bari eccuk sohbet edek dedim
Hosbuldum tatlis kavgasiz bi topigin olsun bizim diger topik gibiBen acmazsam olmazdı gülüm hoşgeldin .
Tabiq yaa bi alaydim yavrumu meleğimi busefer tutunur inşallah teyzesi senin varmi canımİyi etmişsin canım.
İlk bebişmi yoldaki
Kız feyzos bizde ayakta degilik kizz adam uyuyor bizm horluyor rüyalar görüyorBende yataktan yazıyorum :))eşim nöbetçi uyku tutmadı.Geziyorum öyle.Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza.
Aynen kuzm onuda unutmayıiz kuzm arada sen napiyon nasilsin naptin bakalimHosbuldum tatlis kavgasiz bi topigin olsun bizim diger topik gibi
Eee napiyon bakalım neler yaptın bugün kusmYok canım uyumadım :)
Iyi be tatlis cocuk yeni uyududa bi bakayim dedim .Seda sayana mi ozendin tatli cikin cikin gelinAynen kuzm onuda unutmayıiz kuzm arada sen napiyon nasilsin naptin bakalim
Hiç ablama gitmiştim akşam geldim canim oğlumu uyutuyorumEee napiyon bakalım neler yaptın bugün kusm