- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 29
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Yaa iste zor bi imtihan ama ben artik cabalamak istemiyorum. Yoruldum cunkuBende senin gibi düşünüyorum canim benim . En hafif sıkıntıyla atlatmamiz için kuvvetli olmamiz lazim ayakta durabilmemiz . Cok üzülüyorum böyle seyler duyunca ayni durumda olduğum için cok iyi anlıyorum seni
Ne kadarlik evlisiniz ?Yaa iste zor bi imtihan ama ben artik cabalamak istemiyorum. Yoruldum cunku
5 canimNe kadarlik evlisiniz ?
3 bende canim erken mi evlendin yoksa profildeki yaş paravan mi:)5 canim
Sen
Yok canim dogru 19 geliyordu evlendim3 bende canim erken mi evlendin yoksa profildeki yaş paravan mi:)
Yok canim dogru 19 geliyordu evlendim
Mrhb canım ay ne kadar güzel bir haber Allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Teşekkür ederim canım benim hoşgeldinMrhb canım ay ne kadar güzel bir haber Allah tamamina erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Hoşgeldin Kuzm sağol beklerim insallhHayırlı uğurlu olsun kız :) daveti görünce geldim
Teşekkür ederim canım benim hoşgeldinSelam. Hayırlı olsun topiğin de. Bebişin de.
Teşekkür ederim canım geçmiş olsun dikkat et onlemimi al kuzmhayırlı olsun canım :))
T Tatlianne20
yemek telaşı yeni bitti bende şimdi oturdum yarım saatim var mola verdim:))
esim gelince sofra kuracağım.
yemek yaparken bişey alerji yaptı hapsurup duruyorumburnum akiyor, kasiniyor çok fena.
sesim kısıldı ,boğazım kasiniyor(
su an ki durumum bu
Aleyküm selam canım hayırlı gecelrSelam bayanlar
Ben acmazsam olmazdı gülüm hoşgeldin .Kiiiiz tatlis sendemi yeni modaya uydun hayirli olsun topigin.Nerden esti zaten birsuru topik varidi
Sağol kuzm cok teşekkür ederim inşallah rabbim isteyen herkese versin aminnMasallah masallah. Cok mutlu oldum. Saglikla kucagina al. Anali babali uzun ve hayirli vir ömrü olsun
Benim adam anca uyudu herkes yatti galiba:)Kızlar nereye kactiniz bakiyim
Safistd senide beklerim gülüm