- 27 Şubat 2012
- 13.960
- 23.309
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Hayırlı uğurlu olsun kız :) daveti görünce geldim
Aminn yüzümüzü güldürsün Allah sizin ne sorununuz var esinin ailesi falan mi canim?Idare eder cok sukur.
Ayni bizde oyleyiz. Ama dua ediyorum canim. Sende et. Hayirlisini versin rabbim
Bi takım sıkıntılar kuzum karışık :)Hayirdir kuzm.
Biz ailesini level atladik. Birbirimizle sorunumuz. Ilgisizlik tahammulsuzluk diyelim.Aminn yüzümüzü güldürsün Allah sizin ne sorununuz var esinin ailesi falan mi canim?
Bi takım sıkıntılar kuzum karışık :)
sonumuz hayrolsun insallahBiz ailesini level atladik. Birbirimizle sorunumuz. Ilgisizlik tahammulsuzluk diyelim.
Hayırlı olsun.selam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisimstres yapmayın bana hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Batırık nekiiHayırlı olsun.
Yemek olarak bulgur işi vardı batırık,turşu vs
Kiiiiz tatlis sendemi yeni modaya uydun hayirli olsun topigin.Nerden esti zaten birsuru topik varidiselam ponciklerim ben acmazsam olmazdi içimde kalırdı Gün içerisinde neler yapıyorsunuz. Bugün ne yemek yapacaksınız. Mutlumusunuz nasil mutlu oluyorsunuz. Hayatiniz kısacası nasıl geçiyor. Her türlü muhabbet espiri konuşalım.. herkes davetlidir.umarım güzel kavgasiz sorunsuz bir topik olur haydi bismillah diyelim
NOT:bu topikte espiri güzel muhabbet olsun espiri şaka kaldirmayan kendine guvenmeyen gelmesin kurban olam yeni hamisimstres yapmayın bana hadi çıkın çıkın gelin bekliyorum.
Kısırın sulu diyeyim içine tahin,fıstık konuyor kavrulup,kısırdan farkı,marul,maydanoz,domates,salatalık,soğan katarız minik minik doğrayıp kısır yaparız bulgur ıslanınca tahin,fıstık konur sonra aynı kısır gibi diğer malzemeler,sonra içine soğuk su katarız,içine haşlanmış lahana doğrayıp içeriz.Ekşili.Batırık nekii
merak ettim.acikcasi lezzetli birseye benziyorKısırın sulu diyeyim içine tahin,fıstık konuyor kavrulup,kısırdan farkı,marul,maydanoz,domates,salatalık,soğan katarız minik minik doğrayıp kısır yaparız bulgur ıslanınca tahin,fıstık konur sonra aynı kısır gibi diğer malzemeler,sonra içine soğuk su katarız,içine haşlanmış lahana doğrayıp içeriz.Ekşili.
Evet lezzetli,netten bakabilir misin.Hoşuna giderse yaparsın.merak ettim.acikcasi lezzetli birseye benziyor
Tabikii hemen bakicamm:)Evet lezzetli,netten bakabilir misin.Hoşuna giderse yaparsın.
Aminnn. Sonunu goruyorum ama zamani var demekki bazi seylerinsonumuz hayrolsun insallah
Bende senin gibi düşünüyorum canim benim . En hafif sıkıntıyla atlatmamiz için kuvvetli olmamiz lazim ayakta durabilmemiz . Cok üzülüyorum böyle seyler duyunca ayni durumda olduğum için cok iyi anlıyorum seniAminnn. Sonunu goruyorum ama zamani var demekki bazi seylerin