- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Geyik olsun diye aklıma birden geli verdi kız ahhaaIyi be tatlis cocuk yeni uyududa bi bakayim dedim .Seda sayana mi ozendin tatli cikin cikin gelin
Kolay gelsin canım bu saatte genellikle anneler cocuklardan uyumazHiç ablama gitmiştim akşam geldim canim oğlumu uyutuyorum
Aynen canim sen nasilsinKolay gelsin canım bu saatte genellikle anneler cocuklardan uyumaz
Ben nasil olayim yatarken boglucak gibi ara arada kasik agrisi oluyor canimAynen canim sen nasilsin
Tatlis yakinda mide bulantilarinda baslarGeyik olsun diye aklıma birden geli verdi kız ahhaa
Başlarsa sen bakarsın bana: )))Tatlis yakinda mide bulantilarinda baslar
Normal onlar kuzum hamileliğin başı ve sonu sıkıntılı oluyo ortalarda kuş gibi hafif oluyosun :)Ben nasil olayim yatarken boglucak gibi ara arada kasik agrisi oluyor canim
Aynen olsun tek bebeğime bise olmasın razıyım canim şükür sağlıcakla gelsinNormal onlar kuzum hamileliğin başı ve sonu sıkıntılı oluyo ortalarda kuş gibi hafif oluyosun :)
Bakarim bol bol tuzlu yediririmBaşlarsa sen bakarsın bana: )))
De get yat bebisinde uyumaz bak bnim sipam ne cektiriyo bna bnde uyumazdim hep cocukda oyleAynen olsun tek bebeğime bise olmasın razıyım canim şükür sağlıcakla gelsin
Napim be anca anne olunca anliyon ve kuzm Hasret kalinca gözün görmüyor bisi kuzmDe get yat bebisinde uyumaz bak bnim sipam ne cektiriyo bna bnde uyumazdim hep cocukda oyle
Aman kalson kuzmBakarim bol bol tuzlu yediririm
Amin canım o doğunca tüm dünyan o olacakAynen olsun tek bebeğime bise olmasın razıyım canim şükür sağlıcakla gelsin
Yok kız zehirlersin beni senngel bura gacma