- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
-
- Konu Sahibi Tatlianne20
Inşallah canim merak ediyom cokAmin canım o doğunca tüm dünyan o olacak
Teşekkür ederim canım benim hoşgeldinHayirli olsun inşaAllah
Oh maşallah hoşgeldin uyumadin laf atam dedim..Beengöbeğim yerli yerinde ama
Hoş buldumm iyi yaptın :) sen de çok yeni hamileymişsin ne güzel maşallahOh maşallah hoşgeldin uyumadin laf atam dedim..
Çok sorumluluk isteyen ama çokta güzel bir duygu 1 evladını düşürmüş 2. Doğduktan sonra kaybetmis 3. Erken doğup kuvozlerde yoğun bakım kapısında bekleyen bi anne olarak söylüyorum sanaInşallah canim merak ediyom cok
Sağol canım inşallah burda buyutcez minnagimi:)Hoş buldumm iyi yaptın :) sen de çok yeni hamileymişsin ne güzel maşallah
Canım benim kurban olurum sana ben gülüm kiyamam eminin çok güZel bir annesin onlar sana sefaatcidir meleklerin seni koruyor görüyor bekliyor olacak üzülme bitanem vardır hayirÇok sorumluluk isteyen ama çokta güzel bir duygu 1 evladını düşürmüş 2. Doğduktan sonra kaybetmis 3. Erken doğup kuvozlerde yoğun bakım kapısında bekleyen bi anne olarak söylüyorum sana
Biri çıkıp deseki canını ver 1sn düşünmem
Ahaha güzel söz kuzm senin yas cocuk falan
27 yaşındayım canım. Nişanlıyım haliyle cocuğum da yok :)) sen kaç yasındasın?Ahaha güzel söz kuzm senin yas cocuk falan
Ben 20 yas 4 sene evli cocuk yok yeni hamisim kuzm27 yaşındayım canım. Nişanlıyım haliyle cocuğum da yok :)) sen kaç yasındasın?
Canım benim kurban olurum sana ben gülüm kiyamam eminin çok güZel bir annesin onlar sana sefaatcidir meleklerin seni koruyor görüyor bekliyor olacak üzülme bitanem vardır hayir
3 yaş küçüksün benden fıstığım bende 5 yıl olacak evliyim :)Ben 20 yas 4 sene evli cocuk yok yeni hamisim kuzm
Oh maşallah kuzm op minnagi herşeyde vardır hayir uzme tatlı canini3. 6 aylık kuzum el kadar doğdu ama şimdi küçük adam oldu çok şükür :)
Evlenince çoluk çocuk kalmiyo be ablam gönüller bir olsun aklımız yerimizde olsun3 yaş küçüksün benden fıstığım bende 5 yıl olacak evliyim :)