Uzulme inşallah olur biraz dinlen bakalım hayırlısı herkesin başına geliyor vaktinde saglikli gelir insallh
Teşekkür ederim canım. Üzülmüyorum başta zor oldu ama nasip değilmiş diyelim. Aynen bıraktım biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi tekrar hazır hissetiğimde deneyeceğim

Teşekkür ederim canım. Üzülmüyorum başta zor oldu ama nasip değilmiş diyelim. Aynen bıraktım biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi tekrar hazır hissetiğimde deneyeceğim
Aynen inşallah üzülürsen hormonlar küser kendini çekermiş halam der nasip değil demek fazla yas iyi degil inşallah olur

Benim icin fark etmiyor valla yeterki mideye biseyler gitsin

Geceleri zor oluyor kızlar vallah. İnsan uyanık durunca sürekli birşeyler yemek istiyor. Birde ben evde tercümanlık yapıyorum. Belge tercüme edip gönderiyorum. Genelde hep akşama kalıyor yemek bulaşık çay derken. Eşim uyduktan sonra girişiyorum o esnada evde ne varsa götürüyorum

Aynen inşallah üzülürsen hormonlar küser kendini çekermiş halam der nasip değil demek fazla yas iyi degil inşallah olur

Annem de benzeri birşey söyledi.
Bebek sana küser bir daha gelmez dedi

O yüzden kafamdan attım kötü düşünceleri.

Ama kan uyuşmazlığı canımı sıkıyor ya. İnternete bakıyorum bazen beni korkutuyor

Canım basta önlem almadilarmi onun tedavisi var diye biliyorum

Ben seni cok iyi anliyorum cnm ya bende eve 1-2 aydir cerez cikolata cips almiyorum ama nedense dolapdakiler bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…