- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.541
Rasiz eder kizDogru diyorsun da gurul gurul uyuyamam sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rasiz eder kizDogru diyorsun da gurul gurul uyuyamam sonra
Yok kizz sohbet ederken mide bulantisini duymazsin bileBen mide bulanir kiz bi kek yerim ama
Getti kusumm sonra mide agriyor dimeeeAnladim tamam tesekkür ederimm
Simdi beni kimse tutmasin
Teşekkür ederim canım. Üzülmüyorum başta zor oldu ama nasip değilmiş diyelim. Aynen bıraktım biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi tekrar hazır hissetiğimde deneyeceğimUzulme inşallah olur biraz dinlen bakalım hayırlısı herkesin başına geliyor vaktinde saglikli gelir insallh
Aynen onun icin yimemRasiz eder kiz
Nasılsın bakem naparsin anlat bakalim:))
Buyurun gelin beraber hazirlayip beraber yiyelim
Ayiptir söylemesi Zayifim ama bünyem iyi kaldirir yani hic sorun olmazGetti kusumm sonra mide agriyor dimeee
Bindeniyelim bakalimİyiyimmm geceee uykusu tutmayanlardanımmm sizzz napıyorsunuz bakıyorum baya kaynatılıyo oh maşaallah
Kilo almayalım gece sohbete dalalım unutalım mideyiii
Aynen inşallah üzülürsen hormonlar küser kendini çekermiş halam der nasip değil demek fazla yas iyi degil inşallah olurTeşekkür ederim canım. Üzülmüyorum başta zor oldu ama nasip değilmiş diyelim. Aynen bıraktım biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi tekrar hazır hissetiğimde deneyeceğim
Bende hamislikten bulaniyor zayifim bende:)))Ayiptir söylemesi Zayifim ama bünyem iyi kaldirir yani hic sorun olmaz
Benim icin fark etmiyor valla yeterki mideye biseyler gitsin
Hayirlisi nezamansa ozaman olsun insallahTeşekkür ederim canım. Üzülmüyorum başta zor oldu ama nasip değilmiş diyelim. Aynen bıraktım biraz kendimi toparlamaya çalışıyorum kendimi tekrar hazır hissetiğimde deneyeceğim
Aynen arada bizdede bole oluyor uyku olmayanlar gelsin ii oluyorİyiyimmm geceee uykusu tutmayanlardanımmm sizzz napıyorsunuz bakıyorum baya kaynatılıyo oh maşaallah
Kilo almayalım gece sohbete dalalım unutalım mideyiii
Aynen inşallah üzülürsen hormonlar küser kendini çekermiş halam der nasip değil demek fazla yas iyi degil inşallah olur
Gecer insallah cnm ya mide bulantisi cok kötüBende hamislikten bulaniyor zayifim bende:)))
Hayirlisi nezamansa ozaman olsun insallah
Canım basta önlem almadilarmi onun tedavisi var diye biliyorumAnnem de benzeri birşey söyledi.
Bebek sana küser bir daha gelmez dedi
O yüzden kafamdan attım kötü düşünceleri.
Ama kan uyuşmazlığı canımı sıkıyor ya. İnternete bakıyorum bazen beni korkutuyor
3 4 ay bulurmuş sabretcem ilk dönemi atlatayimGecer insallah cnm ya mide bulantisi cok kötü
Ben seni cok iyi anliyorum cnm ya bende eve 1-2 aydir cerez cikolata cips almiyorum ama nedense dolapdakiler bitmiyorGeceleri zor oluyor kızlar vallah. İnsan uyanık durunca sürekli birşeyler yemek istiyor. Birde ben evde tercümanlık yapıyorum. Belge tercüme edip gönderiyorum. Genelde hep akşama kalıyor yemek bulaşık çay derken. Eşim uyduktan sonra girişiyorum o esnada evde ne varsa götürüyorum