- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.521
Peki ya yazdigini alinti yapip cevap vermek istiyorsam yani yazdiklari da ciksinHa basina @ bunuyap ismini yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ya yazdigini alinti yapip cevap vermek istiyorsam yani yazdiklari da ciksinHa basina @ bunuyap ismini yaz
Merhabbaaaaaa hosgeldinnn
Zipir zipir biri gelmisss
buraya üyeliği bilmiyor deluAmann bosver gül cnm
Hehehhe hoşbuldummmmm:))Hosgeldin kusummm heyecan yapti beniiii deluuuuu
Ya kasımda bende yaptim 25 kasim doktor 3 ay korun dedi dinlemedim aralik da regel oldum ocak da olmadim ışte nasip eder inşallah uzulme arkasi gelir umarim
Süper cok iyi yapmisin cnm ben iyim de karnim aciktiEveeeettt enerjisi bollll biri olaraktan sizede enerjiiimi paylaşmaya geldimmm nasılsınız napıyorsunuzz kızlar
Kizlar gece gece karnim acikti
Aslinda bisey yemek istemiyorum sislik var biraz..
Kizlar gece gece karnim acikti
Aslinda bisey yemek istemiyorum sislik var biraz..
Dogru diyorsun da gurul gurul uyuyamam sonraAaa yeme yemee bu saate birşey yemek daha fazla yag tutması demek
Benim bu mesaja cevap verirken köşede çokça alinti var oraya ekle sonra cevaplama bölümünde alintiyi ekle de köşede çıkıyor ölePeki ya yazdigini alinti yapip cevap vermek istiyorsam yani yazdiklari da ciksin
Süper cok iyi yapmisin cnm ben iyim de karnim acikti
Afiyet bal seker olsuunnnBen az önce büyük tablet çikolata gömdüm
Nasılsın bakem naparsin anlat bakalim:))Hehehhe hoşbuldummmmm:))
Buyurun gelin beraber hazirlayip beraber yiyelimYaaa öylee deme toplucaaa mutfaga ucarızz konuşmanın sonunda
Afiyet bal seker olsuunnn
Yemegim bitti yoksa yemek yerdim simdi kaldim cips cikolataya
Uzulme inşallah olur biraz dinlen bakalım hayırlısı herkesin başına geliyor vaktinde saglikli gelir insallhAslında konuşuyorduk bebek için ama olsun diye de fazla zorlamadık. İlk kez korunmayı bıraktık ve hamile kaldım. 7 haftalıken kalbi durdu. Bizde kan uyuşmazlığı var o yüzden oldu. Bize de 3 ay dediler ama biz artık korunuyoruz. Rafa kaldırdık o çektiğimiz sıkıntılar aslında haala hazır olmadığımızı bunu kaldıramayacağımızı fark ettik.
Anladim tamam tesekkür ederimmBenim bu mesaja cevap verirken köşede çokça alinti var oraya ekle sonra cevaplama bölümünde alintiyi ekle de köşede çıkıyor öle
Ben mide bulanir kiz bi kek yerim amaBuyurun gelin beraber hazirlayip beraber yiyelim
Benim icin fark etmiyor valla yeterki mideye biseyler gitsinBence bu saate yemek dışında en iyi giden şey abur cubur