- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 34
- Konu Sahibi Tatlianne20
- #1.581
zarifinci canim uyumadin mi işe mi uyandin dun eeken kacinca devamini okuyodum bende uyandim şansa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyudum uyandim koltukta uyuya kalmisim yataga gectim uykum kactizarifinci canim uyumadin mi işe mi uyandin dun eeken kacinca devamini okuyodum bende uyandim şansa
Sen cevreni boşver kimse anlamaz senin içindeki firtibani aklindaki dusunceni nezaman haziran ozaman senin seçim ama tedavini gor iyi bir uzman iyisin şöyle böyle derse sende biraz iyi olduğunda erteleme hamileligindede kontrolleri yap hepAynen öyle aslında bebek konusu en ince ayrıntısına kadar düşünülmeli. Kendimi aslında hazır hissediyordum. Ama şimdi sorsan korkuyorum. O hamilelik dönemini tekrar yaşamak istemiyorum. O yüzdende eşimle bir daha asla bu konuyu açmadım. Kendisi bir ara tekrar açtı ama hemen kapattım konuyu. Sanki bir daha asla hazır olmayacakmışım gibi hissediyorum.
Kimseye konuşmuyorum bu konuyu. Herkes olur düşer tekrar olur üzülme aman birşey olmaz. Tekrar hamile olursun kafana takma. Küçüktü daha bebek değildi bilmem ne diyor. Ama yaşadığımı ben bilirim. İnsanlar için me kadar kolay. O test pozitif çıktığı anda ben kendimi anne hissetmiştim. İnsanlar düşük yapınca o kadar kötü yorumlar yapıyor ki. Birde utanmadan sürekli ee naptın hamile misin diye sormaları varya beni çıldırtıyor
Günaydiiinlar❣❤Günaydın kızlar ❤
Al benden de okadar bide bad agrisi geliyorSabaha karsi bidaha uyuyunca cok uyuyo insan ya pisman oluyorum
Ooooo cok sevindimmm istanbul hep ayni ama hicde vazgecilmiyorr yaaaArkadaslar martin sonunda esimin arkadasinin dügünü var ve biz sadiclari olacagiz
Esim de dügüne kiyafet almak icin istanbula bilet almis cook mutlu oldummm memleketimi cok özledimm yaaa
Ben istanbula her gidisimde daha cok asik oluyorum nekadar görürsem okadar vazgecilmez oluyor.Ooooo cok sevindimmm istanbul hep ayni ama hicde vazgecilmiyorr yaaa