• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dün mesela biliyom bole yapcagini baktım o konuşmuyor ben gidiyom uzaniom geliyor bakiyo uykuya doyamadin bende sende beni adam yerine koy napim koskos oturuyoz sen konuş sen gel suclusun falan:)))
Dayanamiyorlar kiz.

Evelsi gün benimki tutturdu ben yatmaya gidiyorum sende gel sensiz uyuyamiyorum diye :rolleyes: dedim benim uykum yok sen git ben sonra gelirim yok illa simdi gel diyor.. ne yapiyim gittim sonunda kiyamadim :confused:

Dayanamiyorlar kiz.

Evelsi gün benimki tutturdu ben yatmaya gidiyorum sende gel sensiz uyuyamiyorum diye :rolleyes: dedim benim uykum yok sen git ben sonra gelirim yok illa simdi gel diyor.. ne yapiyim gittim sonunda kiyamadim :confused:
Galiba ondan mi okuzlukdenmi kendi bana sormadan yatıyor bende gitmiyom bağırıyor yatmaya niyet yok heral bekliyor bende ses yok hemen gelip adam değilim ben tartışma sonra barisiyoz gidip yatiyom üzerine gitsem kıyamet kopcak hepsinde var bi huy

Yok çocuk canım hayırlı uğurlu olsun. Bebeğinle beraber sağlıklı mutlu yıllar diliyorum :KK200:
Bende düşük yaptım kasım ayında :KK43:
Ya kasımda bende yaptim 25 kasim doktor 3 ay korun dedi dinlemedim aralik da regel oldum ocak da olmadim ışte nasip eder inşallah uzulme arkasi gelir umarim

Galiba ondan mi okuzlukdenmi kendi bana sormadan yatıyor bende gitmiyom bağırıyor yatmaya niyet yok heral bekliyor bende ses yok hemen gelip adam değilim ben tartışma sonra barisiyoz gidip yatiyom üzerine gitsem kıyamet kopcak hepsinde var bi huy
Hahaha dogru diyorsun hergün yeni huylari cikiyor ortaya. Ne yalan söyliyim bazen de hosuma gidiyor öyle yapmasi :KK49:

Back