- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.561
Atlatirsin senden önce nice bayanlar atlatti3 4 ay bulurmuş sabretcem ilk dönemi atlatayim
Ben pek aram yok nadirBen seni cok iyi anliyorum cnm ya bende eve 1-2 aydir cerez cikolata cips almiyorum ama nedense dolapdakiler bitmiyor
Vallahi sabırsızlıkla bekliyom o gunu :)))Atlatirsin senden önce nice bayanlar atlattiondan sonra ye yiyebildigin kadar hodri meydan
Aynen arada bizdede bole oluyor uyku olmayanlar gelsin ii oluyor
Küçük minik bi kek atiyim bende barii
Arkadaslar size iyi sohbetler benim uykucuklar geldihepinize iyi geceler insallah yarin görüsmek üzere
Canım basta önlem almadilarmi onun tedavisi var diye biliyorum
Minicik minicikk kekk: )) ben 20Aynen yaşlar kaç azcık tanıyalım birbirmizi
Çok az olsun aman hee
Hayırlı geceler öptüm canım görüşmek üzere inşallahArkadaslar size iyi sohbetler benim uykucuklar geldihepinize iyi geceler insallah yarin görüsmek üzere
Ben seni cok iyi anliyorum cnm ya bende eve 1-2 aydir cerez cikolata cips almiyorum ama nedense dolapdakiler bitmiyor
Canım benim kiyamam ya sen hamile kalmadan önce iyi bi doktor ayarla bu kan uyusmazligida de tedavisi alinsin hamileykende gozlem edilsin bidaha yasamazsin insallajYurt dışındayım ben ya. Zaten kadın doğumdan randevu almak aylar sürüyor hamile oldan dahi.
Hafta sonu öğrendim hamile olduğumu evde idrar testi yaptım. Pozitif çıkınca pazartesi gittim erkenden kan verdim oda pozitif çıkınca hemen kadın doğum hastanesini aradım kan uyuşmazlığı var dedim. Dediğim halde bana 3 hafta sonraya randevu verdi.
O esnada şans eseri jinekolog buldum 3 gün sonraya verdi randevu gittiğimde herşey normaldi. Kan uyuşmazlığı var dedim onada ama ilaç vs hiç birşey vermedi. Tekrar gittim 1 bucuk hafta sonra. 7 haftalık dedi sorun yok dedi kalbini duyduk. Ertesi gün kanamam oldu acile gittik kalbi durdu dediler doğal yola düşük yaptırdılar. Acildeki doktor o an bana kan uyuşmazlığı iğnesi yaptı. Bir daha hamile kalırsam sorun olmaması için. Acildeki doktor da çok şaşırdı ilaç önlem hiç birşey yapılmadığını duyunca. Bana kendisi bu konuda uzman doktorların numarasını verdi. Bir dahakine onlarla iletişime geçicem. İlk hamileliğim birşey bilmiyordum kimsede yönlendirmedi ne aradığım hastane ne jinekologlar
İyi geceler canım tatlı rüyalarArkadaslar size iyi sohbetler benim uykucuklar geldihepinize iyi geceler insallah yarin görüsmek üzere
Umarım canım. İnsanlar artık o kadar umursamaz olmuş ki doktorlarda öyle sadece paralarına bakıyorlar. Benim doktor masraflarımı özel sigortam karşılıyor. Sigortada genelde 2-3 ay içinde ödeme yapıyor doktorlara. O yüzden doktorlar artık özel sigortalı insanları hep geriye atıyor nakit ödeyen insanları öne alıyorlar. Ve bunu telefonda hemen soruyorlar sen daha derdini anlatamadan.Canım benim kiyamam ya sen hamile kalmadan önce iyi bi doktor ayarla bu kan uyusmazligida de tedavisi alinsin hamileykende gozlem edilsin bidaha yasamazsin insallaj
Türkiyede buralarda olsan ilgilenirler ve seni hemen tedavine bakarlardi bazilari ole paraylan konusuyorUmarım canım. İnsanlar artık o kadar umursamaz olmuş ki doktorlarda öyle sadece paralarına bakıyorlar. Benim doktor masraflarımı özel sigortam karşılıyor. Sigortada genelde 2-3 ay içinde ödeme yapıyor doktorlara. O yüzden doktorlar artık özel sigortalı insanları hep geriye atıyor nakit ödeyen insanları öne alıyorlar. Ve bunu telefonda hemen soruyorlar sen daha derdini anlatamadan.
Aynen öyle.Türkiyede buralarda olsan ilgilenirler ve seni hemen tedavine bakarlardi bazilari ole paraylan konusuyor
O çok kötü oldu zaten düşer kuskusuyla kaptirmadi biraz uzun surdu bir buçuk ay inandik sonra üzerine dusmuycen sole bole üzüldüm ben onun laflarina aslında nasip ikimizde yilmadik ilki dış gebelikdi ikincisi rahim perdesi vardi ameliyat oldum düzelmişti yani rahim bozuklugu cocugu gelisimini engeliyormus ameliyattan 7 8 ay sonra denedim hamile kaldim 3 incuyu ona inandik 2 aya yakin benleydi kese zor gördük kalp falan duymadim ilk iyi di doktor alttan bakti hep kese zor gördü bende halama annemlere dedim onlar sürekli gitme yeni düşer son gittiğimde yine alttan ve doktor sagliksiz dedi gelişmemis düşer dedi inanmadim bidaha gitmiycektim ama ertesi gün düşük oldu hemen kasımda ve busefer inşallah tutunur dusugun arkasi gelir diye esimde arkamda oldu nasip artık olursa olur dedik inşallah busefer tutunur ilkkez karnimda kese gördü rahat ve iyi dedi bi guatr cikti bide hepatip be önlemi var onlarında busefer alırıminsallh haftaya kalp atisi icin gitcemAynen öyle.
Peki nasıl gidiyor şu an hamileliğin? Umarım herşey yolundadırSağlıklı al kucağına bebeğini
Düşükten sonra kendini hemen mi hazır hissettin ? Eşin destekçi oldu mu ?
O çok kötü oldu zaten düşer kuskusuyla kaptirmadi biraz uzun surdu bir buçuk ay inandik sonra üzerine dusmuycen sole bole üzüldüm ben onun laflarina aslında nasip ikimizde yilmadik ilki dış gebelikdi ikincisi rahim perdesi vardi ameliyat oldum düzelmişti yani rahim bozuklugu cocugu gelisimini engeliyormus ameliyattan 7 8 ay sonra denedim hamile kaldim 3 incuyu ona inandik 2 aya yakin benleydi kese zor gördük kalp falan duymadim ilk iyi di doktor alttan bakti hep kese zor gördü bende halama annemlere dedim onlar sürekli gitme yeni düşer son gittiğimde yine alttan ve doktor sagliksiz dedi gelişmemis düşer dedi inanmadim bidaha gitmiycektim ama ertesi gün düşük oldu hemen kasımda ve busefer inşallah tutunur dusugun arkasi gelir diye esimde arkamda oldu nasip artık olursa olur dedik inşallah busefer tutunur ilkkez karnimda kese gördü rahat ve iyi dedi bi guatr cikti bide hepatip be önlemi var onlarında busefer alırıminsallh haftaya kalp atisi icin gitcem
Cok geçmiş olsun rabbim korumuş seni allah yardimcin olsun buda büyük travma birdaha yasamazsin inşallah üzerine dus ve al onlemini üzüldüm canım insanlar çocuk sahibi olurken bile neler yaşıyor sukretmek gerek neler duyuyoruzSen benden kat kat zor şeyler yaşamışsın. Ama bak yine hamilesin bence bu sefer bebiş seni bırakmayacak. Sanada tutunacak. Eşin sana destek çıkmış çok güzel. Artık güzel günler bekliyor seni tadını çıkar. Stress çok tetikliyormuş. O yüzden hep mutlu ol.
Ben evde yanlızdım kanamam olduğunda çok şiddetli yoğundu ve çok ağrım vardı. Birde beni kan tutuyor. Pijamamdan akıyordu kan. O esnada eşim işteydi. Abimi aradım kendisi evime yakın ve o saate çalışmıyordu. Allahtan hemen geliyorum dedi. Ama ben bekleyemeden bayıldım. İyiki iyiki diyor eşim o sabah uyanır benden önce gider işe kapıyı kitler. O gün geç kalkmış kapıyı kitlemeyi unutmuş aceleden. Abim geldiğinde aramış zile basmış en son apartmana girip yukarı çıkmış kapı kolunu tutunca açılmış yerde görmüş beni. Hastaneye yetiştirdi. Yani çok daha kötü olabilirdi. Çünkü çok kan kaybediyordum ve hemen benim iğne olmam lazım çünkü kanama olunca kanıma yabancı bir kan karışıyor ve bu direkt ölüm sebebi. O günden sonra eşim dediki çocuk falan istemiyorum ben seni kaybedemem. Tabi sonra sakinleşti ama dedi ki bir daha herşey düzgün olucak olmadı sen işten çıkacaksın bende izin alıcam bebeğin sağlıklı olduğunu tehlikeli süreci geçene kadar.
Cok geçmiş olsun rabbim korumuş seni allah yardimcin olsun buda büyük travma birdaha yasamazsin inşallah üzerine dus ve al onlemini üzüldüm canım insanlar çocuk sahibi olurken bile neler yaşıyor sukretmek gerek neler duyuyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?