- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.757
- 598
- 27
- Konu Sahibi Tatlianne20
-
- #1.401
Aynen gurbettesin bide ole arkadaş da dostta yok evde kendim geçiyor vakit arada bi komşularım gidiyom alışveriş bizimkilen gidiyozEv hanimi olmak öyle iste
Bende de aynisi yataktan kalktim koltuga uzandim bi ara alisverise gittim geldim yemek yaptim
Öyle yuvarlanip gidiyorum
Bu vajinisluk nasıl ya enfeksiyonmu çok duyuyorum inşallah atlatirsin canım
Yaa allah kolaylık versin canım inşallah tez zamanda atlatirsin derdi veren derdinide alir inşallahEnfeksiyon olsa daha iyi illet bisey iliskiye girememe kendini kasmak 4 yildir arkadasca evde yasamak
Zormuş gerçektenCanim o iliskiye girememek gibi bir durum ulkemizde cok var ama asiliyor.
Öncekine bakarak bugün ıyiym canım pek bulanmadi ötekilere bakarak sen nasılsın nAsil gidiyor kafana bisiler takiyon sanırım
Bende aslinda esimle giderim bugün sakin alisveris yapmak istedim yoksa acele ettiriyor.Aynen gurbettesin bide ole arkadaş da dostta yok evde kendim geçiyor vakit arada bi komşularım gidiyom alışveriş bizimkilen gidiyoz
Banada oluyor ama kendimizi sirkeliyelim olmuyor bole koymayalim kendimizi kendimize gelelim:) tammmTakiyorum biraz canim ara sira yokluyorlar.
Çok sevindim hadi hayırlı haberini aliriz strest yapma olcak gibi belki bu ay değil öteki ay sen strest yapmaÇok sukur atlattim tamamen ilk ayim artik ins bakalim nezaman tutarda bebek olursa beklicem..
Bazen bende demi var diye düsümüyorumCanim o iliskiye girememek gibi bir durum ulkemizde cok var ama asiliyor.
Adamla olunca öle oluyor gerçekten ne aldigimi bilmiyom acele ettiriyor bazen küsüp almiyom :))Bende aslinda esimle giderim bugün sakin alisveris yapmak istedim yoksa acele ettiriyor.
Komsu iyidir herzaman :) bende evlenmeden önce cok görüsüyordum
Komsularimizla
Olabilir iliski olmadimi hicBazen bende demi var diye düsümüyorum
Hahah aynen ya öyle oluyor.. cok aceleci benimki. Bir seye bakinca alicaksan al almicaksan bakma diyorAdamla olunca öle oluyor gerçekten ne aldigimi bilmiyom acele ettiriyor bazen küsüp almiyom :))
Bazen bende demi var diye düsümüyorum
Hadi inşallah olacak sen kuş gibi olur aynen sık olmasi belirli doktorun dediği giibYapmiyorm desem yalan olur. Doktor 1 gun arayla deneyin dedi tum tahlillerimizi yapti temiz hepsi artik allah nrzmam kismet ederse
Yani olduda iliski sirasinda cok acim oluyorOlabilir iliski olmadimi hic
Evet evliyimEvli misin canim??
Serbesy birak dicem kendimi ama ben 4 yil ugrastogim icin bilirm o duyguyu ama sen yinede ilk aşamayi gecmissin gerisi aslinda psikolojikYani olduda iliski sirasinda cok acim oluyorayiptir söylemesi bazen yarida bile birakiyorum
Benim market baya uzak useniyom çarşı falan tepedeyim bide:))Hahah aynen ya öyle oluyor.. cok aceleci benimki. Bir seye bakinca alicaksan al almicaksan bakma diyorsinir oluyorum.. bazen böyle yalniz cikmak iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?